دوستان می دونم اینجا جاش نیست ولی اگر میشود یک سایت معتبر برای خرید فیلم 3D معر فی کنید
دوستان می دونم اینجا جاش نیست ولی اگر میشود یک سایت معتبر برای خرید فیلم 3D معر فی کنید
با توجه به قیمت بالایvt30-پلاسما st30گزینه خوبیه.بنظرشما vt20 چطوره؟ باتوجه به آپشن طراحی یکپارچه شیشه پنل سری vtنقل قول:
تفاوت سری vt باst پاناسونیک چیه؟
تفاوت :نقل قول:
1. دیزاین
2 . استاندارد THX بر روی سری VT به منظور دیدن فیلمهای بلوری با رنگ اصلی سینمایی
3 . قابلیت کالیبره کردن حرفه ای با نرم افزار برای سری VT
این مقایسه رو ببینی بهتره:
کد:http://panasonic.net/avc/viera/asia2011/product/comparison_plasma.html
استاندارد THX فقط برای سه بعدی در نظر گرفتند برای مدلهای آسیایی .نقل قول:
2 . استاندارد THX بر روی سری VT به منظور دیدن فیلمهای بلوری با رنگ اصلی سینمایی
ولی مدلهای اروپایی هم دوبعدی هم سه بعدی این قابلیت رو دارند.
دوستان من قصد خرید یک تلویزیون پلاسما 42 اینچ برای دیدن کانالهای فارسی ماهواره را دارم.
از آنجا که این کانالها خیلی جاهای تیره ندارند و بیشتر برنامه ها در محیط روشن می باشد فکر می کنید بهتر است قید پلاسمای پاناسونیک (مثل st30 ) رو بزنم و یک پلاسمای سامسونگ بگیرم ؟
لطف کنید منو راهنمایی کنید
سلام دوستان
من مدتی بود به این تاپیک سر نزده بودم
تو رنج قیمت ماکزیمم 1400 ال سی دی دوستان چی پیشنهاد میکنن؟؟ترجیحا سامسونگ یا سونی.البته اگه مدل بهتری تو این رنج هم هست بگین حالا اگه مارک دیگه ای بود ولی کیفیت بهتری داشت
با تشکر
راستی سری وی پاناسونیک هنوز تو بازار یافت میشه یا نیست دیگه ؟؟
ممنون
نه دوست عزیز - تفاوت تنها در black level پنل ها نیست . پلاسماهای پاناسونیک کیفیت رنگ بهتری دارند و روشنایی iتصویر آنها هم بهتر است ... image retention در پاناسونیک بسیار کمتر از سامسونگ است ( البته پلاسماهای سری 8 سامسونگ هم کیفیت خوبی دارند ولی در بازار ایران موجود نیستند) خلاصه توصیه من به شما این است که پاناسونیک بگیرید . st30 گزینه خیلی مناسبی است .نقل قول:
برتریهای پلاسماهای پاناسونیک نسبت به سامسونگ:نقل قول:
مشکی بهتر.
کنتراست بالاتر.
برایتنس بیشتر.
وضوح حرکتی بهتر.
image retention کمتر.
مصرف برق کمتر در برایتنس مساوی.
برتریهای سامسونگ:
قیمت کمتر.
دیزاین بهتر که کاملا سلیقه ای هست چون نظر من دقیقا برعکس است مخصوصا آرم Panasonic جلوی پنل خودش یک کلاس دیگر دارد ولی بیشتر مردم از دیزاین سامسونگ بیشتر خوششان می آید.
در مورد دیزاین منم اصلا از سامسونگ خوشم نمیاد . به نظر من یکم جلف ظاهرش . دیزاین کلاسیک و ساده ولی حرفه ای پاناسونیک بعد چند سال خز نمی شه ولی سامسونگ میشه:)