سلام من یه هارد 750 گیگ اداتا دارم که وقتی میزنم به پورت usb صدای تخ تخ از توش میاد و بالا نمیاد هارد به نظرتون مشکل از چیه.چراغش روشن میشه اما علامت usb حتی زیر صفحه هم نمیاد.:n03:
Printable View
سلام من یه هارد 750 گیگ اداتا دارم که وقتی میزنم به پورت usb صدای تخ تخ از توش میاد و بالا نمیاد هارد به نظرتون مشکل از چیه.چراغش روشن میشه اما علامت usb حتی زیر صفحه هم نمیاد.:n03:
با سلام.
دوستان یه هارد 500 پر از اطلاعات داشتم که در حین تغییر پارتیشن با پاراگون پارتیشن برق هارد یک لحظه قطع شد و پیغام خطا اومد.
:n28:
و من ignore error رو زدم ولی چند بار دیگه error داد و ما باز ignore کردیم.
حالا که تمام شده کار 90 درصد پوشه ها خاله.یه علامت قفل هم روشونه.البته سیستم فضای هارد رو پر نشون میده.
وقتی هارد بالا میاد check disk scan ویندوز میاد بالا که نمیتونه کامل scan کنه و وسطش میمونه.
چی کار کنم؟:n03::n03::n03::n03:
غیر از ریکاوری راهی هست؟
برنامه خاصی واسه اسکن؟
فایل سیستم هارد بهش آسیب وارد شدهنقل قول:
باید هارد رو بزنید به یک سیستم که هارد داره از طریق اون یک check disk برای فیکس کردن فایل سیستم انجام بدین درست نشد با نرم افزار easeus data recovery اطلاعات درایو هارو ریکاوری کنید بریزین روی یک هارد دیگه و هارد رو دوباره پارتیشن بندی کنید و فرمت
این صدا با فاصله 1 ثانیه است ؟نقل قول:
الان هارد رو به یه سیستم دیگه وصل کردم.تو وسط check disk میمونه...
با ریکاوری خیلی از اطلاعاتم میپره:n03:
یک سوال در مورد این گزینه هایی که موقع فرمت نشون می ده ! معمولا برای من روی 4096 بایت نشون می ده اما خودم روی حالت دیفالت قرار می دم! (بیشتر برای فلش) کد.م حالت بهتره همون 4096 یا دیفالت یا کدوم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد رو به سیستم دیگه وصل کردین از disk managemnt عکس بدیننقل قول:
بزارین رو حالت دیفالت باشهنقل قول:
نقل قول:
منو دريابيد دوستان.....:n03:
شما تو اسکنتون با اون نرم افزار به سکتور delay برخورد نکردین ؟نقل قول: