اقا من هرکاری میکنم نمیتونم با این گوشی دوست داشتنی چت کنم آخرین ورزن Slick هم ندارم هی ارور میگیره ممنون میشم کمکی نمایید.
Printable View
اقا من هرکاری میکنم نمیتونم با این گوشی دوست داشتنی چت کنم آخرین ورزن Slick هم ندارم هی ارور میگیره ممنون میشم کمکی نمایید.
آیا میشه کاری کرد که بدون سیم کارت از امکانات گوشی مثل دفتر تلفن و نرم افزارها استفاده کرد؟
سلام فایل این پست پاک شده کسی می تونه لینک برنامه رو بهم بده؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=168137
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
من shmessenger نصب کردم و بدون مشکل باهاش چت می کنم :27:نقل قول:
سلام خدمت همه
اگه ميشه كمكم كنيد
p990i دارم ولي هيچ برنامه اي رو نصب نميكنه يه سري از برنامه ها رو هم نميشه ازش unstall كرد چكار كنم؟؟
salam baba chera man mikham link danloawd ro baz konam error mideeeeeeee:41:
سلام دوستان خوبین
اقا من مشکلی برام پیش اومده میخوام با اینترنت جی پی ار اس ایرانسل و اتصال گوشیم (p990i)به کامپیوتر از اینترنت استفاده کنم که قبلا وقتی وصل میردم گوشی رو متصل میشد به پی سی سویت اما حالا که ویندوزم هفت هستش نمیشه باید چیکار کنم
لینک پی سی سویت جدید رو پیدا نکردم اگه هست ممنون میشم راهنمائیم کنین
و ایا با دانلودش مشکلم حل میشه؟
با تشکر
دوستان من تو این گوشی از چند سال پیش کلی مسج دارم بیشتر از 5-6 هزار تا اما نمیتونم ازش بکاپ بگیرم و وسطای بکاپ ارور میده... کلی هم مسج هارو چک کردم که mms یا فایل تنظیمات اپراتور یا فایلی چیزی تو اینباکس یا فولدر ها نباشه
نمیدونم دیگه باید چیکار کنم چون گوشیو میخوام بدم دست کسی...
با فون اکسپلورر هم اصلا سینک نمیکنه مسج هارو که چاپ کنم و دیگه راحت شم!
سلامنقل قول:
باید از برنامه sms diary استفاده کنی. نسخه جدید نشد نسخه های قدیمی ترشو امتحان کن.
سلام خدمت دوستان عزیزمن گوشی -p990 یک نرم افزار عملی برای ردکردنSMS های مزاحم میخواستم لطفا کمک کنید باتشکر
pro get
دوستان سلام
هنوزم p990 از طرف سونی اریکسون برای آپدیت پشتیبانی میشه؟
منظورم این نیست که ورژن جدیدی براش ارائه بده؟
همون ورژن های قبلی رو پاک نکرده باشه
آخه بعضی شرکت ها بعد از مدتی تمام پشتیبانی خودشون رو از یه محصول قطع می کنن
علی علی