پس همونطور که گفتم کاملا طبیعیه این نوسان پینگ روی fd-lteنقل قول:
Printable View
پس همونطور که گفتم کاملا طبیعیه این نوسان پینگ روی fd-lteنقل قول:
روي گوشي هم امكان تغيير دستي باند وجود داره ؟ البته من راضيم با گوشي موبايل سامسونگ جي 5 و با دو خط انتن از 4 خط تقريبا با سرعت 5 مگابايت دانلود ميكنه حالا نميدونم اگر انتن كامل پر باشه سرعت از اين هم بيشتر ميشه يا نه ؟ يا مثلا ميشه فهميد گوشي با كدوم باند وصله يعني 2600 يانقل قول:
و اينكه اگر يكي از اين مودم هاي 120 تومني 4 جي ايرانسل بگيرم وضعيت دريافت از وضعيت دريافت با موبايل بهتر ميشه يا فرقي نميكنه
انصافا وب گردي با ايرانسل زمين تا اسمان با اي دي اس ال فرق ميكنه و واقعا لذت بخشه كاش تعرفه هاي ماهيانه مناسبي داشت كه به كل از اي دي اس ال ميكشيديم بيرون
سلام اول اینکه ممنون از توضیحاتتون، مهندس تمام این حالات تست کردم رو ۲۶۰۰لاک کردم رو ۱۸۰۰هم لاک کردم جالبه تو اون تایم تو یه محل مرتب سوییچ میشه به دکلی که اس ا ان ار منفی داره ودیتا ضعیف بعدش خودبخود سوییچ میکنه رو دکلی که سیگنال مثبت داره اما چند دقیقه فقط پایداره بعد از دوازده ظهر تا شش عصر اینطوریه بعدش درست میشه و میتونم به دکل قوی وصل بشه در ضمن منم با فویل سیگنال تقویت میکنم ، جالبی برام اینه که مودم دایم سوییچ میکنه تو اون تایم ، محل ما مسکونیه و خلوت اما دانشگاه هست و صبحها دانشجو میاد یعنی ممکنه بخاطر یوزر باشه و ظرفیت اون دکل پر بشه دیسکانکت کنه بخاطر همین میگم شاید دکل قوی تعداد یوزر محدود داره با اینکه سیگنال قویتره ، در ضمن رو حالت ۱۸۰۰با اینکه ضعیف تره بزور میتونم لاک کنم اما ۲۶۰۰با نویز ۱۲ مدام سوییچ میکنه به ۲۶۰۰ ضعیف تر وبه دکل ضعیف و منفی یک.البته اینا حدس منه میشه شما این مورد بررسی کنید اصلا شخص دیگه مشکلی داشته! و راه حلش چیه؟ من همه جوره شو اون تایم امتحان کردم.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزيز چطور انتن دهي رو با فويل تقويت ميكنيد ؟ براي گوشي هم كارسازه ايا ؟ :n02:نقل قول:
من یه تیکه فویل چند لایه یا ضخیف به اندازه مودم مستطیل میزارم جلو مودم یه 2-3 تا سیگنال میاره بالا واسه گوشی هم شنیدم جواب میده به نظرم کارش بجای تقویت سیگنال بیشتر اینه که نویز و پارازیت اطراف میگره نمیزاره به دستگاه برسه امتحان کنید خرجش یه تیکه فویله ایشاله که برات جواب میدهنقل قول:
سلام. روی گوشی های سامسونگ و سونی من این امکان رو ندیدم، اما احتمالاً رو گوشی های بقیه ی برند ها این امکان باشه. کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #* را در مورد گوشی های سامسونگ استفاده کنید تا متوجه بشید به کدوم باند وصلید. باند ۷ ، یعنی باند ۲۶۰۰ و باند ۳ یعنی باند ۱۸۰۰ مگاهرتز. بله، به طور معمول تعداد خانه های بیشتر سیگنال گوشی باعث افزایش سرعت ارسال و دریافت شما خواهد شد. مودم E3372 هم عملکرد بهتری نسبت به گوشی در ارسال و دریافت دیتا داره.نقل قول:
خواهش میکنم. طبق اطلاعات بنده از دوستان فنی، در یک سلول LTE نهایتاً ۲۵۶ نفر میتونند به شبکه متصل باشند و دیتا رد و بدل کنند. ولی این به معنا نیست که مودم شما منتظر میمونه ۲۵۶ نفر یوزر کامل بشند و بعد در شبکه ی LTE دیگه ای قرار بگیره. مودم یا گوشی شبکه ی خلوت تر را سعی میکنه انتخاب کنه. موردی که شما گفتی من با دوستان فنی سطح بالاتر مطرح میکنم اگر پاسخی بود به شما اطلاع میدم.نقل قول:
مهندس اینم اضافه کنم که الان که شبه هم داره اون اتفاق میفته مدام سوییچ میکنه تایمش با تایم ظهر برابره حالا نمیدونم نرم افزاری مشکل داره که هر شش ساعت اینطوری میشه یا سخت افزاری چون داره باد میاد! قبلا با هیچ باد و بارونی افت سیگنال نداشتم ممکنه خراب شده باشه تجهیزات! چطوری حالا برطرف میشه!نقل قول:
در حالی که پینگ از سرورهای داخل روی 50 هست ولی در بازکردن سایت های مختلف مثل همین سایت حدود 4 ثانیه Waiting دارم بعد باز میشه
در دانلود و اپلود هیچ مشکلی ندارم . پینگ 8.8.8.8 هم از 98 تا 150 متغیره
فقط با استفاده از V P N هست که این مشکل حل میشه و هیج تاخیری در بازگشایی سایت ها ندارم
راه های مختلف مثل تغییر DNS و تغییرات در رجیستری ویندوز رو تست کردم اما هیچکدام تاثیری نداشتن . فکر میکنم اگه پرو کسی ایرانسل رو بشه تغییر داد مشکل حل بشه اما در مودم ها این امکان وجود نداره
کسی از دوستان راه حلی برای رفع این مشکل سراغ نداره ؟
[QUOTE=S I G N A L;8897089]سلام. روی باند ۷ این دستگاه بهترین عملکرد رو داره. بنده تست کردم و شما هم اگر تمایل به سرعت بالا دارید پیشنهاد میکنم اگر پوشش دارید فقط به باند ۷ متصل بشید. روی باند ۷ این دستگاه از فاصله ی حدود ۱۳ کیلومتری ۷۰ مگ سرعت دانلود داره. نزدیک خود دکل هم ۹۵ مگ سرعت دانلود وجود داشت ( با گوشی و باند ۷)
من چطور جهت و فاصله دکل رو پیدا کنم که بهترین سیگنال رو بتونم دریافت کنم؟
سلام. موردی که مطرح کردید من با دوستان فنی شبکه مطرح کردم و این پاسخ رو دادند:نقل قول:
"بى تى اس با سيگنال قوى تر stable نيست
و مدام قطع و وصل ميشه و باعث ميشه كه هنداور شه روى بى تى اس ضعيف تر
اين اشكال شبكس و بايد رفع شه "
حالا چند نکته میخوام خدمت شما بگم: واسه حل یک مشکل شناسایی دقیق یک مشکل خیلی مهمه. یعنی دقیقاً باید واقعیت ها رو گفت، نه اینکه حدس زد. من در مورد مشکلی که مطرح کردید معتقد بودم هنداور زیاد داره انجام میشه و به قول اساتید دانشگاهی حالت پینگ پونگی رخ داده، دوستان فنی ارشد بنده هم همین اعتقاد رو داشتند. فکر میکنم محل شما تهران هست، درسته؟ بنده هم موضوعی که گفتید با یکی از عوامل فنی ارشد شبکه در تهران مطرح کردم و پاسخ گرفتم. اگر اصفهان بودید احتمالاً راحت تر موضوعی که مطرح کردید قابل بررسی بود. در نهایت اینکه من واسه حل مشکل شما امکان اینکه منطقه ی شما رو بررسی کنند مطرح کردم اما پاسخی تا به حال دریافت نکردم. اگر پاسخ دادند شما باید آدرس منطقه ای که هستید بهم بدید تا به اون ها اطلاع بدم تا مشکلی که مطرح کردید بررسی کنند.
سلام. راحت ترین کار اینه که دستگاه SXT LTE را روی باند ۷ یا ۳ قرار بدید و با چرخش آروم اون به بالاترین قدرت سیگنال ممکن برسید. واسه این کار یا باید از یه نفر دیگه کمک بگیرید تا مقدار RSSI رو لحظه به لحظه به شما اعلام کنه (مثلا دو نفر با گوشی روی برنامه ی اسکایپ صحبت کنید که اگه شبکه داخل منزل باشه تماس داخلی هست و چیزی از حجم شما کم نمیشه)، یا اینکه خودتون هم به تنهایی میتونید این کار رو انجام بدید. به این صورت که برنامه ی teamviewer رو روی pc و گوشی موبایلتون نصب کنید و در حالی که صفحهی مشخصات سیگنال رو روی صفحه ی گوشیتون دارید به چرخش آروم این دیوایس بپردازید و بهترین RSSI رو بدست بیارید. واسه بدست آوردن فاصله هم ابتدا محل دقیق BTS را روی اپ maps گوگل در گوشی خودتون ستاره بزنید و بعد میتونید از روی maps.google.com فاصله ی محلی که ستاره زدید تا هر مکان دلخواه رو بدست بیارید. فقط توجه کنید باید مطمئن بشید از همون BTS سیگنال دریافت میکنید. واسه این کار، هم در محلی که هستید و هم کنار BTS باید مشخصات Cell رو بررسی کنید که مشابه هم باشند. از اپلیکیشنی مثل Network info II میتونید کمک بگیرید.نقل قول:
ایرانسل از تغییر شیوه اعمال مالیات بر ارزش افزوده در فروش شارژ الکترونیکی مستقیم خود اطلاع داد.
با اعمال این تغییر، مالیات بر ارزش افزوده پرداختی مشترکان این اپراتور به جای کسر از میزان شارژ درخواستی، به مبلغ پرداختی برای خرید شارژ افزوده میشود.تاکنون در هنگام خرید شارژ الکترونیکی مستقیم توسط مشترکان اعتباری ایرانسل، مبلغ ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده از مبلغ پرداختی توسط مشترک کسر شده و باقیمانده روی سیمکارت او شارژ میشد.در روش جدید که بر روی شارژ الکترونیکی مستقیم اعمال میشود، مبلغ مالیات بر ارزش افزوده علاوه بر مبلغ شارژ پرداخت میشود و میزان شارژ درخواستی به طور کامل روی سیمکارت مشترک اعمال خواهد شد.برای مثال، اگر پیش از این تغییر، مشترکی اقدام به خرید شارژ مستقیم ۲۰ هزار ریالی برای حساب اعتباری خود میکرد، از حساب بانکی او مبلغ ۲۰ هزار ریال کسر و پس از کسر مالیات بر ارزش افزوده ۱۸۲۰۰ ریال به حساب ایرانسل او افزوده میشد. پس از اعمال این تغییر، با خرید شارژ مستقیم ۲۰ هزار ریالی، ۲۱۸۰۰ ریال از حساب بانکی مشترک کسر و مبلغ دقیق ۲۰ هزار ریال به حساب ایرانسل او اضافه میشود.این تغییر، بنا به درخواست مشترکان ایرانسل و برای رفع هرگونه ابهام در مبلغ شارژ دریافتی، از روز شنبه ۱۵ آبان ماه، به تدریج در تمامی کانالهای فروش شارژ الکترونیکی مستقیم ایرانسل اعمال خواهد شد.در حال حاضر فروش شارژ ایرانسل علاوه بر شیوه شارژ الکترونیکی مستقیم، از طریق شیوه استفاده از پین شارژهای ۱۶ رقمی و کارتهای شارژ نیز انجام میشود که تغییر مذکور صرفا در روش شارژ الکترونیکی مستقیم اعمال خواهد شد و روش محاسبه مالیات بر ارزش افزوده برای کارتهای شارژ و پین شارژ الکترونیک همچنان طبق روال قبل انجام میشود. به این صورت که پس از خرید کارت شارژ و وارد کردن رمز شارژ توسط مشترک، مبلغ مندرج روس کارت شارژ پس از کسر مالیات بر ارزش افزوده روی سیمکارت او اعمال میشود.
سلام تشکر فراوان مهندس ادرس و براتون تو پیغام خصوصی میفرستمنقل قول:
.
اینترنت ایرانسل همه چیزش خوبه فقط یک مشکل داره که اونم اول فکر میکردم فقط برای من اینطوره اما ظاهرا خیلی های دیگه هم از این موضوع شاکی بودند که :
اینترنت 4g نسبت به adsl خیلی سریع تر تموم میشه . مصرف 1 ماه عادی در adsl برای من 12 گیگ طول میکشه اما 12 گیگ در 4g با استفاده ی حتی کم تر در تقریا 15 الی 17 روز تمام میشه
اگر این مشکل رو نداشت براحتی میشد جایگزین adsl کرد
سلام
این چه سرویسی هست؟؟؟ lwlan
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب عزیز سرعت تبادل دیتا بالا هست این طبییعیه زودتر حجم تموم بشه ولی من شخصا ایرانسل رو نسبت به همه سرویس دهنده های نت ترجیح میدم به هزار و یک دلیل !!!نقل قول:
ممنوننقل قول:
با این اوصاف برای من که هر روز صبح تا شب اینترنت وصل هستش نمیصرفه اینترنت 4g رو جایگزین adsl کنم
فقط برای استفاده در گوشی زمانی که به سیستم و وای فای دسترسی ندارم خوبه
زمانی که فقط وبگردی میکنی بزار رو ۳g،مصرفو میاره پایین ،البته اگه ۳gپیش شما از 2مگابیت بالاتره که بازم فرقی نمیکنهنقل قول:
آقا این 2 گیگ اینترنت جایزه سرشماری رو چجوری از ایرانسل بگیریم؟
سلامنقل قول:
موبایل دیتا افلودینگ یا اسم معروف ترش وای فای افلودینگ سرویس جدیدی هست که از طرف هر سه اپراتور داره عرضه میشه.
یکی از دلالیلش اینه که توی ای دی اس ال آپلود رایگانه و بالاخره اونم برای خودش یه حجمیه و یکی هم اینه که اگر سرعت بالا باشه یه تست اسپید تست حدود 100 و 200 مگ در میاد. اما کلا من تا حالا با مشکل حجم خوری برخورد نکردمنقل قول:
البته برای من دیگه ایرانسل بسته خوبی نداره فقط 6 ما سی گیگ خوب بود و یا یکسال 100 گیگ که جفتشو ناجوانمردانه تغییر داد
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
نقل قول:
برای شادی روح بسته های زیر صلوات بفرستید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تست بعد از مدتها
اینم باند 3 (1800)
سلام. تو این روش یه اتصال امن VPN بین گوشی و سرور IWLAN در هسته ی شبکه اپراتور ایجاد میشه و تماس شما روی شبکهوای فایی که اپراتور ایجاد کرده انجام میشه. این به خاطر اینه که قسمتی از بار شبکه ی سلولی کاهش پیدا کنه یا اینکه اگر آنتن دهی موبایل ضعیف باشه، تماس توسط این شبکه وای فای انجام میشه.نقل قول:
دوستان، عکس زیر گزینه های مربوط به تماس VoLTE و Wi-Fi Calling رو در گوشی سامسونگ Galaxy S7 نشون میده (Wi-Fi Calling گزینه یکی به آخر هست). گوشی های اندرویدی دیگه هم تقریباً مشابه هست:
آیا شما گوشی هوشمند خودتون رو در ایران خریداری کردید و این گزینه ها را دارید؟ اگر به طور مثال گوشی شما سامسونگ Galaxy S7 هست و این گزینه ها را ندارید، با توجه به فعال شدن تماس VoLTE و Wi-Fi Calling در ایران باید شرکت سازنده ی گوشی در مورد گوشی های هوشمند داخل ایران آپدیت ارائه بده و گزینه های تماس VoLTE و Wi-Fi Calling در منوی تنطیمات تماس اضافه بشه.
این volte چجوری من بهش وصل بشم؟؟؟ چجوری میاد؟؟؟
برنامه ایرانسل من-> بسته های ساعتینقل قول:
بسیار برای این اقدام ایرانسل متاسفمنقل قول:
بنده ازمشتریان بسته شش ماهه سی گیگ هستم و از حذف این بسته بسیار ناخرسندم
به احتمال بسیار زیاد اگر این بسته دوباره برنگرده اپراتور اینترنتم رو عوض بکنم
این بسته رو تبدیل کرده به دوماهه . البته این تغییر واسه کسایی که مصرف زیادی ندارن خوب نشدهنقل قول:
یادش بخیر با این بسته های نیم ساعته سریال شهرزاد رو همون لحظه که میومد دانلود میکردم. خیلی کار راه بنداز بود. شعار خود ایرانسل هم همین بود یه چیزی میخوای دانلود کنی سریع ، یه کار واجب داری بسته نیم ساعته کارتو راه میندازه. مثلا اگه محدودیت خرید در روز میذاشت براش ولی حذفش نمیکرد خیلی خوب بود
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
واقعا بسته نیم ساعته بهترین بسته اینترنتی از زمان کشف اینترنت در ایران بود .این بسته نیم ساعته رو واسه عید فطر مسلمین هم گذاشت ولی صدتا عید مسلمین گذشته ولی از این بسته خبری نشد
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام
الان این چه سودی برای مشترک داره؟؟؟؟؟
دکل ما 4G هم نیست و فقط 3G هست
فعال کردن این سرویس نیاز به تجهیز سخت افزاری داره؟؟
سلام. این سرویس رو به خصوص اپراتورهای آمریکایی به مشترکینشون ارائه میدند. سودش بیشتر تسریع در تماس با مشترک موردنظر و کیفیت صوتی (و تصویری، اگر مجوز ارائه بدند) بالاتر هست. بحث نقاط کور و با سیگنال ضعیف هم که عرض کردم هست و ممکنه شما به طور مثال سیگنال وای فای اپراتور رو قوی تر از سیگنال LTE یا 3G داشته باشید و تماستون توسط شبکه وای فای اپراتور انجام بشه. بله، تجهیزات خاص خودشو از سمت اپراتور داره و بنده انشاءآلله اگر زمینه فراهم شد از نزدیک شاهد تجهیزات فنی این سرویس هم خواهم بود. در سمت کاربر یا مشترک شبکه هم بشتر باید از لحاظ نرم افزاری و سیستم عامل از این سرویس پشتیبانی کنه، البته در مورد VoLTE پشتیبانی گوشی موبایل هر دو مشترک از LTE الزامی هست....نقل قول:
خب من امروز گوشی سامسونگ Galaxy Note 4 که دست یکی از دوستان بود چک کردم، گزینه هایی تماس VoLTE و Wi-Fi Calling رو این گوشی هم نداشت. البته این گوشی مدل های مختلفی داره، و بنده زمینه فراهم نشد دقیق بررسی کنم، فقط به طور اجمالی دیدم این گوشی هم گزینه های تماس VoLTE و Wi-Fi Calling رو نداشت...
تست امروز ظهر (محل تست: اصفهان، خیابان سید علی خان):
مجوز اپراتورهای تلویزیونی اینترنتی لغو شد
در حالی که صدا و سیما چندی پیش به 5 شرکت مجوز رسمی ارائه تلویزیون اینترنتی (IPTV) را داده بود، یک دارنده مجوز تلویزیون اینترنتی از لغو همه مجوزهای صادره شده توسط صدا و سیما خبر داد.
سازمان صدا و سیما در سال 94 در یک فراخوان عمومی برای نخستین بار در کشور نمایندگی رسمی صدا و سیما در ارائه خدمات IPTV (تلویزیون اینترنتی) را به 5 شرکت اعطا کرد.
به این ترتیب 5 شرکت ایرانسل، توسعه بهنگام غدیر، آسمان (وابسته به کنسرسیوم توسعه اعتماد مبین متعلق به ستاد اجرایی فرمان امام)، باران تلکام (متشکل از فناپ، آریا همراه، سام سرویس و مهندسی ایران برنا) و تراشه سبز ( متشکل از چند عرضه کننده خدمات اینترنتی) به صورت رسمی مجوز اپراتوری تلویزیون اینترنتی را دریافت کردند.
پس از این، به تازگی شهاب جوانمردی یک دارنده مجوز رسمی ارائه خدمات تلویزیون اینترنتی در گفتوگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری ، از لغو تمامی مجوزهای صادره برای اپراتورهای تلویزیون اینترنتی توسط سازمان صدا و سیما خبر داد و اظهار داشت: این سازمان مجوزهای صادره را کان لم یکن اعلام کرده است.
مدیرعامل هلدینگ ICT فناپ گفت: پس از حضور رئیس جدید سازمان صدا و سیما سیاست سازمان درباره نحوه کار در سرویس IPTV تغییر کرده و تدوین فرمت جدیدی از قرارداد در این سازمان آغاز شده است.
سلام
دوستان کسی میدونه که آیا برنامه اندرویدی ای وجود داره که باش گوشی رو به یه دکل دیگه وصل کرد ؟
بامودم e3372
تست دکل نزدیک خونه 3g:n21:
rssi:-47
تست دکل مکان نامعلوم!(4جی1800)
Rsrp:-90.-100
Rssi:-80
sinr:5-10
تست دکل مکان خیلی دور (4جی 2600)
rsrp:-110
rssi:-90
sinr:-3.-5
نقل قول:نقل قول:
SIGNAL ، دوست عزیز، قصد جسارت ندارم اما مثل اینکه شما "شاید" دو فناوری wifi offloading و vowifi را یکی دانسته و یا "شاید" انها را با هم اشتباه گرفته اید.
فناوری vowifi امکان تماس از روی هر شبکه ی وای فای (چه شبکه وای فای ایرانسل و چه غیره) با مشترکین دیگر را میدهد، به طور مثال شما در نقطه ای هستید که ایرانسل انتن ندارد اما به یک شبکه ی وای فای متصل هستید، شما با استفاده از ان شبکه وای فای میتوانید با دیگران تماس برقرار نمایید.
فناوری wifi offloading در نقاط پر ترافیک شبکه ، مکان های عمومی ، ساختمان های تجاری و ..... نصب و راه اندازی میگردد. هدف از اینکار دسترسی مناسب مشترک به اینترنت پایدار و پر سرعت است. به طور مثال در نقطه ای پر ترافیک ، شبکه نسل 3 دیگر قادر به سرویس دهی اینترنت با سرعت بالا به مشترک نیست، در این مکان وای فای افلودینگ نصب میگردد تا هم مشترک، اینترنت پر سرعت و پایدارتری داشته باشد و هم کمی از ترافیک شبکه نسل 3 کاسته شود.
مزیتی دیگری که دارد این است که باتری تلفن همراه مشترک به دلیل استفاده از وای فای، کمتر مصرف میشود.
توجه نمایید وقتی از وای فای ایرانسل و هر اپراتور دیگر (همراه اول، رایتل) استفاده میکنید، هزینه ان از بسته ی سیم کارت شما کسر میشود.
برای راه اندازی سرویس وای فای در هر نقطه، نیاز به نصب تجهیزات مخصوص به خود در ان نقطه است.
داداش از اين مودم راضي هستي همهجوره ؟ ميخوام يكي از اينا بگيرم و ديگه از گوشي استفاده نكنم براي 4 جينقل قول:
با گوشي سامسونگ جي 5 سرعت دانلودم تقريبا بين 4 تا 5 مگابايت هستش كه كملا راضي كننده است برام
اگر اين مودم رو بگيرم سرعتم از اين هم بالاتر ميره ؟ كيفيت اينترنت بهتر ميشه يعني پينگ و ... تاثير داره ؟
و اينكه اپليكيشني هست كه نصب كنيم و نزديكي و دوري دكل و كيفيت اتصالات 4 جي رو برامون نشون بده مثلا همين اطلاعاتي كه شما گذاشتي رو بده و نشون بده دكل نزديك و دور رو ؟
سلام بله مودم خوبیه ،تاثیر رو سرعت و پینگ هم میشه گفت خیلی داره چون انتش نسبت به گوشی هوشمند خیلی قویتره،شما میتونید یه روتر هم براش بگیرید بزنید به روتر من از روتر tp link m3220 استفاده میکنم،من اون قدرت سیگنالایی رو که گفتم رو حدودی گفتم که دورن یا نزدیکن ،وگرنه به غیر از دکل ۳g که از پنجره خونمون معلومه ،بقیه رو نمیدونم کجان،با برنامه open signal تست کن قسمت location تو تنظیمات گوشی رو هم روشن کن ببین نتیجه میده یا نه،برا من که موقعیتمو تو اقیانوس ارام نشون داد :n31:نقل قول:
قدرت سیگنال هم تو خوده صفحه کانفیگ مودم موجوده ،البته بعد اینکه یه فریمور کاستوم زدید روش
لطفا با این حالت پلاس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست تک کانکشن هم بزارید می خوام ببینم حالت پلاس توی تک کانکشن چقدر تاثیر داره؟نقل قول:
ضمنا پلاس شما چه جوریه توی حالت بیکار هم پلاسه یا توی بار زیاد میره روی پلاس؟