بریج هم زدم ولی وصل نمیشه ارور 651 میده! عجب وضعی شده!نقل قول:
Printable View
بریج هم زدم ولی وصل نمیشه ارور 651 میده! عجب وضعی شده!نقل قول:
من چند روز پیش هم گفتم منتها کسی توجه نکرد من چی گفتم یه مودم ای دی اس ال قدیمی گیر بیارین که سخت افزار خوبی داشته باشه مشکلتون رو فعلا برطرف میکنه من بندرت قعطی دارم امروزم از صبح تا حالا یکبارم نتم قطع نشده همون ای پی صبح هستش و تغییر هم نکرده رنج ای پی 2.185 . اینم عکس دو تا مودمم که وصل کردم به همدیگه بخاطر نیاز به وای فای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطعی که پیش میاد غالبا از طرف خود مخابراته
خیلی وقت بود ایجوری نشده بود. زنگ بزنم 2020؟نقل قول:
زنگ هم بزنی فایده ای نداره من کلا 2 روز هم نتم قطع باشه زنگ نمیزنم خودم میگردم یه راه حل پیدا میکنم به امید این اشغالها نباید نشستنقل قول:
تا یکماه دیگه همین بساطه بخاطر تعطیلی مدارس بخاطر زیاد شدنه کاربرهاشون و اینکه حالگیری کنن دانلود حجیم نکنن نت رو به این وضع در اوردن پارسال هم اگه یادتون باشه توی همین روزها بود که شبانه رو ورداشتن ولی خوب چون کاربرها عصبانی شدن عقب نشینی کردن
مشترک گرامی ضمن پوزش از اختلالات اخیر در شبکه به منظور جلب رضایت شما ، مدت 7 روز به زمان قرارداد شما به صورت رایگان اضافه گردید.
واسه من هم چند بار IP نگرفت گزینه هاینقل قول:
Retry PPP password on authentication error
و
PPP debug mode
رو فعال کردم
خیلی وقتا اولش چراغ قرمز میشه ولی مودم انقدر پسورد رو وارد میکنه تا وصل بشه ( بعد از 5 تا 10 ثانیه وصل میشه *
نقل قول:
کجا نوشته ؟
مگه مخابرات هم از این کارا میکنه ؟ :n05:
نقل قول:
آره 2730 کارش درسته نمیزاره اینترنت قطع بمونه فوقش ربع ساعت قطع باشه بعدش وقتی ipگرفت دیگه به هیچ وجه قطع نمیشه مگر اینکه خودت ipعوض کنی یا مودمو ریستارت کنی
من دو روز رو یه ipمیمونم بعدش خسته میشم ازش خودم عوضش میکنم
مودم 2640 دارم . تا اینو بزارم فعلا بینم چی میشه
من که مشکلی ندارم از نظر پریدن لینک.
ولی ۲ چیز دیگه باعث قطعی میشه، یا اکانتینگ وصلم نمیکنه(که خیلی کم اتفاق میفته) یا مخابرات بخاطر idle بودن، اتوماتیک IPـیم رو میبره رو آی پی 172.224.30 :|
Sent from my ST15i using Tapatalk
اینترنت پر سرعت مخابرات
بهترین اینترنت دنیا را با مخابرات تجربه کنید با سرعت های باور نکردنی و نجومی:n09:
خدا سر شاهده همین فروم هم بعد از 3-4 دقیقه باز میکنه:n09:
بعله واقعا چند روزیه افتضاح شده... چه وضعشه درستش کن اقا ساعت رایگان سرعت اینقدر کم...
من سرعت حداقل 600 میخوام:n31:
نقل قول:
احتمالا بعد از ماه رمضون کیفیت نت بهتر میشه :n26:
پارس آنلاین هم با این پهنای باندش خراب شده تو ماه رمضون
میانگین باید هر صفحه رو 4 بار رفرش کنم تا لود بشه ! سرعت با قیلتر شکن که اصلا بیشتر از 7 کیلوبایت نمیشه چند روزه ! مشکل چیه ؟ چرا اینطوری شده ؟ مثل این که پهنای باند کم اومده درسته ؟ :n29:
نه بابا کدوم کمبود مخابرات بهترین پهنای باندو داره همین الان من دارم با 550 دان میکنم:n09:نقل قول:
مشکل محدودیتیه که از سمت مخابرات اعمال شده
لطف کنید برا منم سرعت ۱۰مگابیت تنظیم کنید، انعامشون هم سر میزه! :|نقل قول:
سرعت روزانه دو روزی هستش بهتر شده اما شبانه سرعتی وجود نداره 20-30 کیلوبایته مشکلی که خیلی اذیت میکنه قطع و وصلی های بیش از حد نت مخابراته ماشاالا قطع بشه درست نمیشه حداقل دو ساعتی طول میکشه تا وصل شه یه مشکل دیگه هم که وجود داره وقتی خاموش روشن کنی دیگه مودم ایپی نمیگیره کلی طول میکشه تا ایپی بگیری و به نت وصل شه
معاون رگولاتور اعلام کرد
فروش اینترنت مخابرات در برخی استانها متوقف شد
خبرگزاری تسنیم: وضعیت پهنای باند اینترنت مصرفی از سوی شرکتهای مخابرات استانی در شش استان آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی، کرمان، مرکزی و همدان براساس شاخصهای تکلیفی در الحاقیه پروانه مخابرات در وضعیت نامطلوب است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش سرویس فناوری اطلاعات و ارتباطات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، غلامرضا داداشزاده با اعلام این خبر گفت: مطابق بازرسیها و ارزیابیهای به عمل آمده از وضعیت پهنای باند تامین و عرضه شده از سوی شرکتهای مخابرات استانی، وضعیت نامطلوب پهنای باند اینترنت در این استانها، باعث کاهش کیفیت خدمات ارائه شده به مشترکان شده است.
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری افزود: در این مورد تذکر و اخطاریههای لازم برای افزایش پهنای باند و توقف فروش سرویس به مشتریان جدید تا زمان ارتقاء پهنای باند داده شده و به منظور جلوگیری از ضرر و زیان مشترکان، پیگیریهای لازم برای ارتقاء پهنای باند و کیفیت سرویس از سوی شرکت مخابرات ایران در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه جذب مشترک جدید در این وضعیت باعث کمفروشی میشود، تصریح کرد: ادارات کل سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی در مناطق 9 گانه بر فرآیند توقف فروش در این شش استان نظارت داشته و در صورت عدم توقف فروش از سوی شرکتهای مخابرات استانی، ضمن اعمال مقررات مطابق با پروانه اعطایی، پرونده کمفروشی تشکیل و به سازمان تعزیرات حکومتی ارجاع میشود.
او اظهار کرد: شرکت مخابرات ایران بایستی پس از رفع مشکلات و ایجاد شرایط مطلوب، نسبت به توسعه خدمات خود و جذب مشترک جدید اقدام کند.
همچنان منتظرم بعد 3 روز نت وصل شه!
دیروز مخابرات یه معذرت خواهی کرد و از امروز صبح با تمام انرژی وارد میدان شده که نویز های خوشکل تری روی خط ها بفرسته روز از نو روزی از نو از 7 روز جبران هم هیچ خبری نشده تا الان:n19:
3ساعت بعد:
خط تلفنم 3کیلوبیت آپلود میکشه یعنی 0.375 کیلوبایت:n19:
یوزرنیم و پسورد ibs رو باید توی مودم ست کرد؟ یا پارتاک؟
ibs.......نقل قول:
وجدانن چراغ لینک مودم روشنه فثط به نت وصل نمیشه! زنگ زدم 2020 گفت داخل حیاط تست کن درجا قطع کردم.
به نظرتون این مشکل از کجاست؟
مشکل از طرف اوناس، در اینگونه مواقع ibs یا کلا سعی در وصل شدن رو ثبت نمیکنه، یا اگر ثبت میکنه، میزنه احراز هویت نشده Authentication رو No میزنه.نقل قول:
چاره چیه؟ فشار بیارم به پشتیبانی درستش میکنه؟نقل قول:
بعضی اوقات که هیچ کاری نمیشه کرد! ولی بعضی اوقات میشه با پروندن لینک سریعتر متصل شد.نقل قول:
من خودم مدولاسیون رو دوباره ثبت میکنم، اینطوری لینک میپره و دوباره وصل میشه بعد پشت سرش اینترنت هم وصل میشه.
تو هم میتونی همین کار رو بکنی یا سیم تلفن رو از مودم یا پریز بکشی و دوباره وصل کنی یا کلا مودمو روشن خاموش کنی...
البته اگر میگی ۳ روزه که قطعه فکر نکنم کمکی کنه، چون مشکل جدیه و اینجوری رفع نمیشه :|
"ویل للمطففین- واى بر کم فروشان. "
مخابرات با این محدودیت ها و قطعی ها و مشکلات داره کم فروشی میکنه
همه ای کارارو کردم. توی این سه روز یک بارم یک ثانیه هم وصل نشده نت. جالبه لینک هم دارم ولی نه دستی وصل میشه و نه اتوماتیک!
احتمال خیلی زیاد یا دارن گروهتون رو کلا عوض میکنن یا دارن پهنای باند گروهتون(همون رنج آی پی ها) رو عوض میکنن.نقل قول:
این نت گوشی ادمو پیر میکنه!نقل قول:
خب این کارا که گفتی رو فک نکنم پشتیبانی خودشم خبر داشته باشه اصلا. چون یادم هست همینجا قبلا بچه ها گفته بودن این کارا مربوط به اداره دیتاست
به قرارداد منم هفت روز اضاف کردن:n33::n09:
به من هم 7 روز اضافه کردن :n09:نقل قول:
راستی مخابرات بخش اخبار نداره که مثلا بنویسه «جهت جبران خسارت 7 روز اضافه شد» ؟
توی قسمت سابقه سرویس ها و قبوض نوشته 7 روز حهت slaنقل قول:
جالبه امروز که 7 روز رو دادن کیفیت اینترنت رو خراب کردن که کسی نتونه استفادش کنه:n09::n09::n09:
بیش از 7 روز قطعی داشتم ولی برای من جبرانی وجود نداشت معلوم نیست چه جوری 7 روز رو به مشترکین میدن
چقد حجم سریع تموم میشه خدا، این ماه علاوه بر 6 گیگ اولیه تا فعلا 8 گیگ خریدم کار خاصیم نمیکنیم چارتا سایت همیشگی باز میکنیم:n29:
نقل قول:چقدر شما ساده اید:n09:نقل قول:
اونو فقط نوشتن ولی حتی یک روز هم اضافه نکردن من چند تا خط رو چک کردم فقط نوشته بود ولی به هیچ کدوم حتی یک روز هم اضافه نشده بود تازه بجای جبران نویز وحشتناکی هم روی خطم انداختن:n19:
واسه من اضافه شده :نقل قول:
بفرما هیچی اضاف نکردن واسم
تازه لینک هم رگباری داره میپره
عجب ! انگار قرعه کشیه :n31:نقل قول:
اون قضیه ترافیک رزرو چیه ؟
چرا روزت منفیه ؟
نه بابا برا دوستان هم هیچی اضاف نشدهنقل قول:
این اون یکی اکانتمه رو هر دو اکانت هیچی اضاف نکردن