خوب این خبر که زده واسه مشمولینه غایب !!! نه واسه اونایی که سره موقع میرن !!!
Printable View
خوب این خبر که زده واسه مشمولینه غایب !!! نه واسه اونایی که سره موقع میرن !!!
دو سه صفحه قبل واسه یکی گفتم مشابه شماست :نقل قول:
نقل قول:
خوب اگه بخام تا قبل از 22 بهمن دفترچه بفرستم تا کی وقت دارم با دانشگاه تسویه حساب کنم ؟ مثلا میشه بعد از عید (فروردین ) و البته قبل از اعزامم تسویه کنم یا تسویه باید قبل از پست کردن دفترچه باشه ؟
شما هرچه زودتر تسویه حساب کنید بهتره. تا زمانی که تسویه حساب نکنید نامه لغو معافیت تحصیلی بهتون نمیدن.نقل قول:
نقل قول:
یعنی شما جزء مشمولین غایب هستی؟ با این حساب باید ماه ها از اتمام دَرسٍت گذشته باشه، چرا زودتر اقدام نکردی؟ درس رو که خوندی، کاغذش رو هم بگیر دیگه! :n26:
لااقل میتونی بری آموزش یا امور نظام وظیفه دانشگاه ، صحبت بکنی که یه کاری برات انجام بدن ( لااقل چند تا گزینه بذارن روی میزت :n09: )
من که میخواستم انصراف بدم رفتم آموزش دانشگاه، گفتن درخواست انصراف رو پر نکن. یه درخواست بنویس که با مدرک فوق دیپلم معرفی بشی برای نظام وظیفه. انصراف که بدی مدرک تحصیلی بهت نمیدن
دوستان یه سوال
امریه فقط مربوط به شرکتهای دولتی میشه؟
شرکت خصوصی هم وجود داره که امریه بگیره؟
اگه هست ممنون میشم یکی دو مورد مثال بزنید
دوستان سلام سوالی دارم فقط لطفا اگر کسی اطلاع دقیق داره جوابمو بده
اگر کسر خدمت مثلا بابت پروژه نخبگی داشته باشم مثلا 6 ماه بهم امریه میدن ؟
یا باید حتما 24 ماه باشه خدمتت تا امریه بهت بدن
اگه پارتی داشته باشم چی ؟
موندم این پروژه کسر خدمتئو انجام بدم یا ندم ؟
غایب نیستم اما بهم گفتن چون 3 ترم اضافه خوندی باید 6 ماه اضاف بری .اما درسم رو که تموم کردم ولی منظورت رو از اون چند تا گزینه نفهمیدم یعنی چه جور مثلا ؟نقل قول:
تاریخ اعزام مد نظر هست.نقل قول:
نقل قول:هر چند صفحه یکبار باید این خبر را تحلیل کنیم.نقل قول:
اونی که از خبر برمیاد و خبرهای قبلی و... اینه که برای مشمولینی که سال 94 اعزام بشن 24 ماه هست ولو اینکه سال 93 ارسال کنند.
فقط برای تشویق مشمولین غایب و ازدحام آخر سال و... گفتن اگه مول غایب تا 22 بهمن اقدام کنه و جا نباشه (چون دو دوره بعد اون اعزام دارن) و سال 94 اعزام بشن چون در این ضرب الاجل اقدام کردن همون 21 ماه را خدمت میکنن.
دوست عزیز به این شایعات توجه نکنید.نقل قول:
شما بسیجیتون تا الان راکد خورده، باید بسیجیتون فعال باشه تا استفاده کنید.نقل قول:
بسیجی بودن میتونه کمک کنه ولی نه شرط کافی هست و نه لازم جتی برای پذیرش سپاه چه برسه به امریه خاتم.
کسی که امریه داره 24 ماه باید خدمت کنه چون یگان غیر نظامی هست و به احتمال خیلی قوی از سال بعد که 24 ماه شد احتمال افزایش مدت امریه هست.نقل قول:
پارتی و... هم هیچ دخل و تصرفی در باره مدت خدمت نمی تونه داشته باشه.
[ حذف شد ]
اگه صحبت های سردار کمالی رو تو این مصاحبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ملاک قرار بدیم ایشون گفتن میشه! عملا هم من در سالیان گذشته دیدم مواردی رو، که مربوط به بسیج و سابقه پدر بوده ولی فرقی نداره چه جور کسری باشه. البته بعضی از نهادها مثل استانداری ها و وزارت نفت شرایط خاصی میذارن برای امریه مثل عدم ترخیص برای ادامه تحصیل و یا عدم قبول کسری که ازتون تعهد میگیرن از اینها استفاده نکنید.من به جای شما باشم پروژه رو انجام میدم فوقش نمیتونی از کسریش استفاده کنی. پارتی تو اون اداره میتونه کمکت بکنه. خودت هم تعهد کتبی نده برای نداشتن کسری که فردا مدرکی علیهت نداشته باشننقل قول:
در رابطه با بحث اینکه تاریخ اعزام ملاکه یا تاریخ ارسال دفترچه یا همون ثبت در پلیس بعلاوه ده، سردار کمالی تو مصاحبه اول افرادی رو که دارای غیبت هستند به عنوان مثالی برای این قاعده که زمان ارسال دفترچه ملاک هست بیان میکنه ، نه اینکه اختصاص به افراد دارای غیبت باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی مصاحبه دوم دیگه صراحت داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . البته یکی از دوستان چند تا پست قبل تر گفته بود که حرف مسئولین ملاکه و ....ولی به نظرم تو این اوضاع رو هیچ چیزی نمیشه حساب 100 درصدی کرد مگه اینکه آیین نامه یا دستورالعملشو ببینی اون موقع میشه تا حدودی مطمئن شد.
گرچه من از اول گفتم باید آیین نامه ها را دید ولی چیزی که از خبرها بر میاد و چیزی که به تجربه در سال 91 دیده شد این هست که کسانی که از اول 94 اعزام میشن(به جز مشمولین غایبی که تا 22 بهمن 93 اقدام کردن) 24 ماه خدمت کنن.
خبر زیر هم تقریبا واضح هست:
نقل قول:
به گزارش خبرگزاری فارس، سردار کمالی در نشست خبری امروز خود با اصحاب رسانه با اعلام این خبر گفت: مدت خدمت سربازی 24 ماه شده و از تاریخ 1 فروردین 1394 لازمالاجرا است و کسانی که از سال 94 اعزام به خدمت میشوند باید 24 ماه خدمت کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما گیجــیم یا سایت ها میخوان ما رو گیج کنن؟
سایت زیر، بخش اول ظاهراً در مورد مشمولان غایب صحبت نـشده:
محتوای مخفی: سردار 1
اما اینجا:
محتوای مخفی: سردار 2
مشاور گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز؛
علیرغم توضیحاتی که ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) از خودم دادم، با توضیحاتی که ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ارائه فرمودید به این نتیجه رسیدم که ظاهراً وضعیت من رو بد برداشت کردید.
انگار شما فکر کردید من مشمول غایب هستم! نه، نیستم!
سؤال: از توضیحات شما اینطور بر میاد که...
برای مشمولین غایب ملاک تاریخ اقدام می باشد. یعنی اگه تا 22 بهمن اقدام کنن خدمتشون 21 ماهه هست.
به جز مشمولین غایب، بقیه ( یعنی کسانی که وارد دوره غیبت نشدن ) ملاک تاریخ اعزامشــون هست
درسته؟
منظورم این بود که یه راهی پیش پات بذارن که منتظر صدور مدرک تحصیلی نمــونی؛ وگرنه به 22 بهمن نمیرسی و 24 ماه خدمت میکنینقل قول:
که البته بچه ها راهنمایی کردن...
منم 1 ترم اضافه دارم؛ رفتم امور نظام وظیفه دانشگاه که درخواست معافیت صادر کنن، گفتن لازم نیست!
بعد از پایان سنوات، 1 سال فرصت داری و چون میخوای در اسرع وقت برای خدمت اقدام کنی از نظر غیبت خوردن مشکلی برات پیش نمیاد
در واقع الان من توی همون 1 سال هستم
من دفترچه گرفتم . برگ مایعنه هم گرفتم
اگر الان پست کنم 12/1 تاریخ اعزام میخوره
سوالم اینه که من یکی از گزینه پشت برگه معاینه بزنم ( مربوط به درد کمر) بعد تحویل پلیس +10 بدم .
نامه میاد جهت بررسی این مساله ؟
چقدر بررسی این موارد معمولا طول میکشه؟
ممکنه تاریخ اعزام به عقب بندازه؟ یا تو همین مهلت سه ماه مونده به اسفند مشخص میشه؟
یکم اگر فوری جواب بدین ممنون میشم
نقل قول:
پس یعنی اگر کسی از چند ترم سنوات غیر مجاز استفاده کرده باشه حتی اگه توی مهلت یک ساله پس از تحصیل اقدام کنه بازم اضافه سنواتی نمیخوره و همون 24 ماه رو باید بره ؟
چون من غیر از اون سنوات مجاز که 3 سال بوده 3 ترم هم اضافه خوندم ولی تو اخرین نامه که از نظام وظیفه گرفتم نوشته اگر تا 31 بهمن خودم رو معرفی نکنم وارد مرحله غیبت میشم اما خودم که ازشون پرسیدم گفتن این غیبت با اون اضافه سنواتی فرق میکنه و 6 ماه باید اضافه خدمت کنی .منم الان نمیدونم قضیه چیه و کدوم درسته ؟
براي اين دوستاني كه گفتن براي مشمولان غايب تاريخ اقدام ملاك هست اما براي غيرعايبها تاريخ اعزام ملاكه و گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم قرار دادن، دو تا سوال هست:نقل قول:
1) چرا بايد نظام وظيفه انقدر به مشمولان غايب حال بده و بهشون التماس كنه. اگه اينطور باشه همه ميگن ايكاش ما هم مجرم و غايب بوديم خدمتمون 21 ماه ميشد نه 24 ماه يا ميگن فعلاً نريم چند سال بعد كه مدت سربازي مثلاً نصف شد از اين حالا به ما هم ميدن. ديگه قرار نيست كه نظام وظيفه التماس كنه به غايبا. مثلاً با همين منطق اگه باز غايبا نيان و باز زياد بشن تعداد غايبا، احتمالاً شما ميگيد مدت سربازي رو براي اينا مثلاً 18 ماه ميكنن كه ترغيب بشن بيان ولي براي بقيه همون 24 ماه ميمونه. نميدونم! به نظرتون با منطق جور در مياد؟ الان يه عده ميگن انقدر از اين اتفاقات افتاده !!! در ضمن اگه اينا بخوان بلدن با زور همين غايبا رو بجاي 21 ماه تا بينهايت سركارشون بذارن. اونايي كه سربازي رفتن ميدونن جو محيط نظامي چه جوريه!
2) در آخراي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطلب زير خيلي صريح و واضح آمده كه گويا دوستان حال نداشتن متنو كامل بخونن يا به دليل ديگه دوست ندارن چيزي به نفعشون تموم بشه. حالا نميدونم بعضي دوستان چرا اصرار ميكنن كه 24 ماهه برن. چرا بايد از موضع ضعف وارد بشيم. من خودم اگه قبل 22 بهمن كه براي غايبا هست كه به طريق اولي براي غير غايبا هم مطرح ميشه، اقدام كنم و اعزامم بيافته بعد از عيد يعني ارديبهشت، اگه 24 ماهه بشم، به خدا كار و زندگي و آينده و غيره رو ول ميكنم ميرم به هر طريقي هست و به هر شيوهاي و به طريق هر كسي كه ميشه و اگر هزار سالم طول بكشه از سردار كمالي شكايت ميكنم. دوستان عوض اينكه از موضع بالا برخورد كنن هميشه از موضع ضعف و ناتواني وارد ميشن. همين كارا رو ميكنيد كه با بيرحمي هر چه تمامتر قانونها رو خيلي راحت عوض مي كنن، بدون اينكه به كسي جواب پس بدن يا كسي شكايتي بكنه. همين سربازي اگه 2 ماه هم بود باز زياديه چه برسه به دو سال. جوناي بدبخت و فقير اين مملكتو بدون هيچ هدف مشخصي دو سال ميخوان الاف كنن، بعد اونوقت روي يه چيز بيمعني ما بايد انقدر بحث كنيم. توي كشوراي ديگه امسال ماريو گوتزه كه هم سن و سال ما هستن ميرن تو جايگاهي مثل فينال جام جهاني تاريخ سازي ميكنن كلي افتخار براي خودشون و كشورشون تو جهان كسب ميكنن و حسادت خيلي ها رو بر ميانگيزن، بعد اونوقت ما بايد روي يه مصاحبهي داغون سركار باشيم. نه سايتي هست نه تلفني نه نامهاي نه حضوري جواب ميدن يا اگه بدن درست و حسابي هم نيست. فقط متاسفم. همين!
مشمولان برای بهره مندی از این تسهیلات می بایست وضعیت سربازی خود را مشخص کنند و برای این کار کافی است به دفاتر پلیس+10 مراجعه کرده و برگه اعزام به خدمت خود را دریافت کنند. پس ازدریافت برگه حتی اگر زمان اعزام در سال 94 نیز قرار گرفته باشد، باز هم به دلیل اینکه در سال 93 وضعیت سربازی مشخص شده است، طول مدت خدمت فرد 21 ماه خواهد بود. که البته در خصوص مشمولان غایب باید تا قبل از 22 بهمن امسال وضعیت مشخص شود.
بچه ها من از نظام وظیفه قسمت مشاوره چند بار پرسیدم و همشون همین جواب رو دادن :
تاریخ اعزام ملاک هست و کسانی که قبل از 22 بهمن پست کنن فقط غیبت هاشون بخشیده میشه و اگر اعزامشون بیفته 94 همون 24 ماه رو باید برن
سر در نمیارم:n13:نقل قول:
اگه شما سنواتــتون تموم شده، به نظرم اولین کاری که باید بکنید (البته اگه بشه)اینه که:
از دانشگاه بخواید یه نامه بده به شما که ببرید نظام وظیفه. مبنی بر اینکه شما در اون 3 ترم دانشجو بودی!
در واقع باید برای 3 ترمی که اضافه خوندی معافیت تحصیلی بگیری
ورودی چه سالی هستی؟ زمان ما معافیت تحصیلی کارشناسی 6 سال بود
بعد قانون اومد به جای 6 ماه ، 1 سال مهلت برای تعیین تکلیف سربازی دادن.
محتوای مخفی: Ahmadyakhi
عزیز؛ من خیلی دلم میخواد همه چیز به نفعم تموم بشه. ولی شما که تند تند تاپپ میکنی اگه همین من گرفتار بشم، 4 تا فحش هم تو به من میدی. اونجا کی میخواد به داد من برسه؟ شما یـا کسی که به خدا هم پاسخگو نیست؟
برداشت من اینه که هیچ امتیازی ( به قول شما حال ) به افراد عادی داده نشده و قرار هم نیست داده بشه
فقط ظاهراً میخوان مشمولین غایب رو در شرایطی قرار بدن که با پای خودشون برن پادگان. همین
من الان حداقل 3 جا درگیرم. دانشگاه، کارت سبز و سربازی. حالا بقیه بماند
همین کارت سبز، صاحاب نداره!
ثبت نام کردیم واسه مرحله دوم؛ یه بار میگن برگزار میشه، یه بار میگن فعلاً بودجه نداریم بمونه بعداً ، یه بار میگن برج 8 ، یه بار میگن برج 9
گفتن نداره، اگه به اختیار خودمون بود مطمئن باشید تمام پادگان ها خالی میشد :n27:
ضمناً این سایت ها رو من زیر و رو کردم؛ اگه خودتون دقت کرده باشید این سایت فقط بخشی از مصاحبه رو گذاشته
همین حرص آدم رو درمیاره:n24:
خدا وکیلی اگه موقع مصاحبه هم همین قدر واضه حرف بزنن ما الان اینقدر معطل میـشدیم؟نقل قول:
نقل قول:
داداش من نمیدونم منظورت از سنوات چیه .من کارشناسی ناپیوسته بودم 3 سال مدت مجازش هست که بعد از 3 سال سنواتم تموم شد و یک سال از نظام وظیفه مهلت گرفتم و بعد از یک سال به یک ترم نیاز داشتم که از مهلت یک ساله ام برداشتن که شهریور تموم کردم و مهلت یکسالم 31 بهمن تموم میشه . من قبل از انتخاب واحد هام مجوز از نظام وظیفه میگرفتم و توی اخرین نامه هم نوشته که تا 31 بهمن اگه معرفی نکنی وارد غیبت میشی اما حضورا که رفتم گفتن چون اون یک سال رو از سنوات استفاده کردی باید 6 ماه هم اضافه خدمت کنی .خودمم قاطی کردم اصلا معلوم نیست چه جوریه .فکر کنم وقتی برم خدمت معلوم میشه اضافه خوردم یا نه:n02:
در مورد 24 ماهه بودن من یه چیزو نفهمیدم .این که میگن اگه اعزام بیفته تو سال 94 باید 24 بری و اگه تو 93 بیفتی باید 21 ماه خدمت کنی این که دیگه دست ما نیست مگه ما میتونیم برای خودمون تاریخ اعزام تعیین کنیم ؟
این دست شانس که جا داشته باشه اسفند یا نه حالا اگه یکی بدشانس بود و اعزامش افتاد 94 اینطوری بی انصافی میشه اونایی که شانس باهاشون بوده 21 و اونایی که بدشانس بودن 24 ماه.پس این کجاش عدالته قانون باید برای همه یکسان باشه .قانون نباید شانسی باشه این همش میشه شانسی بودن یعنی کلا به شانس ربط داره که چند ماه خدمت کنی .بهتره مردم اینقدر سوال در این زمینه بپرسن تا همون اقای X خودش بیاد توی تلویزیون و شفاف برای مردم توضیح بده که درستش چیه.
یه چیز دیگه :
هر چند بخشیدن اضافه خدمت برای نظام وظیفه چیزی نیست اما تضمینی نیست که شرایط خدمت این افراد مثل بقیه باشه .شاید مثلا اینا رو درجه پایین تر بدن یا اینکه جاهای ناجور بندازنشون و هزار تا چیز دیگه.اینا فقط مثال بود و خلاصه هیچ تضمینی وجود نداره .
شما اگه مشکل پزشکیتون بخواد بررسی بشه صد در صد اعزامتون میفته برای سال بعد چون خود طی کردن پروسه معافیت پزشکی زمان بر هستش ... البته اگه شما درخواست اعزام داشته باشین و مشکل پزشکی هم داشته باشید خیر دیگ مشکل شما رو بررسی نمیکنن ...نقل قول:
ببینید چون شما گفتین گه سال بعد اعزام بشم نمی تونم از کسر ایثارگری استفاده کنم با توجه به اینکه مشمولین غایب متولد 72 و ماقبل تا پایان امسال وقت دارن من برداشت کردم که شما غایب هستین.نقل قول:
اگر مشمول غایب نباشین سال بعد هم میتونید از کسر ایثارگری استفاده کنید (متولد 72 و ماقبل بدون غیبت)
من برداشتم همین هست که شما گفتین دلیلش هم این هست که مشمول غایب بیشتر از اونی هست که در نظر شما هست و با این ترافیک اعزام امکان اعزام اونها در سال 93 قطعی نیست.
از طرفی شاید خیلی ها یادشون نباشه ولی در سال 91 ما روی همین موضوع ضربه خوردیم، در حالی که همین سردار عزیز اعلام کرده بود در سال 91 به هیچ وجه افزایش نخواهیم داشت و به شایعات توجه نکنید و... در آخرین روزهای سال 90 اعلام شد خدمت از سال 91 شد 21 ماه و کسر مدرک تحصیلی هم حذف شد و کسر ایثارگری هم حذف شد، بعدا مجددا کسر ایثارگری را برای متولدین 72 و ماقبل برگردوندن.
اون موقع هم ملاک تاریخ اعزام شد و کسی که بهمن 90 دفترچه اعزام کرده بود ولی در اردیبهشت سال 91 اعزام شده بود 21 ماه خدمت کرد.
------------------------
باز هیچ کدون از خبر و... را نمیشه اعتماد کرد، ملاک آیین نامه ها و ابلاغیه ها و دستورالعمل ها هست، نمیدونم دوستان تا حالا دیدن یا نه ولی اگه اینگونه اسناد را مطالعه کنید یک بند یک خطی میتونه کل ماجرا را تغییر بده و یا وضعیت چند هزار نفر را عوض کنه.
ما هم بر اساس شوهد و قرائن موجود نظر میدیم.
برای شما راهکار قانونی برای کسری گرفتن وجود نداره، فقط یک راه هست اونم جور کردن سابقه بسیج، که اگه آشنا داشته باشی بسیار راحته و تا 6 ماه هم امکان کسری گرفتن از این راه وجود داره.نقل قول:
اگه مشکل شما جدی نیست و مدارک لازم رو برای معاف پزشکی شدن نداری اصلا همچین کاری نکن، چون پروسه معاینه و جواب دادن حداقل 2 ماه طول میکشه و به طور قطع اعزام شما میوفته برا ساله دیگه!نقل قول:
تشکر از کاربران و مشاوران گرام بابت وقتی که میگذارید؛
در کل خلاصه ی داستان ما اینه:
محتوای مخفی: 1
تمام دنیا داره پشا سرت خراب میشه. دیر بجنبی نابود شدی.
نمونه ش خود من:
از یه طرف یکی میگه سنوات مجازت تموم بشه چون 1 ترم از مهلت یک ساله استفاده کردی، اضافه خدمت میخوری!
( منم مثل اون آقا واسه این ترم معافیت ندارم )
از یه طرف کارت سبز هنوز رو هواست؛ بچه ها تا سپاه استان هم رفتن، میگن بودجه نداریم، زمان برگزاری دوره مشخص نیست
از یه طرف اگه یه خورده دیر اقدام کنم اون ور سال اعزام میخورم و 24 ماه باید خدمت کنم ( بدون کسری و ...)
سلام
دوستان سوال داشتم البته مشورته
من متولد 72 هستم دانشجوی ترم 6 کاردانی و از نظر نظام وظیفه ترم 7 هستم ورودی بهمن سال 90 هستم منظورم از نظر نظام وظیفه ترم 7 اینه که ما چون مهر ثبت نام کردیم و ورودی بهمن بودیم دانشگاه متاسفانه مدارک ما رو همراه ورودی های مهر برای نظام وظیفه فرستاده و اونا هم ما رو ورودی مهر زدن و خودم هم یه ماه قبل متوجه این جریان شدم چون فرستادنمون نظام وظیفه خلاصه اینطوری شد که به ناحق ی ترم گذاشتن تو استینمون.
من 8 ماه کسری ایثار گری دارم.
سوالم اینه که پیشنهادتون چیه... من بهمن امسال که کاردانی رو تموم میکنم برم سربازی یا تو تکمیل ظرفیت کارشناسی ثبت نام کنم و ادامه بدم...؟(البته تو دفترچه نوشته که کسانی که بیشتر از سنوات مجاز طول کشیده کاردانیشون نمیتونن تو مقطع بالاتر ادامه تحصیل بدن ولی خودم میشناسم و هستن افرادی که کاردانی رو 7 ترم تموم کردن العان هم دارن کارشناسی میخونن پرسیدم چطور اجازه دادن گفتن رفتیم نظام وظیفه توجیه نوشتیم که چرا طول کشیده و العان میخوایم کارشناسی بخونیم.)
آیا من العان که بیشتر از سنوات مجاز درس خوندم اضافه خوردم؟(نظام وظیفه مجوز ادامه تحصیل تا 93/11/30 رو داده)
لطفاً زود ج بدین
طبق آخرین قانون سنوات مجاز برای مقطع کاردانی 2.5 سال ( 5 ترم ) هست. اگه اینطور که شما میگین نظام وظیفه مجوز تا 93/11/30 رو داده که مشکلی نیست و تا این تاریخ زمان دارین.نقل قول:
تصمیم اینکه ادامه بدین یا برید سربازی یه تصمیم شخصی هست که خودتون باید بگیرید. اینم در نظر داشته باشید که ساله دیگه سربازی 24 ماه میشه و ممکن هست کسری ها رو هم محدودتر کنن.
دوستان منم ترم 5 کاردانی بودم که یه مشکلاتی واسم به وجود اومد انصراف دادم و دفترچه بست کردم اعزامم 9/19 خورده از طرفی همه میگن با دیبلم داغونت می کنن خدایی کسی با دیبلم رفته چجوریه فرقی بین بی سواد با دیبلم نیست واقعا؟؟
اول توضیح بده داغون یعنی چی؟نقل قول:
تو آموزشی فرق زیادی بین دیپلم و فوق دیپلم نیست. بعدش هم بسته به پارتی و یا یکمقدار شانس ممکنه از یک لیسانس هم خدمتت راحتتر باشه.
سلام
من یه چیزی به ذهنم رسید
پدرم 70 سالش نشده ولی بیماری کلیت روده داره که تو نت سرچ کردم مثل این که میشه درخواست معافیت کفالتشو بدم
طبق لینک زیر هم میشه الان حین تحصیل دانشگاه اقدام کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی کسی برای بیماری پدر قبل از سن 70 سال تا حالا اقدام کرده ؟
چطوریه واقعا ینی معافی میدن ؟
من داداشم 6 ماه دیگه 18 ساله میشه باید بجنبم ؟
ارزش داره وقت بزارم روش ؟
رفقا پوتین طبی واسه آموزشی چطوره؟ میگن راحت تره..کسی استفاده کرده؟
پدر من هم کولیت روده داره 25 سالی میشه که هر روز قرص و دارو میخوره و51 سالشه برادرم هم 13 سالشه(تا اونجایی هم که فهمیدم تو جبهه مدتی بهشون غذای درست حسابی نرسیده یا اصلا نرسیده وبرای همین دچار این بیماری شده).نقل قول:
اگه معافی میدن ما هم پیگیر بشیم...!!!
ولی فکر نمیکنم همچین چیزی باشه اصلاً... خیلی بعید میدونم...
:n06:
شرایطم دقیقا مثل شماس ولی داداشم 17 سالشه با یه سرچ نو نت این بیماری جزو معافی ها هستنقل قول:
ولی ندیدم کسی تا حالا کرده باشه واسه پدرش
نمیدونم دقیقا منظورتون از پوتین طبی چیه ولی من رفتم پوتین هامو عوض کردم یه جفت پوتین نرم گرفتم که نوکش یخورده جای آزاد داشت و کلا هیچ وقت کیپ کیپ نمیشد . نتیجه اینکه : درسته که موقع رژه کسی صدای پا کوبیدنم رو نمیشنید ولی در عوض هیچ وقت پاهام تاول نزد !!!!نقل قول:
توصیه میکنم تا میتونید پوتین نرم بگیرین که قراره توی آموزشی حسابی بدوین !!!
خب لینک های اون مطالبی رو که خوندی بده منم بخونم ببینم چی نوشته...نقل قول:
ممنون از پاسخگویی... منم دقیقا نمیدونم منظور از طبی در پوتین چیه!!! یه مغازه رفتم فروشنده گفت که دونوع داریم یکی بهمن یکی طبی ..گفتش خیلی سبک و راحته.نقل قول:
خودت هردو رو بگیر امتحان کن . پوتین خیلی مهمه . از نون شب ! واجبتره . . . .دقیقا یادم نیست مارک پوتینم چی بود . فقط یادمه اونی که خودشون داده بودن 200 کیلو وزنش بود. :D
سبک بودن پوتین خیلی مهمه . چون توی دویدن های زیاد و رژه های طولانی دخل پا رو در میارن اونجا . پوتین رو هم خیلی کیپ نگیر . چون در مدت زمان طولانی سر پا ایستادن و دویدن ، پا توی پوتین ورم میکنه .
همون طبی ها خیلی خوبه برا آموزشی، هم نرمه هم راحت، 3 ماه هم بیشتر کار نمیکنه. برا بعدش می تونی بهمن بگیری.نقل قول:
بنظرم اگه خود شخص مبتلا باشه معافه نه اینکه پدرش داشته باشه !نقل قول:
سر پوتین تو آموزشی من پاهام نابود شد،کلی تاول زد و درد گرفت!
اگه کسی بتونه پوتین خوب بگیره خیلی کمک میکنه بهش:n19:
سلام
دوره کد خوردم لویزان عقیدتی سیاسی (دیپلم انصراف از دانشگاه)
کسی میدونه چه جوریه؟
ساعتای دوره کد و مرخصی که میگن هر روز میدن
چون خونه ی خواهرم تهران هست
و اگه بخوام تهران بمونم کسی میدونه باید چیکار کنم؟
گفته میشه برای کسانی که کف پاهاشون صافه پوتین طبی اوردن...!
درسته... ؟/