سلام دوستان
ممنون میشم من را راهنمایی کنید.
می خواستم بدونم سرویس های 128 تا 512 پارس رو چند بسته شدن؟
و همچنین این سرویسی که دوستان میگن رو 9 بسته شده کدوم سرویس هست؟
ممنون از پاسختون
Printable View
سلام دوستان
ممنون میشم من را راهنمایی کنید.
می خواستم بدونم سرویس های 128 تا 512 پارس رو چند بسته شدن؟
و همچنین این سرویسی که دوستان میگن رو 9 بسته شده کدوم سرویس هست؟
ممنون از پاسختون
شبی 305 گیگ !!!؟نقل قول:
خدایا مپسند
دانلود شبانه پارس انلاین ...تو 3 ساعت 4.58 گیگ دانلود کرده یعنی اگه اون 2 ساعت دیگه رم دانلود میکرد راحت 7 گبگ رو میزد :n09:البته به خاطر کمبود هارد ارور داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه چیه ؟ مال خود پارس انلاین که نیست ؟ چون پارس انلاین گزارش ساعتی نمیده. فقط روزانه میدهنقل قول:
سلامنقل قول:
اینکه خطتتون رو چند مگ بسته میشه بستگی به شهرتون و کیفیت خط تلفنتون داره . به نوع سرویس (محدود) بستگی نداره . اگه خطتتون کشش داشته باشه چه 128 بگیرید چه 2 مگ، خط رو 4 مگ بسته میشه . جدیدا هم شروع کردن همه ی خط ها رو رو 9 مگ میبندن ( البته فقط بعضی از شهرهارو ) . اینم بگم که ممکنه خطتتون رو 9 مگ بسته بشه ولی کشش نداشته باشه و دوباره برگردونن رو 4 مگ ! گاها شده که رو 4 مگ هم کشش نداشته و خط رو رو 2 مگ بستن !
این موارد برای سرویس های نامحدود فرق داره و با توجه به سرعت سرویس خط رو سرعت های بالاتر میبندن
اینه:نقل قول:
ویرایش:
لینکای سافت 98 اینجا هم فیلتره:n08:
نه منظورم مشهد هست خبر ندارید؟نقل قول:
سلام دوستان.
می خواستم بدونم وضعیت پارس آنلاین تو شهرک غرب (مرکز نهری) چطوریه؟ خوب سرویس میدن؟
اگه سرعت 2 بگیرم شبانه سرعت دانلود چقدره؟
ممنون میشم جواب بدین.
ابوالفضل خان همشو از سرور خارجی دانلود کردی؟نقل قول:
سرعت دانلود شبانه ات رو چند بود؟
من که دیشب با 128 شاتل 6.7 گیگ زدم :n09:
اره همشو از یوتیوب دانلود کردم .سرعت شبانه هم که از ساعات ابتدایی 350 بود تا رفته رفته به 500 هم رسید.راستی تو با شاتل 6.7 گیگو از سرور خارجی دانلود کردی یا داخلی ؟نقل قول:
نقل قول:
خیلی خوبه :n02:
راستی گفته بودی خطتت بیشتر از 7 مگ نمیکشه درسته؟
ترافیک شاتلم تموم شه منم 2 مگ پارس میگیرم
نه بابا اگه همش خارجی بود که نمیزدم بیرون
200 مگ خارجی بود که تا صبح 140 تا بیشتر نگرفت ، بقیه اش همش داخلی بود :n22:
میکشه چرا نمیکشه اینا خودشون بستن رو 7 مگ قبلا که از مخابرات داشتم رو 12 مگ بسته بود اما رو 3 مگ محدود کرده بود هر چی هم زنگ میزنم میگن جواب درست حسابی نمیدن :n02:اما خدا وکیلی راضیم کجا سرعت شبانه 500 میدن :n20:در ضمن سرعت اینترنت داخلی ببا خارجی هیچ فرقی نداره خلاصه همه چی عالیهنقل قول:
نقل قول:
خدا کنه همینجوری بمونه تا اونموقعی که من میام:n19:
یک گیگ هدیه عید تا عید رو ندادن ؟
دوستان نامحدود ۱۲۸پارس که نوشته ۲۰ گیگ جایزه داره ، یعنی چی؟؟ اون ۱۰ گیگ حداقل یعنی چی؟؟
کسی تو مشهد داره؟سرعتش چطوره؟
شبانه چرا این قد قطع و وصل میشه جدیدا !! دیشب هی رسیو 0 میشد دوباره میرفت بالا البته سرعت خیلی خوب بود ! تا 130 کیلو میرفت !
اصلا خنک خنکه بعد 1 ساعت !نقل قول:
دیشب 5 ساعت باهاش دانلود کردم فقط 25 درصد شارژ کم کرد !
20 درصد پدر باتری رو در میاره ؟ :n02:
ولی تو مثلا یه بازی سنگین باز کن ببین تو 1 ساعت چند درصد شارژ گوشت کم میشه ! ( هر چند همون بازی سنگین هم باتری رو داغون نمیکنه فقط شارژ رو زود تموم میکنه )
دوستان لطفا جواب بدین.
ببخشید دوستان شما همتون از این پارس آنلاین راضی هستید؟
کدوم سرویسی هست که هم سرعتش مناسب باشه، هم قیمتشو هم سرعت دانلود بالای 100 بده؟
---
دانلود رایگان داشته باشیم
واقعا چی ازین دانلود شبانه میخوایم:n02:
یعنی اگه برین از اول تاپیک و تاپیکای مرطبت بخوایم ببینیم چنتا مطلب برا دانلود شبانست و درصد درست کنیم به عمق فاجعه پی میبریم
دوستان نامحدود ۱۲۸پارس که نوشته ۲۰ گیگ جایزه داره ، یعنی چی؟؟ اون ۱۰ گیگ حداقل یعنی چی؟؟
کسی تو مشهد داره؟سرعتش چطوره؟
سلام میگم مگه دانلود از ساعت 1:45 بامداد رایگانه یا نه چون هر چی دانلود میکنم تو این یه ربع کم نمیشه به نظرتون دانلودو ادامه بدم ؟:n16:
سرعت شبانه پارس انلاین :n07: باورم نمیشه دارم خواب میبینم :n04::n05:
ما که فعلا قطعیم ، البته گفته بودن امشب از ساعت ۲ اختلال دارن ولی دیگه نمیدونستم میخوان قطع کنن !! ( تهران )
دیشب تا چه ساعتی قطع بود؟ تا 4 که من بیدار بودم وصل نشد:n03::n27:نقل قول:
دوستان من دوتا سوال دارم که ممنون میشم جواب بدید
من از مخابرات میخوام برم پارس آنلاین این هزینه نصب که گفته (هزینه نصب تمامی سرویس ها 95,000 ریال و هزینه مخابراتی 50,000 ریال می باشد) رو چون بار اولمه سرویس میگیرم باید بدم؟؟ علاوه بر هزینه اشتراک.
و سوال دوم اینکه کلا من بخاطر دانلود شبانه میخوام بیام پارس آنلاین و دو مگ بگیرم اگه هر شب بزارم رو دانلود تا صبح بعدا سرعتم محدود نمیشه؟؟ میشه اعتماد کرد به این قضیه که سرعت هیچ وقت کم نمیشه؟؟
سلام
512 - نهاوند
به این اسپید تست نمیشه اطمینان کرد. دیروز سرعت دانلود من تقریبا 50 بود در حالی که میبایست 120 باشه. از اسپید تست که امار گرفتم گفت 540 با سرور فرانکفورت
128 نا محدود
لطف کردن ساعت ۵ وصل کردن !!!نقل قول:
سرعت شبانه 2 شبه واسه من خوب شده و تا 130 میره ! البته یه مقدار قطعی شبانه زیاد شده !
از گیگ عیدی خبری نیست انگار امسال !!؟
آره اگه مودمو خاموش نکیند تا 7:15 هم رایگانهنقل قول:
ولی کلن ریکسش بالاش و ارزش نداره به خاطر 30 دقیقه بری رو هوا :32:
قبلا که از 1 تا 6 رایگان بود ما تا 7 دانلود میکردیم اصلا هم کم نمیکرد خیلی حال میداد:n29::39:
سلام
اگه سه ماه تمدید نکنم، بعد اون دوباره باید 15 تومنو بدم؟
آره ، بیشترش حق رانژه ای هست که مخابرات میگیره ! اگه سه ماه ( فکر کنم سرجمع 10 روز ) تمدید نکنید خط از رانژه خارج میشه و مجدد باید مراحل رو طی کنید !نقل قول:
سلام واسه عید غدیر عیدی نمیدن ؟ :n16:
یه کارایی دارن میکنن انگار، تازگی ها من تو روز سرعتم زیاد کم نمیشه فوقش برسه 200 در صورتی که قبلا ساعت اداری 90بودنقل قول:
امروز صبح هم که بعد وصل شدن پکت لاس 50% داشت!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
هدیه نمیدن چرا!؟:n13: