من حدود 1 گیگ دانلود کردم، از وقتی دان استریمم رو بردن روی 576 معمولا هر شب 1.3 گیگ دانلود میکردم، یعنی دیشب 300 مگ کمتر از همیشه دانلود کردم.
Printable View
من حدود 1 گیگ دانلود کردم، از وقتی دان استریمم رو بردن روی 576 معمولا هر شب 1.3 گیگ دانلود میکردم، یعنی دیشب 300 مگ کمتر از همیشه دانلود کردم.
تو 2 یا 3 روز اخیر ظاهرا اختلالی بوجود اومده ! (یه امر طبیعی در شاتل ) و منطقه ما روزی 6 تا 8 ساعت رسما قطع هستیم !
رفتم شرکت که فحش بدم ! دیدم کلی آدم قبل من رفته بودن و جمع شده بودن و حسابی فحش و فحش کاری بود !
این پشتیبان های شاتل هم فحش خورشون ملس هست ! چون هیچ توجیحی برای دزدیشون ندارن !
من تصمیم گرفته بودم برم فحش بدم رفته بودم اونجا داشتم بقیه رو آروم می کردم !!
جند نفر هم اومده بودن واسه ثبت نام جدید همچین زیراب شاتل رو زدیم که فرار کردن از شرکت شاتل !
هنوزم اوضاع ما داغونه ! وصل هستیم ولی Time Out داریم >.<
واسه من که اهواز هستم خوبه، قطعی هم نداره.
سلام به همه برا من هم down stream کم شد از 608 اومده 576 :8::8:
راستی من 128 دارم:11::26:
اختلال تو هر شرکتی طبیعیه ولی نمی دونم به چه سطحی رسیده بوده که شما و مشترکهای دیگه دست به این کار زدید کاشکی حداقل از ماجرا فیلم میگرفتید .نقل قول:
نمی دونم درج خبر زیر در ارتباط با همین موضوع هست یا خیر:
کد:http://www.ictna.ir/news/archives/030298.html
جالبه که خودشون هم میدونن چه خبره اما جایی نیست که بخواد نظارت کنه.هرکی فکر جیب خودشهنقل قول:
اگه اختلال توی هر شرکتی طبیعیه چرا تا پارسال اینطوری نبود و همه شرکتها سرعت شبانه شون عالی و قطعی شون خیلی کم بود .
جالبه دارن ما رو به اینکه از حق خودمون بگذریم عادت می دن. یعنی این موضوع که اختلال عادی هست و ... یک چیز عادی بشه.
ای آغا.شما هم حالتون خوش نیست شاتل در 3 ماه گذشته تا حدودا قبل از اینکه نرخ ترافیک رو کم کنه سرعتش خیلی بالا بوده.اهواز هم که دم به دقیقه مشکل شبکه یا مخابرات یا چیزای دیگه هست. مشترکان اهوازی که جدیدا شاتل کار میکنن نظراتشون و پخته تر اعلام کنن تا بقیه گمراه نشن!!
ما هم چارهای نداریم جز صبر و تحمل
هیچ کاری نمیتونیم بکنیم
سلام
بچه ها دوباره فلش رو بستند؟
درست صحبت کن.نقل قول:
من الان 4-5 ماهه که شاتل دارم، چو اکو 512 دارم مشکلات افت سرعت 128 ها رو ندارم، ولی قطعی به ندرت داشتم، بعد از تعمیراتی که شاتل اوایل مرداد انجام داد حدود 2-3 هفته شبها مشکل افت سرعت داشتم داشتم و یه وقتا هم قطع میشد، ولی اواخر مرداد این مشکل هم حل شد.نقل قول:
شاتل در 3 ماه گذشته تا حدودا قبل از اینکه نرخ ترافیک رو کم کنه سرعتش خیلی بالا بوده.اهواز هم که دم به دقیقه مشکل شبکه یا مخابرات یا چیزای دیگه هست.
الان تنها مشکلم اینه که شبها تو ساعات رایگان پینگم زیاد میشه و صفحه باز کردن مشکل میشه.
در ضمن من نمیدونم کدوم مرکز مخابراتی اهواز این اواخر چه مشکلی براش پیش اومده که شما اینجوری میگی، همینقدر میدونم که مرکز مخابراتی ما(مرکز گلستان) تو این چند ماه مشکلی نداشته.
کاربرانی که جدیدا پی سی ورلد کار میکنن و تازه پست اولشونه ادب رو رعایت کنن. :41:نقل قول:
مشترکان اهوازی که جدیدا شاتل کار میکنن نظراتشون و پخته تر اعلام کنن تا بقیه گمراه نشن!!
البته فلش همیشه شبها بسته هست :21:نقل قول:
یعنی چی فلش شبا بسته هست؟نقل قول:
اما خیلی وقته که دیگه بسته نیستنقل قول:
یعنی شبها سایتهایی که با نرم افزار فلش طرحی شده اند را نمی توانید باز کنید ومشاهده کنیدنقل قول:
و یا تبلیغات سایتها که با فلش درست می کنند تبلغیات متحرک تصویری از کار می افتند.
:11:
سلام دوستان
من تا قبل از شروع ماه مهر هرشب 1200 تا 300 مگ دانلود داشتم و دان استریم هم 544 بود
اما از اول مهر تا الان دان استریم هر روز یه چیزی هست چند روز 570 بود بعد شد 577 و الان هم شده 572 کسی میدونه علتش چیه؟
دانلود شبانه هم به زور و با هزار بار دیسکانکت به 700 مگ میرسه
دوستان در اصفهان همچین مشکلی ندارند؟
من اکو 128 دارم
مسئول بخش ما می گفت برای هر مگابیت پهنای باند ماهانه 800 هزار تومن به شرکت زیرساخت پول به عنوان کرایه میدن !
حالا پیدا کنید پرتقال فروش را !!
وقتی یه مگ رو 800 هزار تومن کرایه میدن به نظرتون با چند نفر باید share بشه تا اینا یه سودی ببرن ؟!
البته این بهای ۱ مگابیت هست ولی ISP های بزرگ معمولا خط های STM 1 می گیرن که به جز اینکه قیمت پایین تری داره ۲۰ درصد هم بابت اینکه سرویس ADSL می دن ارزون تره !نقل قول:
الان طبق آخرین چیزی که گفتند قیمت هر STM 1 حدود 37 میلیون تومان هست و هر خط STM1 حدود 155 مگابیت که به عبارتی میشه هر مگابیت تقریبا 238 هزار تومان ...
و این رو در نظر بگیرید که همه مثل شما اهل دانلود نیستند ! به جرات می تونم بگم از ۱۰-۱۲ تا یوزری که من تا حالا به شاتل معرفی کردم شاید نصف اشون نهایت روزی یه بار ایمیل چک کنند ! بعضی هاشون اصلا ۲-۳ روز یه بار میان سیستم اشون رو روشن می کنن ...
این ضریب یک به هشت یا یک به ده که گفته میشه تقریبا همگی حرف مفت هست ! اینا نمودار مصرف رو نگاه می کنن هر وقت پهنای باند مطقه یا شبکه برای چند ساعت پشبید با تهش ! و صدای مردم دراومد تازه به فکر افزایش پهنایش باند می افتند ! و اینجوری نیستند که بگم مثلا الان X یوزر با سرعت Y داریم حالا باید به فکر افزایش باشیم ! ... ولی تو کشورهای دیگه هیچ موقع نمیگزارند پهنای باند بیشتر از 70 درصد بشه تا کیفیت افت نکنه ! ولی اینجا .... :2:
این ایمیل رو امروز شاتل واسم فرستاده گفتم بزارم یکم بخندید. تا الان نزدیک 15 گیگ مصرف دوره داشتم. و نمایشگر هم روی 83 درصد هست
نقل قول:
مشترک گرامی،
همان گونه که پیش از این نیز به اطلاع شما رسیده بود، ترافیک سرویس های آرت (ویژه) از شهریور ماه 1389 نامحدود و تحت قوانین Fair Use Policy است. هدف از این قانون،
تامین اطمینان خاطر شما از دریافت سرویس پرسرعت و مطمئن در تمامی ساعات روز است.
بیگمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت، به صورت Shared یا به اشتراكگذاری شده به مشتریان ارایه میشود. حال آن كه شركت شاتل پا از رویهها و عرف معمول
فراتر گذاشته و برای افزایش خشنودی مشتریان، ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است. در چنین شرایطی، اگر گروهی از مشتریان، یکسره و
مستمر اقدام به دریافت فایلهای پرحجم كنند، ممكن است مصرف بالای پهنای باند منجر به كاهش پهنای باندی شود كه شما از آن استفاده میكنید. چه آن گاه، این موضوع
میتواند در ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرویس شما را نیز در پی داشته باشد.
با توجه به مجموعه مطالب مطرح شده، علاقه مندیم به اطلاع برسانیم مصرف از ابتدای ماه تا کنون شما نشان از آن دارد که چنانچه این روند مصرف به این شکل ادامه یابد،
ممکن است در ماه جاری تحت تاثیر این قانون قرار بگیرید و سرویس شما به صورت خودکار تحت این قوانین محدود و حتا در شرایطی معلق و یا مسدود شود.
بر این اساس، سپاس گزار خواهیم بود مصرف خود را به گونه ای برنامه ریزی فرمایید که در آینده با این مشکل رو به رو نشوید. در غیر این صورت، ممکن است با محدودیت گفته
شده در بالا رو به رو گردید.
گفتنی ست چنانچه مصرف شما به صورت مستمر بالا باشد، می توانید از سرویس های اختصاصی شاتل استفاده کنید.
پیشاپیش از حسن همکاری شما سپاس گزاریم.
نقل قول:
من براي محل كارمون ميگيرم mb 2.5 متقارن بدون هيچ فيلتري (مجوز مركز تحقيقاتي داريم ) سالي ميشه به عبارتي 22 ميليون تومان اما واقعا كيفيت سرويس در حد 100% هست . گرونيش بخاطر نبود ----- در مسير هستش
وای! این ایمیل برای منم اومد!
جالب اینجاست من سرویسم آرت 1 هست و هنوز به اون 12 گیگ ماهیانه که قبلا داشت همیشه نرسیده!!
63% شده!!
اینجوری نامحدود کردن دیگه!!خوبه:دی
من نمیدونم ! این چیزیه که مسئول شاتل گفت . گفت هر مگ 800 هزار تومن کرایش هست. ممکنه دروغ باشه ! ممکنه نباشه !نقل قول:
تا به كي بگي مسئول دوست عزيزنقل قول:
من كه حرف 90% افراد توي شاتل قبول ندارم و فقط دروغ ميگن
همين شيراز به من ميگن ما اصلاً مشكل نداريم
بعد با يكي از مسئولين كه قبولش دارم صحبت كردم گفت آره مركزتون مشكل داره و تا حدودي حل شده جديداً ولي هنوز جاي كار داره . ولي با هركس ديگه صحبت كردم ميگن نه مشكل از سيستم شما هست .
كلاً پشتيباني شاتل فقط براي خنده هست و خوب ميشه بهشون فهموند هيچي اطلاعات فني و ندارن و فقط Copy & Past بلد هستن
بالاخره 100% کردمش!!!! :27:
98 'گیگ :8:
محتوای مخفی: SP
هم اکنون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
بنده میخوام یه شاتل اکو 128 واسه خونه بخرم!
حالا بحث مودم هست یکی میگه زلیکس که خود شاتل میده 49 تومان میتونی 40 هم بخری یکی هم میگه planet بخر که تایوانی هست بهتر هم هست 30 تومان! یکی از نماینده های شاتل هم میگه tp-link بردار؟!
2 نوع tp-link داشت یکی td-8811 که روتر داشت و یکی td-8817 که جدیدتر بود و یه نمه بزرگتر بود قیمت هر دو هم یک بود میداد 35 تومان؟
کدومش بهتره
جز اینا شاتل چیز دیگه ای پشتیبانی نمی کنه؟
سپاس
شبانه را محدود كردن ولي تا 1 گيگ هم ميشه دانلود كرد ولي سرور خوب مي خوادنقل قول:
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
اختلال در كل اينترنت كشور ايجاد شده
الان سرعت من يك چهارم حالت عادي هستش
من هميشه از اپرا استفاده مي كنم و اصلا مشكلي نداره:13:نقل قول:
نقل قول:کد:http://img137.imageshack.us/img137/7812/capturerpo.jpg
این هم تستکد:http://www.speedtest.net/result/988665615.png
این رو هم اضافه کنم منم با اپرا مشکل پیدا کردم. یک خبرایی هست
فکر کنم این فقط یادآوری شرکت هست اگر آرت 1 دارید تا 18 گیگ که درصدتون میشه 100 جا داره با سرعت بالا مصرف کنید ولی بعد از 18 گیگ طبق گفته خود پشتیبانی سرعت نصف سرعت قرارداد میشه. یعنی برای آرت 1 میشه حدود 8 این هم سایر ترافیکهانقل قول:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5502074&postcount=25424
کیست مرا یاری دهد؟:46:نقل قول:
شاتل با جه مودم هایی مشکل داره؟
خودشون میگن فقط زایکسل ولی من الان 2 سال ایسوز دارم و هیچ مشکلی نداره.
کسی D-Link یا TP-Link یا Planet استفاده کرده؟
مودمی که شاتل میده می تونی شما 10 تومن ارزونتر از بازار تهیه کنید.نقل قول:
اگر tplink می خوای بگیری 8811 بهتر از 8817 هست قیمتش هم بین 20 تا 22 تومن هستش.
اگر منظور از سازگاری باشه هر مودمی با سیستمشون سازگاری داره .
نمی دونم حساب چه چیز رو میکنند ولی با Linksys که یکی از مطرح ترین برندها هست رو قبول ندارند در صورتی که خودم 9 ماه سرویس داشتم با این مودم هیچ مشکلی پیدا نکردم.البته رو D-link هم همین نظر رو دارند که به سیستمهاشون نمیخوره.نقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
شما خودتون الان شاتل دارید از چه مودمی استفاده می کنید!
خوب اگه ما یه مودم بگیریم که با شاتل مثلا هماهنگ نباشه، مشکلش چیه؟
صبانت جای ما رو ساپورت نمی کنه مجبورم شاتل بگیرم شما واسه خونه اکو 128 چی پیشنهاد می کنید؟
planet گزینه خوبیه، ساپورت می کنه شاتل؟
جالبه واقعا اینا آدم هایی دزدی هستند رفتم یه کافی نت نماینده شاتل بود گفتم مودم.......گفتش زلیکس فرقی با tp-link نمی کنه! بیا همین tp-link رو ببر گفتم چند گفتش 35 تومان گفتم چی ارزون؟:18: فکر کرده بود من از قیمت ها خبر ندارم، گفتش آره دیگه ما قیمت مودم رو قیمت خرید با مشتری حساب می کنیم که راضی باشند و....
تازه قیمت خرید گفته بود به ما
حالا شما اگر یه مودم خوب که با شاتل مشکل نداشته باشه بهم معرفی کنید برم بخرم ممنون میشم! planet چطوره؟
موفق باشید
من دو تا از دوستام tp link دارننقل قول:
یکی شون معمولی و یکی دیگه وایرلس
اینها هیچ مشکلی ندارن بجز اینکه گاهی پیش میاد که کانکشنتون وصل نمیشه و باید کانکشن رو حذف کنید مودم رو یه بار خاموش و روشن کنید و یه کانکشن جدید بسازید بعد به راحتی وصل میشید
به جز این مشکل دیگه ای من تا حالا از tp link kدیدم
d link هم یکی از دوستام گفت که فقط در صورتی کانفیگ میشه که فریم ویرش آپدیت باشه وگرنه نمیشه کانفیگش کرد
به نظر من اگه نمیخوای زیاد پول خرج کنی یکی از مدلهای تی پی لینک رو بخر و به اون نکته ای هم که گفتم توجه کن مشکل دیگه ای نداره
معمول حدود 20 تومن و وایرلس 45 ( یکم بالا پایین)
موفق باشی
ECO128
تهران
برای من 600 ست شده اما بالا نمیره سرعت
جاهای دیگه چطوره؟
همه همینقد آپ شدند؟
نه به دلیل محدود کردن سرعت در شب تو شاتل من در حال حاضر از یک شرکت دیگه سرویس میگیرم.نقل قول:
اکو 128 مشهد رو 2 مگ بسته میشه ولی سرعت تو شب میاد پایین.
planet هم مودم خوبیه و کار تایوانه.
اگر زیاد نمی خوای پول بدی و مودم وایرلس نمی خوای همون 8811 tplink رو بگیر.
اصلا حرف شاتل در مورد ساپورت شاتل رو کاری نداشته باش فوقش 1 درصد به مشکل خوردی بیا داخل تاپیک مربوط به مودم مشکلت رو خودمون حل میکنیم.
بابا این SpeedTest کلا تعطیله دیگه تست نگیریرد
با IDM تست بگیرید
اکو 128 اصفهان
Downstream 580
سرعت رو از اکانتینگشون کم می کنند.نقل قول: