دوست عزیز وقتی پول پارو میکنن و تا وقتی کلی مشترک دارن برای چی مشکل رو درست کنن؟!نقل قول:
- - - Updated - - -
دوست عزیز وقتی پول پارو میکنن و تا وقتی کلی مشترک دارن برای چی مشکل رو درست کنن؟!نقل قول:
Printable View
- - - Updated - - -
چه مشکلی دارن مگه؟؟؟؟نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نکته ای رو در مورد dns خدمت شما عرض کنم که بسیار هم تاثیر گذار است که بنده هم از اسیاتک اینترنت دارم و با dns دیفالت خود اسیاتک در بازی کلش مرتب مشکل قطعی دارم و وسط بازی مشکل قطعی ارتباط ایجاد میشه مخصوصا مواقعی که ترافیک شبکه هم زیاد باشه اما بمحض اینکه dns گوگل رو در مودم ست میکنم بکلی مشکل برطرف میشهنقل قول:
dns
سرویس دهنده های DNS
سرورهای سیستم نام دامنه، نام های دامنه (در مثال گوگل google.com) را با آدرسهای IP (173.194.39.78)مرتبط شان تطابق می دهند. وقتی شما آدرس google.com را در آدرس بار مرورگر خود می نویسید، کامپیوتر شما با سرور DNS فعلی تان متصل شده و از آن آدرس IP مرتبط با چیزی که شما در آدرس بار نوشتید را درخواست می کند. سپس کامپیوترتان به آدرس IP مورد نظر متصل شده و google.com را در مرورگر وب تان نمایش می دهد. سرورهای DNS ای که استفاده می کنید توسط توسعه دهنده سرویس اینترنت تان (ISP) ایجاد می شود. اگر از روتر استفاده می کنید بنظر می رسد که روترتان به عنوان سرویس دهنده DNS برای کامییوترتان عمل می کند اما روتر نیز درخواست ها را برای سرویس دهنده DNS مطعلق به ISP تان می فرستد.
وقتی شما یکبار به یک سایت وارد می شوید، کامپیوتر تان پاسخ های DNS را برای مدت زمان مشخصی ذخیره می کند بعنوان مثال در باره گوگل، وقتی شما مجددا بخواهید وارد سایت آن شوید دیگر هیچ درخواستی به DNS از طرف سیستم شما داده نمی شود، در واقع این یک روش برای بالابردن سرعت اتصال است که با صرفه جویی در فرستادن درخواست مجدد به DNS اتفاق می افتد.
چرا از سرویس دهنده های DNS دیگر استفاده کنیم
همانطور که در بالا گفته شد شما می توانید از سرویس دهنده DNS در ISP خود استفاده کنید. در اینجا باید بگوییم که شما مجبور به این کار نیستید و می توانید سرویس دهنده های DNS دیگری را در سیستم خود ران کنید و آن را به عنوان پیش فرض استفاده کنید. از معروفت ترین این سرویس دهنده ها که می توانید آنها را در سیستم خود راه اندازی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می با شند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در بعضی مواقع این سرویس دهنده ها از سرعت بیشتری برخوردارند . تفاوت اصلی در میزان سرعت در اینجا بستگی به فاصله شما تا سرویس دهنده DNS مورد نظرتان و میزان سرعت DNS مربوط به ISP تان دارد. این یعنی اگر سرعت DNS در ISP شما بالا و فاصله تان تا سرویس دهنده DNS ای که در سیستم تان راه انداختید زیاد باشد در این صورت شما با یک سرعت کند مواجه می شوید. OpenDNS همچنین به شما اختیار فیلتر کردن وب سایت ها را می دهد. به عنوان مثال با استفاده از این قابلیت می توانید برخی وب سایت های غیر اخلاقی را فیلتر کرده که در این صورت شما بجای صفحه مورد نظر با صفحه “Blocked” مواجه می شوید.
امیدواریم که با خواندن این مقاله اطلاعات مفیدی در مورد DNS و کارایی آن بدست بیاورید. ما در این مقاله قصد داشتیم تا کمی شما را با جزئیات شبکه و اینترنت آشنا کنیم. منتظر مقالات جالب در این زمینه باشید.
بطور طبیعی اسیاتک با وجود داشتن سرور های کش و سرور های داخلی و استفاده ترکیبی ترافیک داخلی و خارجی در یک شبکه نمیتونه پینگ خوبی به دست مشترک برساندنقل قول:
فقط این شبکه نفعش به خود اسیاتک هست چون ترافیک های تکراری مداوم رو از حجم دوستان در پنل اسیاتک محاسبه میکنه ولی در صورتی که داره از روی سرور های داخلی و کش استفاده میشه نه از پهنای باند بین المللی و باعث 80 درصد سود اور بودن میشه برای خودشون هست و با اینکار شرکت اسیاتک با استفاده از پهنای باند کمتر بین المللی و خرید کمتر پهنای باند بین الملل میتونه سرویسش رو ارائه بده به مشترکین و البته مشکلاتی مثل پینگ داغون هم در بر داره...
کدوم هاست شامل طرح حذف محدودیت سرعت در ارتباطات درون شبکه ای آسیاتک میشه؟
اپلود سنترها : اپلودی بوی و اپلودبازنقل قول:
سایتها هم دوستان چند صفحه قبل گذاشتن
دقیقا ما داریم پول چیو میدیم هرشب 3-4 ساعت قطعی سرعت افتضاح در طی روز سرعت 10 مگ گرفتم با 512 نامحدودم هیچ فرقی نمیکنه فقط سرعت دانلود خوبه اسیاتک فقط سرور داخلی سرعتش خوبه این روزا کلا داغونه چند شب هم همش قطعه زنک زدم 1544 میگه کل خوزستان قطع شده جالبه که اصلا جبران نمیکنن اسیاتک میگیری همش قطعه مخابرات میگیری همش قطعه های وب میگیری همش قطعه تکلیف ما چیه داریم پول چیو میدیم فردا یه خطمو تخلیه میکنم واقعا که....
سرعت دانلود فرقی با سایتهای دیگه ندارهنقل قول:
512 نا محدود برنزی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیج فرقی نمیکنه همه سرعتشون به زور به 50 کیلوبایت میرسه فقط پول مفت میگیرننقل قول:
نامحدود فرقی هم نباید بکنهنقل قول:
این موضوع مربوط به طرح های حجمی هست نه نامحدود ( فقط بعضی ها )
کلا اسیاتک یک محدوده ای رو برای خودش مشخص کرده اول طرح محدودیت سرعت روی سرویس های نامحدود شما حتی از سرور خود اسیاتکم دانلود کنی محدود شده
اما در سرویس های دیگه اسیاتک محدودیتی بر روی دانلود نداره و تا جایی که پهنای باند هر مرکز بکشه چه سرور داخلی چه خارجی بهتون سرویس میدن چون از خداشونم هست حجم مصرف کنید مخصوصا اگر روی سرور های خودشون باشه که هزینه ترافیکم تو جیب خودشون میره
دوستان کسی هست تا حالا از سامانه 195 شکایت از اسیاتک شکایت کرده باشه و به نتیجه برسه؟
الان پینگ من رسیده به 600-700 .صفحه سایت های خارجی مثل اینترنت دایال آپ باز میشه .زنگ میزنم میگم شما که می گفتید تا 500 طبیعی هست خوب الان 700 شده پس درستش کنید. میگه مشکل از مرکز مخابراتیتونه و پهنای باند پر شده و از این شر و ورا .
میخوام از طریق 195 شکایت کنم ببینم چی میشه. یه تیریه تو تاریکی . :n35:
195 شکایت از شرکت های pap رو برداشته از سایت پهنای باند مشکل دارن یا مرکز مخابراتی مقصر کاربره ایا؟ پهنای باند ندارن یا مشکل مرکز مخابراتی دارن یوزر جدید نگیرن واسه اون مرکز نه که هر روز ثبت نام کنن و شرایط واوضاع رو بدتر کنننقل قول:
تا بوده همین بوده.نقل قول:
این به علت سیاست یه بام و دو هوای وزارتخانه و سازمان تنظیم مقرراته. از یه طرف برای این که بتونن بگن ضریب نفوذ اینترنت تو کشور زیاده شرکتها رو موظف کردن (یا حداقل بهشون مجوز دادن) که تعداد پورتهای دایری و واگذارشده adsl رو به بیش از 10 میلیون پورت برسونن. از طرف دیگه به همون نسبت پهنای باند رو اضافه نکردن. (یا شایدم نخواستن یا نتونستن اضافه کنن.) به هر حال شرکتهای ISP که از پول بدشون نمیآد. هی فرت و فرت مشتری میگیرن. هیچ تعهدی هم که ندارن. تازه اون نهادی هم که مسؤول پیگیریه خودش شده شریک دزد و رفیق قافله.نقل قول:
همش به سود اونا و به ضرر ماها تمام میشه این وسطنقل قول:
- - - Updated - - -
همش به سود اونا و به ضرر ماها تمام میشه این وسطنقل قول:
بله. متأسفانه همین طوریه که شما میگین.نقل قول:
دوستان نامحدود برنزی ۱ مگ منصفانه ۴۰ گیگ چطوره سرعتش پس از مصرف روزانه ۱۳۳۰ مگ آیا سرعت اسمی تقسیم بر هشت میشه که میشه ۱۶ و یا بیشتر از اسمیه سرعتش؟
هایوب 8مگ با دو فشفشه 15گیگ جمعا 38 گیگ میشه 60 هزار تومان.
معلومه آسیاتک میخواد مشتری از دست نده این طرح جدید آورده، 40گیگ در ماه70 هزار تومان
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
سرعت دانلود رایگان شبانه آسیاتک چنده؟
الان آسیاتک مجوز FCP گرفته چه قابلیتی داره یا چه چیزی بهتر میشه یا شده ؟ :n36:
کار می بره عزیز تا قابلیت های این ویژگی اضافه بشه به سیستمنقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
در مورده fcp میشه یه توضیح بدین لطفانقل قول:
دوست عزیز.نقل قول:
FCP یعنی مجوز ارتباطات ثابت. این مجوز به این شرکتها اجازه میده که زیرساخت لازم برای ارائه انواع سرویسهای ارتباطی غیرمتحرک رو ایجاد کنن. تو کشورهای دیگه اغلب شرکتهایی که سرویس اینترنت adsl یا vdsl میدن، شبکه فیبر نوری و کابل مسی خودشون رو تو شهرها دارن و اکثرشون سرویس تلفن ثابت هم به همراه اینترنت میدن.
حالا با این مجوزها شرکتها میتونن انحصار شرکتهای مخابرات رو تو ارائه خدمات تلفن ثابت و اینترنت مبتنی بر کابل مسی یا فیبر نوری بشکنن و امیدوار باشیم که بعد از چند سال رقابت بین اینا باعث افزایش کیفیت و کاهش قیمت بشه. البته با توجه به سرمایهگذاری اولیه خیلی زیادی که ایجاد این زیرساختها میخواد بعید زودتر از 2-3 سال آینده شاهد خدمات اینا باشیم.
یه سری اختیارات بیشتر به شرکتاستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دارندگان پروانه ارتباطات ثابت (FCP) مجاز به راه اندازی شبکه مستقل ارتباطی (انتقال و دسترسی) و نیز ارایه خدمات ارتباطی و انتقال داده ثابت بر بستر آن خواهند بود
دوست عزیز عذر میخوام امانقل قول:
اگه بخوایم به این چیزا امید داشته باشیم اگه سنمون به اندازه سن نوح هم برسه بخاری از اینا درنمیآد!
به این چیزا دل نبندید!
کلا پیشرفت اینترنت=######...
خیلی کاردرستند بیان قیمت گیگ رو نصف کنن ما سرعت نمیخوایم!
گرچه من اسیا تک ندارم اما دربه در چرخ میزدم تو تاپیکای سرویس جهنده ها!
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
دوستان اون مودم های چیپست Boradcom دارم اگه با اون نرم افزار خط رو افزایش بدیم سرعت هم افزایش پیدا میکنه ؟
سرعت دانلود شبانه رایگان سرور داخلی از دیشب برای من تقریبا خوب شد ....
من هم حرف شما رو تا حدودی قبول دارم. اما نه به اون شدتی که شما میگین. از منظر من و شمای مصرفکننده خوب در ظاهر اتفاق خیلی خاصی نیافتاده. اما از منظر عمومی و از بالاتر که نگاه کنی به هر حال وضعیت اینترنت تو ایران تو بعضی زمینهها بهتر شده و تو بعضی زمینهها فرقی نکرده یا عقبگرد داشته.نقل قول:
این موضوع هم فقط دست شرکتهای ISP نیست، به ماهیت تکنولوژی و همین طور سیاستگذاریهای دولت تو این زمینه هم خیلی مرتبطه.
به هر حال تکنولوژی مسیر خودش رو باز میکنه. اما سیاستهای غلط یا سیاستهای محدودکننده دولت باعث میشن که نشه از تمام ظرفیتهای تکنولوژی ما تو ایران استفاده بکنیم. ISPها و شرکتهای ارائهدهنده اینترنت در وهله اول یه بنگاه اقتصادین که سودشون اولویت اول رو براشون داره. این هم فقط مختص ایران نیست. همه جای دنیا سود حرف اول دنیای اقتصاد و تجارت و کسبوکاره.
حالا اگه یه جایی به دلیل رقابت شدید، سود تو حفظ رضایت مشتری باشه، خوب شرکتها دنبال حرفای قلمبه سلمبهای مثل مشتریمداری و این جور چیزا و ارائه بهترین سرویسها با کمترین هزینههای ممکن میرن که نفعش به مشتری هم میرسه.
اما اگه تو جایی مثل ایران که رقابت در ظاهر به طور نسبی فقط وجود داره ولی در عمل از یه طرف شرکتها گیر انحصار دولت تو خیلی از زمینهها مثل تأمین پهنای باند و توسعه شبکه انتقال و زیرساختهاشون باشن و از طرف دیگه به دلیل نبود نهادهای عمومی نظارتی یا ضعف عملکردشون برای حفظ منافع مصرفکننده یا سیاستهای غلط همین نهادها دست شرکتها تو نحوه ارائه سرویس باز باشه، همون اولویت سودآوری باعث میشه که شرکتها فقط بتونن (یا شایدم فقط بخوان) از راه زیاد کردن تعداد مشتریان و بدون نگرانی از عدم رضایت اونا سودشون رو تأمین کنن.
با همه این اوصاف، من این طرح مجوزهای FCP رو تا حدودی امیدوارکننده میدونم. چون یه بخشی از عوامل کیفیت پایین خدمات اینترنت ارائه شده رو میتونه از بین ببره. یعنی اگه واقعن یه بخشی از انحصار دولت و شرکتهای مخابراتی (که در عمل وابسته به دولتن،) تو تأمین پهنای باند و شبکه زیرساختی شکسته بشه، میتونیم امیدوار به بهبود نسبی باشیم. اما بازم اون بخش سیاستهای دولت و ضعف عملکرد نهادهای نظارتی مثل سازمان تنظیم مقررات جای خودش باقی میمونه.
بطور خلاصه دو عامل باعث این مشکلات میشه. اول انحصاری بودن تامین پهنای باند که الان فقط دست زیر ساخت هست و فکر هم نمیکنم به این راحتی ها از انحصار در بیاد دقیقا عین خودرودوم چون گرفتن مجوز بسیار کار سختی هست و جز چند شرکت خاص باقی رقبا نمیتونن این مجوز ها رو بگیرن بنابراین با استفاده از باند بازی و مافیای اینترنت که باز هم منحصر به همون چند شرکت میشه باز هم رقابت در اسم وجود داره و در پشت پرده ساخت و پاخت چند شرکتی که فقط اونها تونستن مجوز بگیرن و مطمئنا هیچ شرکتی سودخودش رو ول نمیکنه بیاد بخاطر رقابت نفع مردم رو بچسبهنقل قول:
سلام
اگه توجه کرده باشین سرعت دانلود از سرورهای داخلی خیلی بیشتر از سرورهای خارجیه،در نتیجه اگه ما ترافیک رو از سرورهای خارجی به سرورهای داخلی منتقل کنیم،سرعت اینترنت هم افزایش بسیار زیادی پیدا میکنه.
با سرویس افزایش سرعت دانلود (شبانه)آسیاتک میتونید سرعت اینترنت حجمی خودتون رو به حداکثر ممکن(10 مگابیت) برسونید.
به این صورت که بنابه اعلام آسیاتک کلیه مشترکین اینترنت حجمی که ازسرور های داخلی دانلود میکنند میتونن از نهایت سرعت قابل ارائه به خطشون(بسته به ضریب اشتراک) بهره ببرند.
و کار سرویس ما اینه که کلیه ترافیک اینترنت مشترک رو به سرور داخلی منتقل می کنیم .و درنتیجه آسیاتک حداکثر سرعت ممکن در اون لحظه رو در اختیارمون قرار میده.بنده این رو با اینترنت حجمی 256 کیلوبیت آزمایش کردم به راحتی تا 10 مگابیت،سرعت اینترنت رو افزایش داد!!!!
از لحاظ قیمت هم هر 15 گیگ حجم آسیاتک حداقل 48000 تومن میشه که با این سرویس و دانلود شبونه قیمتش منصفانه به نظر میاد.:n01:توجه داشته باشین که که مزیت اکانت های ما به سرویسهای مشابه داشتن سرورهای مخصوص آسیاتک که برای دانلود شبانه سرعت اینترنت رو به حداکثر(بسته به مرکز مخابراتی)میرسونه.
بر طبق قوانین اجازه قرار دادن لینک رو اینجا ندارم،اجبار لینک تاپیکم رو تو قسمت امضا قرار میدم
بله دوست عزیز متاسفانه ما ملت هیچ وقت پول سیرمون نمیکنه تریلیاردر هم نشیم باز هم طمع داریم یک نمونه اش همین شرکت های اینترنتی رشوه میدن و ساخت و پاخت میکنن که یکوقتی سودشون کمتر نشه و مشتری هم براشون مهم نیست ملت هم چون هم اینترنت نیاز دارن و هم همه جا مثل همه هیچی نمیگن و چون اتحاد هم نداریم اوضاع اینترنت همینجوری میمونه شاید هم بدتر بشه متاسفانه ما اسممون نوع دوست و بشر دوسته ولی وقتی پای منافع در میون باشه همدیگه رو فراموش میکنیم وقتی هم اعتراض میکنی میگن همینی که هست میخوای بخوای میخوای نخواه نه تو زمینه اینترنت تو همه زمینه ها هر کی هر جور دوست داره باهات حساب میکنه و جیبتو خالی میکنه چون نظارت نیست:n35:نقل قول:
طوری که تعریف میکنی همه دنیا باید ژاپنی شه :-)
ژاپن نه نفت داره نه گاز داره بلکه علم داره و تورم در کشور ژاپن منفی هست ..... بسیاری از کشورها آرزوی داشتن همچین کشوری رو مثل ژاپن دارند... من طوری تعریف نمیکنم همه اینطوری مینویسن حتی در روزنامه ها....نقل قول:
حرفای شما هم در کلیت تأیید حرفای من بود. البته شما از من بدبینتری. اما من با توجه به وجود مثال عینی تو همین فضای به نسبت انحصاری و پر از سیاستگذاری دولتی، از شما خوشبینترم.نقل قول:
مثالش همین اپراتورهای موبایل و وضعیت اینترنت اوناست. تا همین 1 سال پیش تنها اپراتوری که اینترنت موبایل پرسرعت داشت رایتل بود. (اونم به خاطر مجوزش البته انحصار داشت.) از سال گذشته که انحصار اینترنت پرسرعت موبایل به پایان رسیده هم ایرانسل و هم همراه اول که به قول شما همون مافیای اینترنت هستن به سرعت دارن شبکه 3G و 4G رو گسترش میدن. صد البته که این کارشون از سر دلسوزی نیست و به خاطر سود خودشون دارن این کار رو میکنن. اما بالأخره داریم تغییری که نتیجهاش تا حدودی به نفع کاربرا میشه رو میبینیم.
همین سال گذشته رایتل برای هر گیگ ترافیک حداقل 10 هزار تومن میگرفت. الآن خود رایتل طرح 6گیگ داره 15 هزارتومن. سرعتها هم خیلی بهتر شده. (حداقل تو جاهایی که دکلهاشون رو اصلاح کردن.) رایتل قبلن برای سرعت بالای 128کیلوبیت مدارک میخواست. الآن مجبور شده این محدودیت رو برداره.
تازه اگه همین اپراتورهای موبایل بتونن پوشش شبکهشون و پایداریش رو بهتر کنن، یه بخشی از مشتریان سرویسهای adsl میرن طرف اونا. این جوری شرکتهای ISP هم بیشتر به تکاپو میافتن.
لطفن، همه اینایی رو که گفتم دوستان در چارچوب محدودیتهای ایران نگاه کنن. بالأخره سیاست اصلی فیلترینگ رو دولت میذاره و به قولی جزو خطوط قرمز دولته. قیمتهای پهنای باند و ترافیک اینترنت فعلن دست دولته. پس نمیتونیم بگیم و انتظار داشته باشیم که با یه مجوز به چند تا شرکت معجزه بشه. اما بازم میشه امیدوار بود که یه بخشی از این مشکلات حل بشه.
زنگ زدم سامانه 195 طرف بهم شکایت ثبت کرد بابت جمع اوری
جالبه قسمت ادرس گفتم محله سفلی نوشته سوفلا :-)) :-))
سوفله فرانسوی