راستش ما شنیدیم که limbo برای pc میاد
ااااا.............راست میگه برای پلی 3 هم هست.زرشک
منبع:
کد:http://www.vg247.com/2011/06/29/limbo-ps3-rated-by-korean-ratings-board/
راستش ما شنیدیم که limbo برای pc میاد
ااااا.............راست میگه برای پلی 3 هم هست.زرشک
منبع:
کد:http://www.vg247.com/2011/06/29/limbo-ps3-rated-by-korean-ratings-board/
اگه بتونید slim 9504 4gb تا 600 گیر بیارین بهترینه . اگه بگردید گیر میارید. اگه هم که نه یک اسلیم 0225 بگیرین یا کمی صبر کنید تا کپی خور بشه یا درایوشو عوض کنید . الان خودم و خیلی از مردم هستن که 0225 گرفتن و گذاشتیم که ه ک بشه .نقل قول:
بدترین کار ممکن همین عوض کردن درایوه.خیلی برای کنسول بد میشه.هیچوقت این کارو نکنید
تا 650 اسلیم 9504 گیر میاد ، کپی خور شده... ولی اصلا منطقی نیس آدم چنین پول یا مفتی رو واس یه کنسول این طوری بده... می تونین اسلیم 0225 بگیرین 400-450 و صب کنین هــک شه که هـک بشه حداقل 100 تومن پول هــکه... بهترین کار اینه که یه آرکید یا الایت دسته دوم بخرین ، بقیه پول هم کینکت...نقل قول:
ترسیدم فکر کردم قانون جدید اومده که هر کی XBOX داره حکم محاربه با خدا رو داره و اعدام:27:نقل قول:
حالا بذارید PS3 دارا هم لیمبو بازی کنن!چی میشه؟مطمئن باش بازی های انحصاری ps3 هم بزودی برای xbox ارائه میشه.:27:
سلام دوست من.نقل قول:
شما داشبوردت چه ورژنیه؟فریمور درایوتم اگه میدونی بگو.مطمئنا بازی COD:BO شما که راحت اجرا شده پچ شده بوده.برای اجرای بازی AC:BH هم اول باید مطمئن بشید بازی پچ شده هست یا نه؟
برای مطمئن شدن هم باید دسک بازی رو تو کامپیوتر بذارید و بعد با برنامه ABGX لانچ کنید ببنید ارور میده یا نه؟اگه پچ شده باشه میتونید بازیش کنید.اگر بازی ازتون آپدیت داشبورد خواست YES رو بزنید مشکلی نداره.
یه سوال؟AC:BH رو داری؟از کجا گرفتیش؟:46:
در مورد اون سه آپدیتی که پرسیدی چون اطلاعاتی ندارم اجازه بدین بقیه دوستان نظر بدن.
پاورقی: یه برنامه ی دیگه ای هم بجز ABGX هست بنام XBOX Game Patcher که ورژن جدیش بتازگی ارائه شده و میتونه بازی هایی که قفل ap2.5 دارن رو هم پچ کنه.لینک دانلودشو براتون میذارم امیدوارم بدردتون بخوره.
محتوای مخفی: لینک دانلود برنامه Xbox Game Patcher
ذوستان سازنده برد PCB اکسکوتر تیم هست نه C4eva بلکه اینا با هم همکارن.
تو سایتبرید.فروشنده ها هم همون 30 ژوئن یعنی فردا رو اعلام کردن.کد:http://www.team-xecuter.com/forums/
خبری از X360Key نشد؟قیمتش حدود 105 دلار شده !!!
سلام. واقعا ممنونم که کمکم کردین.نقل قول:
داشبوردم 2.0.8955.0 هست فریمور هم نمی دونم چه ورژنیه اما lt هست.
بازی AC:BH رو هم هنوز نگرفتم ولی فردا می گیرم.
بازم ممنون.
بازی رو از جای مطمئن بگیر.بپرس که حتما ً پچ شده باشه و بگو اگه پچ نشده باشه پسش میاری!!!!!(لااقل شرطو بذار)نقل قول:
با اینکه فروشنده مطمئنت کرد که بازی پچ شدست.بازم قبل از اجرای بازی یبار با abgx چکش کن تا مطمئن باشی non stealth نباشه.
سلام . آقا بعد از این همه وقت بدبختی یه xbox360 با مادر برد 0225 و با یه kinect و با یه دسته اضافه و با یه کابل HDMI . همهش شد رو هم 685 .
عزیز جان اول اینکه مادربرد 0225 نیس درایو 0225 هست :46:نقل قول:
دوم اگه میشه سایز نوشته ات رو تغییر بده بچه های فروم که کور نیستن خدایی ناکرده:دی:27:
تو پست قبلی ویرایش کردم و اضافه کردم که یه دسته بازی هم گرفتم . :31::10::8:نقل قول:
الان شما فقط اضافه کردی :دینقل قول:
نه سایزت رو تغییر دادی :دی نه اینکه ایمکه مارد برد رو تغییر دادی:دی
اا یادم رفت تبریک بگم :دی ببخشید :دی:20:
مبارک باشه اگه واقعا ً 0225 باشه و نو هم گرفته باشی؟میشه گفت عالی گرفتی!همین الان فقط 200 تومن پول کینکته.
مبارک باشه اشا ا.......به پای هم پیر شین:31::31:نقل قول:
والا من زورم میاد واسه این بورد 100 تومن به بالا پول بدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه یه یکی دو ساعت با کنسول دسته 2 بازی کنیم میشه گفت که لنزش سالمه و خوب کار میکنه؟
اخه من از کجاش بفهمم که سالمه؟:دی
سلام..نقل قول:
یه بازی بگیر کمی خش و اینا داشته باشه اگه اجرا کرد حله ! زیاد خش نه ها :دی کم : دی
همینا !
اگه قاب مال خود کنسول بود ( شماره سریالش با توی ستینگ یکی باشه ) باید تمیز باشه و ..
دسته ها هم تمیز باشن یعنی کم باهاش بازی شده ... در کل دقت کن : دی
یه سوال : من تا کی باید با بازیه kinect حال کنم تا این --ش بیاد :31:؟ راستی میخوام برم l.a.noier اصل بگیرم . چنده ؟ راستی چند تا بازی اصل توپ با قیمت سراغ دارید بگید . مـــــــــــــــــــرسی ( دارم از خوشحالی میمیرم :8:)
منم مدت ها بود همینو می گفتم که 100 تومن به بالا آدم بده واس چنین چیزی خیلی نامردیه :13: بعد شما هم میومدی منو به فحش می کشیدی می رفتی :دینقل قول:
حسام گفت :دینقل قول:
ولی دسته هم اگه قابش تمیر نبود خیلی اشکال نداره... و همین طور قاب خود دستگاه... نهایتا واس دستگاه یه قاب دیگه میخری...
کنسولو بگیر ، چن تا بازی خش دار هم بگیر بنداز ببین می خونه یا نه ، چن تا بازی بگیر بازی کن ببین چی میشه ، خلاصه سعی کن باهاش زیاد کار کنی و پدر دستگاهو بسوزونی ، اگه بهت فحش داد دستگاه که یارو چته ، دستگاهو پس بده ، اگه بردباری کرد نگه دار :دی
می گن تا فردا :دی البته تا برسه به ایران 3 هفته ای باید طول بکشه...نقل قول:
L.A Noire هم خیلی به امید اصل نباش... کپیش هم گرون تره از بازیای دیگه!!! 3 دیسکه!!! خدا تومنی در میاد واست :دی بازی اصل یه COD : BO بگیر (خیلی لایوش حال میده)... خلاصه ببین هر چی بازی که لایوش حال میده بخر...
داداش من غلط بکنم بهت فحش بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
65 تومن خریدم....
میخواستم بگین غیر از اون برچسبا جای دیگه قاب مشکی هست آک باشه تا بدم قاب کنسولم رو عوض کنن ؟؟؟
قاب گیر میاد ولی معمولا واس کنسولاییه که بردشون نفله شده و خیلی هم تمیز نیستن و :
آک نیستن...
قاب کنسول میخوای چیکا :دی همین سفید سالاره :40: نهایتا یه اسکین میزنی تنگش :دی
منبع؟؟؟:19::19::19::19::19:[/QUOTE]نقل قول:
خوب به جاش متال گیر هم داره واسه 360 میاد ، اون هم 4 تا نسخش :31:
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
X360Key هم که همین قیمته !!! تازه درایو رو هم انگولی نمیکنید - تا چند وقت دیگه لایو رو هم ساپورت میکنه از روی هارد هم اجرا میکنهنقل قول:
خیلی بهتره که .
دوستان اين fable جديد و ryse برا كينكت كي مياد ؟
2012؟؟
تو اولین فرصت یه پولی گیرم بیاد این X360Key رو میخرم :دی این قد نباید پول بالای دی وی دی بدم :دی
آنتی :
به احتمال زیاد اوایل 2012...
بچه ها اگه Xbox Key قرار بشه Live رو ساپورت کنه، یعنی تغییرات سخت افزاری میدن بهش؟یا این تغییرات از داخل XBL صورت میگیره؟
از داخل لایو که نه :دی کاملا واس مایکروسافت یه چیز غیرقانونیه... چون بدون حتی LT بازی کپی اجرا می کنین مث PS3...
آپدیتش نرم افزاری خواهد بود... سخت افزاری که طرف خدا تومن داده خریده بخواد دوباره بده که نمیشه :دی
مرسی از جوابت:46::27:و اونوقت با آپدیت های لایو چطور برخورد میکنه؟میپذیره؟ با XGD3 ها هم سازگاره؟نقل قول:
دوستان ورژن داشبورد من 2.0.9199.0 و LT 1.6 هستش اگه داشبورد رو آپدیت کنم میتونم بازیهای کپی شده رو اجرا کنم ؟
سلام
من بازی gta iv رو خریدم که مد ntsc هست.
xbox من PAL هست و وقتی بازی رو توی دستگاه میزارم هیچ اتفاقی نمیفته ؟
چطوری میتونم اجراش کنم؟
دوست عزیز اگه گزاشتی و هیچ اروری نداده مشکل از ریجن نست این کهntscبنویسن و palباشه چیزه مهمی نیست زیاد اتفاق میفته.:10:نقل قول:
شما قبل این بازی ای کردید؟ شاید اتوران نیست رو آیکون بازی برید و اجرا کنید:31:
---------- Post added at 09:54 AM ---------- Previous post was at 09:52 AM ----------
نه خیر اگه منظورتون آپدیت به13146 باشه نمیشه شما برای آپدیت بایدlt1.9بریزی اینم آموزشنقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=492028
اقا xbox چرا اینقدر گروون شده من دیروز از یه جا تو کرج پرسیدم طرف میگفت 700 تومن کپی خور نشدش تازه:18:.......برو بابا:18:
البته من شانس اوردم دوسال پیش گرفتم 230 تومن:27:
آره منم دیروز از همونجایی که که واسه خودم خریدم رفتم واسه دوستم خریدم 650 تومن . 700 میداد چون دوستم بود 50 تومن روش تخفیف داد
یعنی 0225 شد 700 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی امروز 30 ژوئن ه خبری نیس؟؟
دوستان این 0225 lt+ هم یعنی تا فردا عرضه می شه ؟
تو xecuter.com همونطور که دوستان گفتن زده بردش پنجشنبه -30 جون - ساعت 5 am به وقت خودمون .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
آره داداش اینجا ایرانه فروشنده ها بی انصاف هستن 98% شوننقل قول:
خب حتی اگه سر وقت ارائه شده باشه تا بیاد به ایران برسه و اساتید اهل فن تستش کنن و آموزش نصبشو بذارن و خیلی مسائل دیگه..........
یه 2 هفته ای طول میکشه.بهرحال امیدوارم اومده باشه!
دیروز گذری از چند تا مغازه توپخونه پرسیدم الایت دارن؟چنده؟ گگفت داریم با کینکت خدمتتون میدیم 1100000!!:18::19:مــــــفــــــت:5:نقل قول:
700 که خوبشه:21: ولی جدا ً 0225 نباید هنوز این قمت شده باشه:13: همسایمون 3 شنبه 480 خریدش!!!!
عجب اوضاعی ها با این حساب هر قطعه x360قدر طلا می ارزه:31:نقل قول:
کسی نمیدونهlt+2کی میاد؟
آره ببین این مغازه دارها چه سودی کردن سر این 0225 .نقل قول:
همشون 200 تومن همون اول کلی خریدن الان هر کدوم رو 700 بفروشن فکر کن چه سودی می کنن .
نه هنوز از LT++ خبری نیست متاسفانه
سلام
یکی از آشناها می خواد بره ژاپن می خوام بگم که یه xbox slim 250 gig بیاره.اون بنده خدا هم مثل خودم خیلی سر در نمیاره که چه مدلیه چه درایوی و...
حالا من چه مشخصاتی باید دقیقا بهش بدم که اونو بخره تا بتونم اینجا راحت بدم برام کپی خورش کنن(فکر کنم فقط 9504 رو فعلا میشه کپی خور کرد) و کلا مشکلی نداشته باشه.
بعد یه سوال دیگه اینکه xbox360 هم مثل چیزای دیگه(مثل گوشی و...) اصل و تقلبی داره یا نه؟
ممنون:11:
سلام دوستان .
من زیاد در رابطه با xbox اطلاعی ندارم.
بهترین مدلی که می شه خرید چیه ؟؟؟ قیمت Kinect چجوریاس ؟؟؟
چه بازی هایی رو می شه با Kinect بازی کرد ؟؟؟
به این کنسول می شه هارد وسلید برای سیو و اینا ؟؟؟ اگه می شه پس مهم نیست که نسخه ی چند گیگی رو معرفی می کنید .
با تشکر