فرگوسن: استحقاق صدرنشيني را داريم
--------------------------------------------------------------------------------
سرالكس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد معتقد است كه تيمش با كسب تساوي يك بر يك برابر چلسي موانع و مشكلات ذهني را كه در خصوص حريف در خود پرورش ميداده، از سر راه برداشت.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ شياطين سرخ موفق شدند با كسب اين تساوي با اختلافي 3 امتيازي با چلسي همچنان در صدر جدول ليگ برتر قرار گيرند.
فرگي همچنين معتقد است كه شاگردانش در ديدار برگشت قويتر عمل ميكنند و استحقاق آن را دارند كه بالاتر از چلسي قرار گيرند.
سرمربي اسكاتلندي يونايتد در اين خصوص عنوان داشت: "براي كسب عنوان قهرماني مي بايست بر هر تيمي غلبه كنيم. همچنين در خصوص اظهارات مورينيو كه معتقد است همان بهتر كه چلسي يك امتياز گرفته و در عوض تيم من موفق نشده 3 امتياز را به چنگ آورد بايد بگويم كه طبعاً تيم من قدرتمندتر از چلسي بود.
از تمام فرصتها استفاده برديم. در تمام مدت ديدار شاگردانم با آمادگي و هيجان بالا كار ميكردند. البته اين را هم بگويم كه چلسي را به خاطر تلاش خستگي ناپذيرش تحسين ميكنم. آنها به انجام خطا عادت دارند و همين مساله مصاف با آنها را كمي دشوار ميكند. البته قبل از ديدار در اين خصوص با مهرههايم صحبت كرده بودم. همين كه با 3 امتياز اختلاف در صدر ايستادهايم، جاي بسي خوشحالي دارد و شايستگي اين قضيه را اثبات كرديم.
ميتوانستيم گلهاي بيشتري نيز بزنيم، اما تا همين جا نيز از عملكرد كلي شاگردانم راضي هستم، همچنين جو فوقالعادهاي در استاديوم حاكم بود.
براي چلسي متاسفم كه نتوانست موفقيتهاي چنداني خلق كند، شانس ما از آنها بيشتر بود."
همچنين سرالكس پس از اين ديدار به تقدير از لويي ساها پرداخت كه با گلزني خود موفق شد جبران پنالتي از دست رفته ديدار هفته گذشته ليگ قهرمانان برابر سلتيك را بنمايد.
سرمربي اسكاتلندي در خصوص ساها اين چنين گفت: "هميشه بازيكنان خوب از فرصتها نهايت استفاده را ميبرند و نميتوانند منتظر آينده باشند. لويي هم در تمرينات بسيار عالي ظاهر شد و خود را به آب و آتش زد تا در ديدار يكشنبه شب حاضر باشد و مرتب روي ضربات پنالتي كار ميكرد. ساها هيچگاه ما را نااميد نميكند."
انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//www.ipna.ir