خوب من محض اطمینان خاطر همین یک ساعت پیش دوباره تماس گرفتم با پارس آنلاین تا ببینم این دانلود شبانه همون طوری که دوستان گفتن محدودیت داره یا نه. باز هم جواب قبلی رو دادن و گفتن که صحت نداره و محدودیت دانلود دارید در شب. زمانی که تموم میشه محدودیت شبانه از ترافیک روزانتون کم میشه.
من روی یکی از خط هام پارس آنلاین داشتم که از دانلود شبانه اش استفاده می کردم. ماهی حدود 900 گیگ دانلود میکردم. که متاسفانه در طرح های جدید این امکان نیست.سرعت و ثبات و کیفیت ارتباطی بسیار عالی بود. قطعی خیلی کم داشت و خیلی راضی بودم. سرعت رو روی 1 مگ و 800 برام بسته بودن. سرویسی که داشتم 2 مگ 1 ماهه 20 گیگ ترافیک با دانلود شبانه رایگان بود ماهی 60 تومن. 2 تومن هم طرح 8 تا 10 خریده بودم. یعنی با حدود 62 تومن ماهی 900 گیگ دانلود میکردم !
درسته که ترافیک روزانش افتضاح بود اما برای دانلود شبانه عالی بود. بدون افت و نوسان سرعت با 1800 دان میکرد.
خلاصه بعد از این که دیدم شبانه ها محدود شده و قصد تغیر تعرفه هاشونم ندارن امروز با کمال تاسف درخواست جمع آوری دادم.
یک ماهی هست که پارس آنلاین رو توی آب نمک خوابونده بودم و روی یک خط دیگم فن آوای آشغال رو سفارش دادم. میترسیدم تعرفه های پارس عوض شه. اما دیگه دیدم فایده نداره .
شرکت بعدی ای که قراره تست کنم داتک هست. البته در صورتی که فن آوا خودش رو درست نکنه روی خطم تا آخر امشب!