احسنت . انشاالله تا آخرش همین روحیه ت رو حفظ کنی .نقل قول:
Printable View
احسنت . انشاالله تا آخرش همین روحیه ت رو حفظ کنی .نقل قول:
ما خانه به دوشان غم سیلاب نداریم
منم تو مشهد درس خوندم و ترسی از مکان اموزشی ندارم و میخوام زود تر برم و شرش رو بکنم !
امیدوارم همه دوستانی که آخر هفته اعزامن ، با روحیه بالا و خوشحالی و با انگیزه بریم ... مثه این رفیقمون .
دمت گرم دادا روحیه دادی :11::10::46::5::20::20::20::20::20:
نیرو افتضاحی افتادی و روحیت اینه ؟ میفتادی نیرو هوایی چیــکار میــکردی؟ :دینقل قول:
دمت گرم :11:
مراقب خودت باش .... کاش همه مثل تو فکر میــکردن!
مگه درس خوندن تومشهد کارسختیه و تو دانشگاه به کسی سختی میدن؟؟؟؟:31: (شوخی)نقل قول:
ولی خدایش روحیه خوبی دارین
من رفیقم جهرم اموزشی بود ومیگفت مسئولای آموزش آدمای خوبی هستن...........
من اول دی هستم و آموزشی ندارم محل خدمتم 500 متر اونورتر خونه ( فنی مهندسی سپاه).......
ولی درکل سربازی ضدحال محسوب میشه ولی "به قول (....)چون میگذرد غمی نیست" یا همچین چیزی .......:31:
دوستان یه چندنکته از دوستان به منسفارش شده خدمت شما ارض میکنم:20:
درحین خدمت:
1- به فکرسلامتیتون باشید:46:
2- به هیچ وجه خودتون روتو خدمت به دردسر نندازین( فرار- دعوا- مشکلات قضایی -.......):46:
3- روزشماری کی اومدم؟ و کی مرخصی دارم ؟نکنین.دیر میگذره:46:
4- این جمله واقعا یادتون باشه""کسی تو خدمت تا حالا به خاطر کارای سربازی نمرده":31: نترس من و شما هم نمیمیریم:31::31::46:
یکی از دوستان من هم اونجا خدمت کردهنقل قول:
اگه سوالی داری بپرس
یه سوال شما از کجایی؟اصفهانی که نیستی؟؟؟نقل قول:
ولی در کل من یه حسی بهم میگه 5شنبه اعزام نیستیم میگن برید شنبه بیاین ... امید به خدا هرچی خودش بخواد همون میشه
--------------------------------------------
هاشمی نژاد نیشابور 90/10/1
دوست عزیز شاید باورت نشه ولی یه موقع همین دانشگاه بدتر از سربازی میشه برات . من مطمئنم که حداقل برای من اینطور خواهد بود و دوران لذت بخشی رو در آموزشی به سر خواهم برد توی این مورد شک ندارم....انشااله:46:نقل قول:
-----------------------------------------
هاشمی نژاد نیشابور 90/10/1
دارنده کارت پایان خدمت با معاف از رزم ،در دوران جنگ باید بحنگه؟؟؟
سلامنقل قول:
راستش من داداشم و چند تا از دوستام قبلا اونجا بودن ، الانم یکی از دوستام اونجاست اما نتونستم پیداش کنم ...
یکم اطلاعات دارم :5: اما آمار جدید میخوام...
ببین چند تا تلفن داره ...
تو بوفش چیا داره ...
عابر بانک داره داخلش ...
بپرس راسته که هر 5 شنبه ساعت 10 به بعد مرخصی میدن تا صبح شنبه ... ؟؟؟
بعد کمد هاش اندازش چقدره ...
از همه مهمتر جا واسه سیگار کشیدن داره ... :46:
دمت گرم ... :40:
تائید میشه، من هر روز تو دانشگاه یه مشکلی برام پیش میومد، از ترم 5 حدود 10 درصد از موهای سرم سفید شدن! از بس که تحت فشار بودم هم از طرف دانشگاه هم از طرف صاحبخونه که این دومی یزید زمانه بود :41: بدبختی اینجا بود که کاری از دستم ساخته نبود و به کسی هم نمیتونستم چیزی بگم و همه مشکلات رو سرم آوار شده بودنقل قول:
من الان که فکر میکنم خدمت هرچقدر هم که سخت باشه دیگه سخت تر از دوران دانشجوئیم نخواهد بود،همه چیز جنبه روحی روانی داره، اگه با این دید برم خدمت که قرار پوستم رو بکنن مطمئنم اگه بهترین پادگان دنیا هم خدمت کنم بهم سخت میگذره. کلا باید بی خیال بود همین!!!