شهید آیت (جزو منطقه 7 مخابراتی میشه)نقل قول:
Printable View
شهید آیت (جزو منطقه 7 مخابراتی میشه)نقل قول:
سلام دوستان من حدود 4 تا سرویس 256 با 20 گیگ ترافیک تو چهار نقطه تهران دارم که دوتاش مال مرکز مخابرات سلمان فارسی هست. وقتی میرم تو تنظیمات مودم میبینم در سه تا از سرویسها down stream روی 2 مگ و upstream روی 512k بسته شده که معمولا بدون استفاده از IDM میتونم 1.5مگابیت دانلود کنم اما یکی از سرویسهای سلمان فارسی downstram روی 1مگ بسته شده و حداکثر 900 کیلوبیت میتونم دانلود کنم. به نظر شما باید چکار کنم تا این سرویس هم 2 مگ یشه؟
:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing: :laughing::laughing::laughing::laughing::laughing: :laughing:
باور كنيد ديوانس اين پارس آفلاين!!!!!!!
سرعت دوباره برگشت رو 16 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing: :laughing::laughing:
سلام به همه.لعنت به پارس آنلاین.من چهار روز بود که نتم قطع بود .چهار روز پیش که باهاشون تماس گرفتم هی میگفتن مشکل از مخابراته تا اینکه رفتم مخابرات انجا گفتن که هیچ مشکلی نداری!مشکل از خود پارس انلاینه چون خطتونم فیبر نوری دست خودشونه . دوباره با پارس انلاین تماس گرفتم تا امدن بگن مشکل از مخابراته بهشون گفتم که مشکل از اونجا نیست این بار گفتن که مشکل سراسریه ما داریم افزایش پهنای باند میدیم بخاطر همین چند ساعت نت همه قطع میشه.اما فردا حتما دوباره وصل میشه بهشون گفتم مشکل من یه چیز دیگس چراغ dslروشن نمیشه مشکل از کافو هست که باید پیگیری کنید بازم فردا شدو که یعنی امروز باشه نتم بازم قطع بود دوباره باهاشون تماس گرفتم اممممممممممما با یه دعوای حسابی حالیشون کردم که مشکلم از خود کافو که اینا هم بعد بررسی متوجه شدن که آره مشکل از پورتم بود الان یه ربع ساعت هست که نتم وصل شده.فقط خواستم بگم این پارس آنلاینها خیلی دروغگون والسلام نامه تمام.
دقیقاً همینطورهنقل قول:
منم قبلا همین مشکل رو حدود 20 روز داشتم میرفتم مخابرات می گفتن مشکل ما نیست پارس آنلاین هم که به شدت رد می کرد آخرش هم بعد 20 روز درست شد و یه روز واسم موند با 2 گیگ حجم بلا استفاده !!:41:نقل قول:
دقيقا درست ميگين. ما هم از اين مشكلا با اين شركت ..... داريم
سلام
دوستان امروز شاتل خط منو تخلیه کرد فردا هم میخوام برم با پارس قرارداد ببندم یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
1-چه مدارکی رو باید واسه قرارداد ببرم؟
2-من به صورت اینترنتی هم تو سایتشون ثبت نام کردم ولی تماسی باهام نگرفتن ! اگه بگم آنلاین ثبت نام کردم تخفیفی داره یا نه؟
3-هزینه سرویس 256 با 5 گیگ ترافیک 3 ماهه چنده؟؟با 256 میانگین شبی چقدر میشه دانلود کرد؟سرعت تو روز چجوریاست؟؟
4-ساعت شبانه از 1 تا 6ه؟ یا از 1 تا 7 ؟؟
5-چون من بیشتر دانلودام از مدیا فایره میخواستم بدونم توی ساعات رایگان IP عوض میشه یا نه؟چون اگه یه بارم عوض شه لینک ها از کار میافتن!این یکی خیلی واسم مهمه!!
6-چند روز طول میکشه رانزه کنن؟؟
7-قیمت هر گیگ ترافیک اضافه چقدره؟از طریق واریز به حسابشون تو بانک هم میشه ترافیک خرید یا فقط یه صورت آنلاین امکان پذیره؟؟همین سوال رو در مورد تمدید قرارداد هم دارم
ممنون:11:
الان رفتم سایت پارس آنلاین چک کنم یه سری سرویس جدید اومده
عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pol 256 2g واسه هر ماه دو گیگ میده و جمع کل سه ماهش میشه 23500 تومن؟کد:http://www.upcenter.ir/uploads/1394230315.jpg
این که خیلی خوبه
خواسته يه كم به ياد روز هاي گذشته بيوفتي:31:نقل قول:
اون روزها كه با 128 سرعت بالاي 100 داشتيم يادش بخير:41:
فقط هم خوزستان ...
آه خداي من.