چرا شما با اصفهان تست میگیری ؟ با سرور تهران بگیر ، میترسم آخرش خوب نشه ... الان دقیقا چقدر وقته اینجوریه ؟ فکر کنم حدود 8 روز میشهنقل قول:
Printable View
چرا شما با اصفهان تست میگیری ؟ با سرور تهران بگیر ، میترسم آخرش خوب نشه ... الان دقیقا چقدر وقته اینجوریه ؟ فکر کنم حدود 8 روز میشهنقل قول:
شما الان میتونی کال اف بازی کنی؟؟؟؟نقل قول:
پینگ داخلی من هم خوب شد بالاخره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خارجیش هنوز افضاحه
پینگ داخلی ام خراب شد دوباره
از 12 که میگذره می.......رینه :|
من که پینگ تو خود اصفهان رو 25 ثابته دیگر شهر ها هم عادی بود ولی الان دوباره داره کرم میریزه.
نه متاسفانه چون سرورها تهران ران میشن پینگ افتضاههنقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی میگم حداکثر چقدر میشه رو قبض شارژ کرد ؟ میگه ۱۲ گیگ ! (در صورتیکه قبلا ۱۰ گیگ بود و نمیدونم ۱۲ گیگ از کجا اومده)نقل قول:
میگم پس چرا رو قبضم ۷۷ تومن پول adsl اومده ؟!! (۱۲ گیگ هم میشه ۴۴۵۰۰) شمارمو گرفته و اکانتو چک کرده . میگه بیشتر از ۱۲ گیگ شارژ کردی ! میگم وقتی ۱۲ گیگ بیشتر نمیشه شارژ کرد چطوری من بیشتر از اون شارژ کردم ؟!!!! میگه کسی از خونوادتون نیومده مخابرات درخواست بده بیشتر بتونی روی قبض شارژ کنی ؟!!! میگم نه عزیزم !!
هیچی دیگه ! محدودیت شارژ ، بقول پشتیبانی فنی ۱۲ گیگ بوده . اما تو اکانت من زده ۲۱ گیگ شارژ شده !!! حالا این گردن منه یا مخابرات ؟ شرافت هم که تو این خرابشده معنی نداره ...
الان بخوام شکایت کنم کجا باس برم ؟ همون مرکز مخابرات ولیعصر ؟ کسی تلفنی واسه شکایت نداره ؟
تقریبا یک ساعت پیش وضع به شـــــــــــــــدت افتضاح شده بود هیچ سایتی رو باز نمیکرد.سرعت دانلود هم 2 کیلوبایت به زور میرسید
من توی سایت تنظیم مقررات دوباره از مخابرات شکایت کردم ولی این دفع با کلی مدرک و کلی توضیحات.شکایت قبلیم هم که اصلا رسیدگی نشد.امیدوارم این بشه
تا شنبه درست نشد من زنگ میزنم تنظیم مقررات رادیویی شما هم بزنید اینم شمارش :نقل قول:
تلفن محل كار 1: 6249040-0311، 6242053-0311
تلفن محل كار 2: 6242052-0311
نشاني محل كار1: خيابان حكيم نظامي – خيابان محتشم كاشاني – پلاك 104
توضيحات: كد پستي : 394/81735
استانهاي تحت پوشش: اصفهان، مركزي، چهارمحال و بختياري، يزد، قم
حتما . وعده ما شنبه پای تلفن هانقل قول: