حرف شما درست! ولی ما اگر اون اسم را در نظر سنجی بگذاریم عمرا دوستان متوجه نشوند که اون همون سپنتاست ! به نظره من بهتره همون سپنتا باشه !نقل قول:
Printable View
حرف شما درست! ولی ما اگر اون اسم را در نظر سنجی بگذاریم عمرا دوستان متوجه نشوند که اون همون سپنتاست ! به نظره من بهتره همون سپنتا باشه !نقل قول:
بله عزيز همونه :41:نقل قول:
تو هم 64 داري؟
ولي در كل فكر كنم سرعت شاتل اينطور نمونه. انشاالله كه تا قبل از خالي شدن پورت هاي داتك سرعت شاتل هم مثل قبل بشه.
در مورد مودم بگم در تالار اینترنت و شبکه تاپیک خاص این موضوع توسط محسن خان ایجاد شده! ولی به طور کلی مودمهای ایسوس برای شرکت شاتل خوب جواب میده و به خوبی از سرویسهای ADSL+2 پشتیبانی میکنه !نقل قول:
تا انجا که من بررسی کردم تو روزنامه های قدیمی ام و یادمه پروانه PAP برایADSL بنام شرکت سپنتا است.نقل قول:
احتمالا سپنتا با این شرکت قرار داد بسته ولی نمایندگی که نوشته بنظرم جوک گفته.
این ادرس سایت پیشگامان را میشه بدی بررسی کنم؟
وا:18:نقل قول:
بزار یک هفته بگزره بعد اعلام کن. شاید مشکل مخابراتی پیش امده .
الان چند روزه اینجوری شده؟
از ديروز :31::31::31:
آخه ميگم تو اين يك سال و نيمه يك كيلوبايت هم كم نشده بودم :31:
در ضمن براي مخابرات نيست چون دوستان ديگه هم توي مركز مخابراتي هاي ديگه هم گفتن سرعت كم شده. مثلاً elendil جون شما كدوم مخابراتي؟
شاتل فكر كنم پهناي باند رو كم كرده.
من دیروز درخواست گواهی دادم و صادر شده.منتها 2 تا سوال دیگه دارمنقل قول:
1-خودم باید ببرم شرکت یا زنگ بزنم پیک میفرستن واسم؟منظورم اینه که حتما خودم باید ببرم.بعد به کجا باید زنگ بزنم؟همون شماره 1*81681 بزنگم؟
2-داتک همونطور که میدونی دو نوع 256 سرعت داره یکی ds-2 و dm-2.هرکدومو خواستم میتونم بگیرم؟
مرسی از راهنماییت؟
سلام.خیلی ممنون از جوابتون.نقل قول:
1)چطوری میتونم کارت تخفیف داشته باشم؟
2)یعنی وقتی کارت تخفیفم رو بدم به کسی هر ماه تخفیف میگیرم؟
3)من رفتم سایت شاتل و پیش شمارم رو چک کردم و نوشت به زودی.یعنی نمیتونم بگیرم؟
اون بزودی نوشتن شون یعنی اینکه حالا حالا ها خبری نیست
1)زنگ ميزني نماينده فروشت با خرج خودشون برات پست ميكنن :31:نقل قول:
2)اگه به دو نفر بدي %10 اگه به 6 نفر بدي %30 و به 12 نفر %60 و اگر به 21 نفر بدي %100 تخفيف ميگيري.
3)سايت هاي شركت ها معمولاً يك ماه عقبن. شما تماس بگير با شماره ي 23099 بعد برو فروش +ADSL2 و سؤال كن فلان پيش ماره فعاله يا نه.
4):31:
5):46:
سرعت سرویس art home شاتل من هم پایین اومده و سرعت دانلودم 8-9 شده.
(مرکز مخابراتی شهید عاطف-تهرانپارس)
فقط امیدوارم موقتی باشه.
کسی باهاشون تماس نگرفته ؟