نقل قول:
بله امکانش هست و اگر در دانشگاه ازاد نیز به صورت کاردانی هم باشد میتونید در اونجا نیز ازمون بدهید
---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:38 AM ----------
بله مشکلی نیست.نقل قول:
Printable View
نقل قول:
بله امکانش هست و اگر در دانشگاه ازاد نیز به صورت کاردانی هم باشد میتونید در اونجا نیز ازمون بدهید
---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:38 AM ----------
بله مشکلی نیست.نقل قول:
گیری دادی به تحقیقات!مگه اونجا قبول شدی?تقریباً ترمی ۸۷۰ هزار توماننقل قول:
اقا شایعه نکن!من خودم شنبه پیام نور بودم دانشجوهاش میگن کلاس داره اما استاد یار هم داره استاد هم هستنقل قول:
اقا یا خانم محترم کلاس داره از ۳روز تا ۵روز!اما شما رو همون ۳روز در هفته حساب کننقل قول:
پلیمر ترمی ۸۷۰ هزار تومان تقریباًنقل قول:
نقل قول:
گیری دادی به تحقیقات!مگه اونجا قبول شدی?تقریباً ترمی ۸۷۰ هزار تومان
دوست عزیز شما منور کردی تاپیک و با اطلاعاتت : ))
آزاد از 660 670 شروع میشه به نسبت واحدهایی که عملی-پروژه بیشتر میشه طی ترم های مختلف بر میدارین میره بالاتر
از اون اول 870 نیست!!!!!!!
یکی از مزخرف ترین واحد های دانشگاه ازادهنقل قول:
بیشتر برای پیچوندن درس خوبه نه برای درس خوندن
من الان ترم تابستان مهمان گرفتم هنوز استاد جواب ایمیل رو نداده (بعد 1 ماه)
نه مدیر گروه معلومه کی میاد نه استاد در کل...!:13:
---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------
به نظر من هیچ کدوم رو نرو! بخون سال بعد رشته ی بهتر قبول بشینقل قول:
ولی اگر خودت ساکن تهرانی تهران رو بری بهتره.
دوستان کسی در مورد واحد کرج اطلاعی داره؟دانشگاه خوبیه؟کلا چجوریاس؟
عزیز دلم شما برو اول اطلاعیه ازاد رو بخون بعد شهریه مهندسی شهریه ثابت + ۱۸ یا ۱۹ واحد نظری رو جمع بزن بعد اگر کمتر از ۸۵۰ شد هرچی خواستی به من بگو!از کجا ۶۷۰ اوردی؟اینم اطلاعیه:نقل قول:کد:http://pubr-azmoon.com/
تو جدول زده: ۴۶۳۸۶۰ شهریه ثابت مهندسی کلیه گرایش ها!۶۰۰۰۰تومات هم هزینه خدمات اموزشی+۱۰۰۰تومان+واحدها که تازه اگر ۱۸تا واحد نظری باشه در ۱۷۵۵۰ تومان ضرب کنی کلاً با هم میشه۸۴۰۰۰۰ تومان!تازه بدون تربیت بدنی که واحد عملی هست حساب کردم!اونوقت شما چرا بیخودی میخوای ادم رو ببری زیر سوال؟که چی مثلاً؟نقل قول:
دیدم.
من خودم عمران اینجا جنوب هم در حال تحصیلم : ))
670 رو40 50تومن بیشتر کن چون افزایش ثابت بوده + 2 3تومن برا هر واحد برای متغیر نزدیک 100تومن میشه در هرصورت ترم اول عمران کامپیوتر ... به 870 نمیرسه
شما واحد کجا مشغول تحصیلی ؟!
---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
نقل قول:
تو جدول زده: ۴۶۳۸۶۰ شهریه ثابت مهندسی کلیه گرایش ها!۶۰۰۰۰تومات هم هزینه خدمات اموزشی+۱۰۰۰تومان+واحدها که تازه اگر ۱۸تا واحد نظری باشه در ۱۷۵۵۰ تومان ضرب کنی کلاً با هم میشه۸۴۰۰۰۰ تومان!تازه بدون تربیت بدنی که واحد عملی هست حساب کردم!اونوقت شما چرا بیخودی میخوای ادم رو ببری زیر سوال؟که چی مثلاً؟
دقت نمیکنی همین میشه =))
همه مهندسیا اونجا نیست یه سری دیگه 390 ثابتش : ))
دوست عزیز مگه اون اقا نگفت پلیمر چقدر میشه؟مگه پلیمر و عمران و نفت رو نمیبینی با ای تی و پزشکی و.... زده ۴۶۳۸۶۰؟؟؟اقا شما ورودی ۹۰ که نیستی هزینه هات با ۹۰ یکی باشه!!خوبه عمرانی هم که گفتی بازم شهریه اش با پلیمر یکی هست بهونه نداری!!!من ۸۷ تهران میخوندم به دلایلی اخراج شدم ۸۹ رودهن نرم افزار قبول شدم که ۱ترم رفتم انصراف دادمنقل قول:
دوستان با فونت كوچكتر و رنگ مشكي بنويسيد لطفا چشمامون درد گرفت.
پولشم دانشگاه آزاد ميگيره حالا 100 تومن بالا يا پايين ... شما هم بحث نكنيد و ناراحت بشيد.
+
يه سوال :
واسه زبان انگليسي ... اين ترمي چقدر ميشه؟ حالا با 17-18 تا واحد ؟
ممنون :11: