تخمین رتبش بر چه اساسیه؟؟
سهمیه: منطقه 1
[HTML]http://tehranpic.net/images/7t64gau6iageh6792jwc.jpg[/HTML]
Printable View
سهمیه: منطقه 1
[HTML]http://tehranpic.net/images/7t64gau6iageh6792jwc.jpg[/HTML]
بر اساس نمره کل و مقایسه با پارسال! ولی پارسال رتبه ی من از پیش بینی های سنجش خیلی خیلی خیلی بهتر شد.نقل قول:
تازه من فکر میکردم بیشتر از اینا تاثیر داشته باشه!نقل قول:
کم الکی نیست که...درس اختصاصیه.
شما برو تو کنکور همه رو 70 بزن یکی رو 20...اگه انتخاب رشته مجاز شدی!:31:
(حالا نه به این شدت...:31: ولی میخواستم اهمیت متعادل بودن درصدارو بگم.)
خوب من که شیمیم از بچه ی دبستانی هم کمتر حالیمه برم کیو ببینم ؟ :(
فکر کردم اگه ریاضیو بالای 90 بزنم شاید درصد افتضاح شیمی جبران شه :((
برای بچه های رشته تجربی زیست و شیمی خیلی کارسازتره . شما اگه بتونی زیست و شیمی رو بالای 80 بزنی ریاضی رو هم 90 بزنی بعید میدونم 2 رقمی نشینقل قول:
البته امیدوارم سر آزمون وقت درسای دیگه رو روی ریاضی نذاری:46:
آقا من رتبم 5120 و تراز کلم 9283 هست معدل سازی کنکورم هم 4377 هست
میخوام ببینم میتونم معماری شهید بهشتی قبول شم؟
دوستان سلام !
به فرض اینکه من امسال در یه رشته قبول بشم و برم فلان دانشگاه 1 سال درس بخونم / سال بعد دوباره میتونم کنکور شرکت کتم و همون رشته رو در صورت قبولی از سال دوم تو یه دانشگاه بهتر ادامه بدم ؟ (منظورم فقط دولتی هستش.)
در گريز ناگزيرم، گريه شد معناي لبخند،ما گذشتيم و شكستيم پشت سر پلهاي پيوند....
سلام .....................
كسي مارو يادش مياد؟؟:5::31::46:
ميبينم كه ماشالله بچه ها همچنان با قدرت ادامه ميدن...ماشالله....
من كه خيلي ريلكس 3 ماه درس نخوندم....به قول خودم امان از اون روزي كه تفريحت عادتت بشه.....
خدايا ميشه اين 2 ماه زودتر بگذره؟؟
سلامنقل قول:
برای بچه های رشته تجربی زیست و شیمی خیلی کارسازتره . شما اگه بتونی زیست و شیمی رو بالای 80 بزنی ریاضی رو هم 90 بزنی بعید میدونم 2 رقمی نشی
البته امیدوارم سر آزمون وقت درسای دیگه رو روی ریاضی نذاری
احتمالا با توجه به پست های قبلیم تو این تاپیک این حرف رو میزنید . به هر حال من با توجه به ضعیف بودن شیمیم و قوی بودن ریاضیم تصمیم گرفتم رشته ی ریاضی بمونم و تغییر رشته ندم . مشکل وقت ریاضی رو هم تقریبا با سریع زدن درسای دیگه حل شد .
ممنون : دی
اگه توی انتخاب رشته. رشته روزانه انتخاب نکنی و مشکل سربازی هم نداشته باشی منعی نداره معادل سازی میشهنقل قول:
سلام . من تا الان تصورم این بود که شما تجربی هستین. بنظر من که شیمی درس فوق العاده شیرینیه . منم تا چندسال قبل مثل شما شیمیم ضعیف بود ولی از وقتی کتابای بازرگان رو استفاده میکنم به شدت به شیمی علاقه مند شدم . شاید چند سال پیش کسی ازم میپرسید کدوم درس مضخرف ترین درسه میگفتم شیمی الان میگم شیرینترین درسه . شما که از پس ریاضی به این خوبی بر میای شیمی که باید واست باقلوا باشه:31: توصیه میکنم یه سری کتابای بازرگان رو بخونی بعد از روی کتاب تست بازرگان تست بزنی و پاسخنامشم کامل بررسی کنی. مطمئنم دیگه شیمیت ضعیف نخواهد بود.ایشالا هر رشته ای میخونی موفق باشی. علاقه به رشته مهمترین چیزه . من خودم قبلا دانشگاه قبول شدم و 2سال هم خوندم بعد انصراف دادم. میدونم که علاقه به رشته چقدر مهمه . اینطوری بگم که قراره یه عمر با این رشته کار کنی و درآمد داشته باشی پس سر سری تصمیم نگیر:11:(البته به بچه های ریاضی جسارت نشه . منظورم این بود که اگه علاقت مهندسیه الکی تصمیم نگیر رشتتو عوض کنی و اگه علاقت پزشکیه هم همینطور)نقل قول: