میشه مسئله رو باز ترش کنی ؟ :27::27:نقل قول:
Printable View
میشه مسئله رو باز ترش کنی ؟ :27::27:نقل قول:
سال نو همه ی برو بچ تریبال وارز و د وست مبارک.
اولین دوست های من تو پی سی ورد
توماس ادیسن ، زکرای رازی ، انیشتین و من و بقیه دانشمندان سال نو رو به شما تبریک ارض مینماییم !!
دوستان این کوئست چی میخواد ؟
کد:Barkeeper Henry Walker: You see that guy over there at the poker table? People call him the double-faced Jules. I just saw him pull an ace out of his cuff again. I don't like cheaters in my saloon. Could you please kick him out for me? He isn't a very good fighter. He always goes for the head and ducks every time he gets hit. It's not the first time he is going to get kicked out of here.
Hint: Before you duel you can set where you want to aim at and how you are going to try to evade getting hit. Just click on 'Duel' to do that. To defeat the double-faced Jules you should always aim at either the left or right arm because he always ducks down. And you should always either duck down or to the left or right, as he will not be as likely to get a hit at your head. If you do this you are not very likely to lose.
کد:
Defeat The double-faced Jules
باید دوئل کنی
خيلي بازش كني ممكنه پاره بشه!نقل قول:
سيد علي خامنه اي ، محمود احمدي نژاد ، باراك اوباما به همراه من و بقيه دوستان سال نو رو به شما تبریک عرز مینماییم !!نقل قول:
توماس ادیسن ، زکرای رازی ، انیشتین و من و بقیه دانشمندان سال نو رو به شما تبریک ارض مینماییم !!
در سال "اصلاح الگوی مصرف" ، باید با کی دوئل کنم ؟؟نقل قول:
آمريكاي جنايتكار!نقل قول:
==========
جدي اسم سال رو اين گذشت خامنه اي؟
آره بابا .. قبلش یک عالم حرف زد بعدشم گفت به دلیل اسراف زیاد ، امسال سال اصلاح الگوی مصرفه !!!نقل قول:
___
کسی نیست ما رو به یک شهری دعوت کنه ؟؟ چون هیچ کاری نمیتونم بکنم .. :13:اسم من : mohrd