کتاب تست دیف و پایه انیشه فایق خوبه یا خوشخوان؟ جواب تشریحیش عالی باشه (سطح من متوسطه تراز قلم چی 5100
کتاب تست دیف و پایه انیشه فایق خوبه یا خوشخوان؟ جواب تشریحیش عالی باشه (سطح من متوسطه تراز قلم چی 5100
راجع به کتابایی که داری نظری ندارم ( چون به جز شیمی بقیه رو ندیدم !! ) .... ولی چرا مخلوط کار کردی واسه فیزیک ؟! .. به نظر من وقتی با یه سبکی ( آموزش ) جلو میری بهتره عوضش نکنی ! ..... ( البته اگر مناسب دیدی اون سبک رو ! )نقل قول:
3- فیزیک 1 پیش مبتکران - فیزک2پیش گاج سبز + فیزیک جمع بندی کلک معلم
سلامنقل قول:
چرا قاطي مي كني عزيز من؟؟؟؟!!!!!:18::18:
گسسته آموزش رمزينه
تست فار
تحليلي آموزش رمزينه
تست گاج
حسابان فكر كنم عباس اميدوار بهتر باشه
رمزينه هم كه عاليه.
همين
اين همه حرص خوردن داشت!!!!!!!!!!!!!!!:27::27::10:
به داد من هم برسید :31:نقل قول:
سلامنقل قول:
درسنامه هاش تغییر نکرده فقط تعدادی تست به اونا اضافه شده (تستای کنکور) (کتابای تستش) و یا جلد و طرح روش عوض شده( آموزش)
شما گاج که بخونی ایستگاه تست و نکته هاشو می تونید تستاشو بزنی منم وضعینم مثل شما بودنقل قول:
من خودم خیلی هندسم ضعیف بود
lما مخلصیم . یکی ما رو هم ادم حساب کرد بابانقل قول:
شما خودت گاج خوندی تستای کنکورو زدی یه ذره پیچیده نیست گاج دارمش ازدوستم گرفتم ولی لاشو باز نکردم !!!!
الگو رو دیدی؟
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
قربونت داداشنقل قول:
واسه گسسته من فقط میخوام گراف با احتمال رو بخونم اگه تست فار بگیرم جواب نمیده ؟
واسه دیف وریاضیات پایه اموزش رمزینه دارم ولی کتابای تستشو ندارم زنگ زدم انتشارات گفت ج2 تست چاپ نمیشه لنگ تستم چی بگیرم واسه دیف وپایه
تست دیف و پایه کدوم اندیشه فایق خوبه یا رمزینه ؟ رمزینه جلد 2 نمیادا .
لنگ تست دیف هستم یه کتاب بگید دیگه با پاسخ تشریحی عالی .
بعدش تو یه سایت نوشته بود قرابت سبطی خوب نیست واسه الگو خوبه نظر شما چیه؟
ایا انتشارات رمزینه برای ریاضیات پایه کتاب اموزشی یا همون کتاب کلاس چاپ کرده ؟ چون کتاب تستشو تو بازار دیدم.ممنون
کتابای اندیشه سازان عالیه نیاز به کتاب دیگه ای نداری اونم برای فیزیک پیش 1 که مطلب سختی نداره. بازم نظر خودته اگه میبینی با خیلی سبز بهتر رابطه برقرار میکنی یه حرف دیگه ستنقل قول: