[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:پست شماره 6369 رو كامل بخون.نقل قول:
دانشپذیران در صورت قبولی ، می توانند هم برای ترم دوم سال تحصیلی ۹۲-۹۱ و هم برای مهر ماه سال تحصیلی ۹۲ ثبت نام کنند. با اجرای این شیوه ، کسانی که نمی توانند مدرک پیش دانشگاهی یا لیسانس خود را در بهمن ماه امسال دریافت نمایند، نیز می توانند در این آزمون شرکت کرده و بعد از طی مراحل دوره دانشپذیری و قبولی در نوبت دوم یعنی مهرماه ۹۲ در گروه خود مورد بررسی قرار گیرند و در صورت کسب حد نصاب نمره قبولی و الویت در مهر ماه۹۲، مدارک فارغ التحصیلی خویش را ارائه نمایند و دانشجو محسوب گردند.
دوست عزیز اگه کسی کلا پیش نداشته باشه و حتی نخواد پیش بخونه و بعدا تحویل دانشگاه بده چیکار باید بکنه؟ آیا میشه تو دانشگاه چند واحد اضافه ورداره و بخونه که بجای همون پیش دانشگاهی حساب بشه و با همون دیپلم وارد پیام نور بشه؟نقل قول:
دوستان این جشن جدیدالورودی چیه؟3ساعت زدن جشن و گفتن حضور همه دانشجوها الزامیه.چی هست؟تو این 3ساعت قراره چیکار کنیم؟قضیش چیه؟
سلام دوستان پیام نور ... کلاس های ما بعد از 15 شروع میشه ... همه رفتن سر کلاس نشستن ما اینجاییم :D
یک سوال : کسی که ارشد پیام نور قبول شده میتونه همزمان هم بخونه و هم برای ارشد شرکت کنه سال بعدش ؟ و بعد انصراف بده ؟
و سوال دیگه از دوستان ساکن تهران : میشه یک آدرس دقیق از دانشگاه پیام نورش بدید ؟
و اینکه شماره ی دقیق دانشکده ی زبان انگلیسی و یا شماره ی یکی از مسئولانش برای سوال و جواب انتخاب واحد رو دارید ؟
مرسی
دیروز درس معارف رو خطا داده بود مجبور شدم عوضش کنم. امروز هم یکی از دروس تخصصی که توی چارت درسی هم بود رو خطا داده بود که عوضش کردم!
اینا فکر نمیکن کسی که انتخاب واحد کرده ممکنه دیگه برنگرده و دوباره لیست ثبت نام رو ببینه؟!
کل چارت درسی رو خراب کردن:grrr:
الان متوجه شدم که توی هر ترم اگر 8 تا درس برداری، باید 4 تا عادی باشه 4 تاش هم خودخوان، درسته؟
بخاطر همین برای من 5 تاش عادی شده بود که یکی ـش رو خودشون حذف کردن!
الآن کل اونهایی که این درس رو برداشته بودن حذف شدن، فقط من این درس رو مجدداً برداشتم.
امکان داره تعداد کم باشه کلاس برگزار نشه؟؟
پ.ن: ببخشید پشت سرهم پُست دادم. فکر کردم خودش ادغام میشه.
دوستان حذف اضافه کی شروع میشه من هنوز موفق به انتخاب واحد نشدم ایا میشه در این زمان واحدانتخاب کنم؟؟ ممنون
هيچ اتفاق خاصي نميفته برو :دي نرفتيم نرفتي :)نقل قول:
دوستان این جشن جدیدالورودی چیه؟3ساعت زدن جشن و گفتن حضور همه دانشجوها الزامیه.چی هست؟تو این 3ساعت قراره چیکار کنیم؟قضیش چیه؟
نه بابا اين حرفا چيه! همه درساتم ميتوني با استاد بردارينقل قول:
الان متوجه شدم که توی هر ترم اگر 8 تا درس برداری، باید 4 تا عادی باشه 4 تاش هم خودخوان، درسته؟
بخاطر همین برای من 5 تاش عادی شده بود که یکی ـش رو خودشون حذف کردن!
الآن کل اونهایی که این درس رو برداشته بودن حذف شدن، فقط من این درس رو مجدداً برداشتم.
آرهنقل قول:
امکان داره تعداد کم باشه کلاس برگزار نشه؟؟
هفته اخر مهر 22 تا 29 مهرهنقل قول:
دوستان حذف اضافه کی شروع میشه من هنوز موفق به انتخاب واحد نشدم ایا میشه در این زمان واحدانتخاب کنم؟؟ ممنون
آره ميتوني تو اون تاريخ برداري