:31:من این نرم افزار رو دانلود و نصب کردم اما نمی دونم آیکنش کجاست؟ تو ورد هم چیزی نیومده :31:نقل قول:
Printable View
:31:من این نرم افزار رو دانلود و نصب کردم اما نمی دونم آیکنش کجاست؟ تو ورد هم چیزی نیومده :31:نقل قول:
دوستان من تو فوتر هر صفحه عدد قرار دادم .
حالا چطوری میتونم جوری تنظیم کنم که چند صفحه اول هیچی نداشته باشه . صفحات بعدی ابجد باشه و مابقی عدد باشه
برای هر قسمت که میخواین متفاوت باشه باید یه سکشن ایجاد کنیننقل قول:
جستسجو کنین زیاد سوال شده
خواهش می کنم ...نقل قول:
در ظاهر که فرقی نمی کنن...
می تونید فونت مورد نظر رو دانلود کنید و نصب کنید,بین فونتهای ورد قرار می گیره و می تونید ازش استفاده کنید.
ببینید قالب پایان نامه رو نمی تونید تغییر بدید.مثلاً اندازه فونت,نوع فونت,فاصله بین سطرها (که اشاره کردید به single),حاشیه و ... که تعداد سطرها به این عوامل بستگی داره و اگه تغییر بدید به مشکل بر می خورید.
---------- Post added at 09:36 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------
چرا؟نقل قول:
باید بین منوها باشه و اضافه شده باشه یه این صورت !!!
:41:
سوال درباره پاورقی:
اینکه کنار کلمه عدد رو بنویسم و کوچیکش کنم رو بلدم ولی چطور پایین صفحه خط بدم، که زیرش پاورقی بنویسم؟ اگه از footer استفاده کنم زیر همه ی صفحه ها خط میده، اما کلا چند صفحه پاورقی داره، اونم پراکنده است، هر 10 صفحه یه پاورقی!
دیگه اینکه اگه یه سری تغییرات توی صفحه ایجاد بشه،مثلا چند خط بهش اضافه بشه، پاورقی میوفته توی صفحه ی بعد؟
چیکار باید بکنم که پاورقی حتما توی همون صفحه قرار بگیره؟
اگه میشه یه توضیح کامل بزارید
-----------------------------------
یه سوال دیگه، چیکار کنم که عدد ها فارسی تایپ بشن؟
خیلیییی ممنونم
والا اضافه نشده. ممکنه یه لینک دانلود این نرم افزار رو اینجا بذارید لطفا
سلام.نقل قول:
چقدر اذیت میکنی خودتو. اینکه کاری نداره. جایی که میخوای عدد رو بزاره دکمه Ctrl+Alt+F رو بزن. همین.
اگه از قمست Footer پاورقی گذاشته باشی این اتفاق هرگز نمیفته ! یه چک بکن.نقل قول:
دیگه اینکه اگه یه سری تغییرات توی صفحه ایجاد بشه،مثلا چند خط بهش اضافه بشه، پاورقی میوفته توی صفحه ی بعد؟
چیکار باید بکنم که پاورقی حتما توی همون صفحه قرار بگیره؟
اگه میشه یه توضیح کامل بزارید
به Options برو و از قسمت Advanced بگرد و Numeral رو پیدا کن و روی Hindi بزار و Ok کن.نقل قول:
یه سوال دیگه، چیکار کنم که عدد ها فارسی تایپ بشن؟
خیلیییی ممنونم
موفق باشی.
من آخرش متوجه نشدم که فاصله بین دو خط پاورقی را چطور حذف کنماااااا؟؟؟
من یه بار دیگه دانلودش کردم و بعد نصبش کردم حالا گزینه اومده اما همشون غیرفعالند. نمی دونم چطور باهاش کار کنم :(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمی دونم چرا اینهمه مشکل دارم. نمی تونم تو ورد پیست کنم درحالیکه دکه پیست فعاله؟؟/