اگه این قدر بدسکتور داشته باشه بهتره ببینید با hdd regenerator میتونید ریپیر کنید یا نه بعد برین سراغ فرمت سطح پاییننقل قول:
یک عکس هم از تب health نرم افزار hd tune بدین
Printable View
اگه این قدر بدسکتور داشته باشه بهتره ببینید با hdd regenerator میتونید ریپیر کنید یا نه بعد برین سراغ فرمت سطح پاییننقل قول:
یک عکس هم از تب health نرم افزار hd tune بدین
شرکت گارانتی کننده قبول می کنه تعمیرش کنه یا باید ببرم مراکز تعمیر هارد؟؟نقل قول:
اگه گارانتی داره هارد حتما ببرید گارانتینقل قول:
گارنتیش تموم شده قبول می کنن با هزینه تعمیرش کنن؟؟نقل قول:
تو شهرمون هم مرکز تعمیر هار نیست باید برم تهران که فعلا مقدور نیست !
این سکتور تاخیر زیاد می شه در آینده؟؟
نقل قول:
ممکنه زیاد بشه ممکنه گارانتی برای تعمیر با هزینه قبول کنه یک سوال ازشون بپرسین
سلام دوستان
یه هارد 320 سیگیت لپتاب هست
در اثر زمین خوردن بد سکتور گرفته و بوت سکتورش هم پریده
اول هیچی رو نمیشناخت ولی با بدبختی تمام درایو ها رو آوردم به جز نیمی از درایو سی رو که کلا نمیشناسه( حجم درایو سی رو 70 گیگ میشناسه در صورتی که 130 باید باشه)
از بقیه اطلاعات کپی گرفتم سالم
حالا می خوام بدونم چکار باید و می تونم انجام بدم
آیا اطلاعات نیمه دیگه سی قابل برگشته؟
اگه نه کلا الان با چه برنامه ای چکار می تونم انجام بدم براش تا بشه از این هارد استفاده کرد؟
ممنون
دوستان یه هارد 120 IDE دارم مکستور که اونو کامپیوتر کلا نمی شناخت و حتی برای تعمیر فرستادم گفتند قابل تعمیر نیست
ولی خودم با دستکاری تونستم راش بندازم و چند بار هم پارتیشن بندی کردم و فرمت و الان کار می کنه به نظر شما از چی می تونه باشه آیا راهی هستتبرای فهمیدن این موضوع آیا ممکنه باز بپره؟
برای ریکاوری پارتیشن ها از نرم افزار acronis home director استفاده کنید برای اینکار نیاز به حجم اضافه داریننقل قول:
دیتکت نشدن هارد برای هارد شما که ide است اگه از اتصالات و پاور سیستم نباشه علت های زیادی میتونه داشته باشهنقل قول:
مثلا فریم ویر هارد یا خرابی کنترلر هارد یا لحیم سردی قطعات روی برد هارد و خرابی سوکت دیتا هارد
اون موقع که هارد دیتکت نمیشد موتور هارد کار میکرد ؟
نقل قول:
جناب اكستريم بلاخره با هر بدبختي بود من تونستم سيستم رو روشن كنم كه براتون شرح ميدم :
ابتدا سيتم رو روشن كردم و با استفاده از اون نرم افزاري كه گفتين يه سي دي بوت رايت كردم ولي زمانيكه ريستارت كردم و خواستم از سي دي بوت استفاده كنم ارور ميداد كه بوت fail شده و درخواست ديسك سيستم رو داشت ولي به هر هال بدون استفاده از اون ديسك بوت سيستم رو بالا آوردم و با استفاده از اون برنامه هارد scan and repair كردم كه 7 تا بد سكتور پيدا كرد و الان كه دوباره نرم افزار hd tune رو چك كردم به عكس زير بر خوردم كه همچنان دوتا وارنينگ داره ولي قبل از scan and repai 3 تا وارنينگ داشت....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان لطفا بگين چيكار كنم تا اين 2 تا وارنينگ هم از بين بره در ضمن مشكل ديگري هم كه امروز متوجهش شدم اينه كه هر وقت ديسكي داخل هر كدوم از درايو هام ميذارم هارد سريع شروع به بوق زدن ممتد با فاصله حدودا 3 ثانيه ميكنه و ديگه نميشه از سيستم استفاده كرد و بعد از چند بار بوق زدن هم ريستارت ميكنه و ديگه وارد صفحه ويندوز نميشه و كل صفحه مانيتور سفيد ميشه؟؟؟؟؟
مشكل اين هارد از كجاست؟؟؟؟؟:n03: