آخه مسئله اینه که گفته شده که اصلا وسلی با تیم نرفته!!!!!نقل قول:
اول جای اشنایدر ، فان در فارت رو گذاشته بود تو بازی این سایت گل ........
آخه مسئله اینه که گفته شده که اصلا وسلی با تیم نرفته!!!!!نقل قول:
اول جای اشنایدر ، فان در فارت رو گذاشته بود تو بازی این سایت گل ........
بازیکن اونا یه کارت زرد گرفت...
وقتش هست ساویولا بازیش رو نشون بده!
با این ترکیب قهرمانیم: دی
آقا من باید صبح زود از خواب پاشم، میرم لا لا! ایشالا که برنده از زمین میایم بیرون
راست میگیا ....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تغریبا دقیقه 35 و کماکان با گل رائول 1-0 جلو هستیم و وسلی هم در زمین هست!!!!
بروبچ به طرز خفنی خوابم میاد ...... :دی
برم بخوابم .......
صبح قبل از رفتن به مدرسه پامیشم و نتیجه رو نیگا میکنم ....... :دی
فقط امیدوارم برنده بشیم ......
باز هم رائول در لیگ قهرمانان گل زد. ماشالا به این غیرت. آفرین.
دقیقه ۶۷ همچنان ۱-۰ به نفع رئال
سلام: هنوز 1-0 جلو هستیم و یحتمل که بازی رو خواهیم برد. تو خونه بات بلاروس رئال مادرید 1-0 برده همگی دست دست . بابا بیان جمع کنن این شتر رو داره چکار میکنه مردک ابله. مقابل باته به زور اونم مطمئنم رو خلاقیت و تیزهوشی رائول بوده گل زده. اصلا و ابدا این شتر تاکتیک نداره و من شدیدا باهاش مخالفم. از قدیم گفتن هرچه احمد گفت درسته نه ببخشید از قدیم گفتن در کار خیر جای هیچ استخاره چی نمیگم ..اها نیست. در کار خیر جای هیچ استخاره نیست. بله باید هر چه زودتر این شتر رو بندازیم بیرون و رافا بنیتز رو بیاریم. تو یکی از خبرا خوندم که رئال به دنبال اسکولاری هستش بیا گل بود و به سبزه نیز اراسته شد. اونقدر اینو و اون میکنن که اخرش هیچ کیو نمیخرن حالا ببینید کی گفتم. مث کسی هستش که میره تو بازار از بس همه چی تو چشمش قشنگی میکنه میخواد همه رو بخره اما در واقع هیچ کدوم رو نمیتونه بخره. دعا کنید بچها دعاکنید شما جوونید دلتون پاکه قبول میشه این شتر بره دی: ایشالا درست میشه اینقدر خواهشن ایه نحس نخونید .
ای بابا. من این همه قشنگ جمله بندی میکنم. و جمله ها رو از هم جدا میکنم . باز اینا که سر هم نوشته شده میدونید مشکل چیه؟ خدمت گوتی هم عرض ارادت و سلام دارم. ((((رفقا خواهشن تو تاپیک از اسامی مستعار استفاده کنید که یه جورایی هم سکرت بمونه کاراتون هم جو قشنگی ایجاد بشه هم کلاس بره بالا)))) بازی تقریبا در اخرین دقایق خود به سر میبره و هنوز همان 1-0. مبارکه به شتر