قلعهنویی:
فتحاللهزاده دوست خوب ما بود
استقلال از بحـــران خارج شده است
واعظی آشتیانی میتواند مشكلات را حل كندسرویس: ورزشی - فوتبال
1387/07/03
09-24-2008
10:21:55
8707-01302: كد خبر
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال
سرمربی تیم استقلال تهران گفت: به نظر میرسد تیم ما دوران بحران را پشت سر گذاشته است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیر قلعهنویی در مراسم معارفهی واعظی آشتیانی مدیرعامل جدید باشگاه استقلال به خبرنگاران گفت: فتحاللهزاده دوست خوب ما بود و زحمات بسیاری برای باشگاه استقلال كشید. با این حال مدیریت جدید نیز بسیار با درایت بوده و میتواند مشكلات استقلال را برطرف كند و من برای واعظیآشتیانی آرزوی موفقیت دارم.
وی دربارهی تغییرات مدیریتی در استقلال نیز گفت: من تنها در حیطهی فنی میتوانم اظهارنظر كنم اما، تصور میكنم در مجموع مسوولان مدیریتی تصمیم گرفتند تا این تغییرات را برای بهبود وضعیت استقلال انجام دهند. در هر صورت واعظی آشتیانی نیز از مدیران قدرتمندی است كه تواناییاش را در فدراسیون دوچرخهسواری نشان داده است.
قلعهنویی ادامه داد: در هر حال ما با یك دورهی بحرانی روبهرو بودیم كه خوشبختانه به نظر میرسد از بازی مقابل استقلال اهواز این دوره را پشت سر گذاشتیم.
قلعهنویی در ادامه با اشاره به بازی استقلال مقابل راهآهن گفت: بازی بسیار دشواری پیشرو داریم اما، امیدواریم تا نتیجهی خوب استقلال در بازی مقابل استقلال اهواز را در مقابل راهآهن نیز ادامه دهیم. حریف ما تیم خوبی است اما، استقلال نیز به دنبال جایگاه بهتر در جدول است. خوشبختانه بازیكنان از نظر جسمی و به ویژه روحی و روانی شرایط بسیار مطلوبی پیدا كردهاند كه در این زمینه باید از منتظری روانشناس تیم تشكر كنم.
قلعهنویی دربارهی بازی مقابل پرسپولیس نیز گفت: در حال حاضر تنها به بازی مقابل راهآهن فكر میكنم و بحث بازی با پرسپولیس الان برایم مطرح نیست.
قلعهنویی در پاسخ به مشكلات مالی بازیكنان این تیم و حضور نیافتن بازیكنانی چون جباری در تمرینات نیز گفت: در هر صورت باشگاه استقلال مانند باشگاههای بزرگ صنعتی نیست كه دغدغهی مالی ندارند. به این دلیل از بازیكنان میخواهم تا حوصلهی بیشتری به خرج دهند و به خاطر مردم صبوری كنند. در هر صورت حق اصلی برای تماشاگرانی است كه از شهرستانها برای دیدن بازی استقلال به تهران میآیند و گاهی اوقات حتی پول تو جیبی نیز ندارند. بنابراین بازیكنان در قبال این هواداران مسوول بوده و باید تحمل بیشتری داشته باشند.
انتهای پیام