سلام دوستان برای اینترنت شبانه رایگان باید ساعت 1 مودمو خاموش روشن کنم یا همینطوری خودش رایگان میشه ؟
Printable View
سلام دوستان برای اینترنت شبانه رایگان باید ساعت 1 مودمو خاموش روشن کنم یا همینطوری خودش رایگان میشه ؟
اتوماتیک رایگان میشه.نقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk
سروش ممکنه مشکل از اسپلیتر توی مخابرات باشه چند سال پیش مشکل افزایش شدید پینگ داشتم در حد 500-600 کلی شکایت کردم تا آخر مشخص شد اسپلیتر توی مخابرات مشکل داشتهنقل قول:
من برم بگم آقا اسپلیتر رو چک کنید؟ :n27: میگه تو کی هستی که دستور میدی :n37: هر چی که هست مشکل از طرف مخابراته ولی دریغ از یه بررسی کوچیک :n29:نقل قول:
گروه تلگرام این تاپیک رو درست کردم (در اعتراض به قفل شدن این تاپیک در هفته های اخیر)
اگه دوست داشتین عضو بشین با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال قوی این پست مسدود میشه :n22:
تو یکی سایتا یکی نوشته بودنامحدود که رفت خدا کنه شبانه رو هم ازمون نگیرن:n09:نقل قول:
سلام دوستان – مخابرات اورمیه بهم پیامک داد که در راستای توصیه حوزه های نظارتی از این به بعد 1 تا7 فقط 50 درصد رایگان حساب میشه
آقا ADSL من هم وصل شد :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا مشکل شما مشکل منم هستنقل قول:
اینترنت 2مگ مخابرات شبانه بدون پراکسی
اینترنت 2مگ مخابرات شبانه با پراکسی
نه ربطی به اسپلیتر نداره اصلا بعضیا اون اسپلیتر هم نصب نمیکنن مشکلی هم پیش نمیاد ولی اگه نصب کنن و خراب بشه آره مشکل بوجود میارهنقل قول:
ولی سروش الان دوتا خطش اینجور شدن پس از اسپلیتر نیست چون اگرم اسپلیتر زده باشن واسه هر خط یه اسپلیتر گذاشتن و احتمالش تقریبا صفره که هر دو تا اسپلیتر با هم خراب بشن
رنج ایپیت چنده؟نقل قول:
کجا ثبت نام کردی؟
2.185.67نقل قول:
حال نداشتم از خونه برم بیرون از تو پارتاک ثبت نام کردم :n02:
البته چوبش رو هم خوردم و کلی مسخره بازی درآوردن تا خطم رانژه شد .
میگفتن خطت رانژه شده بعدش معلوم شد خط یکی دیگه رو اشتباها رانژه کردن :n09:
برا منم یه بار اینجوری شد، ۳ بار زنگ زدم خود MDF اول گفتن ناپه رانژه نیومده، بعد میگفتن رانژه کردیم ولی لینک من وصل نشده بود، زنگ زدم مسئول اصلیش برداشت شخصا چک کرد دیدن اشتباهی وصل کردن :|نقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk
پس احتمالا گروه سروشینقل قول:
خودم هم قبلا همین گروه بودم ولی شبانش جالب نبود
ببین 2.185.0 تا 2.185.7 و همینطور 5.233 هم برات میاد؟
چند روزه وصل کردن؟
برا من تک رقمی و 5.233 میاد ولی سرعتشون افتضاحه اصلا تک رقمی ها بدرد نمیخورن شب و روز سرعتشون افتضاحه باز 5.233 بهتره حداقل روزا سرعتش خوبهنقل قول:
ولی 2.185.4x عالیه 37.221 هم خوشبختانه از گروهمون کاملا حذف شده
گروه شما تکرقمی هاش با گروه سروش فرق داره کیفیتشوننقل قول:
37 هم برا استفاده روزانه بهترین رنج ایپیه سرعت صفحه باز کردنش از همه رنج ایپی ها بیشتره تک کانکشنش هم اکثر اوقات کامله فقط مشکلش سرعت شبانس
برا من 2.185.8 و 2.185.9 میادنقل قول:
نه برا من هم 37.221 میومد نصف بیشتر سایتا رو باز نمیکرد سرعت روزانش هم افتضاح بود شبا هم غیر قابل استفاده بود اصلا کلا از کار میفتاد تا اینکه همین چند هفته پیش حذفش کردن:n09:
5.233 برا روزا خیلی بهتره اصلا مهلت نمیده سریع صفحه باز میکنه سرعت تک کانکشنش هم همیشه فوله ولی از ساعت 2شب یهو داغون میشه
فرشاد به نظر من این محدودیت سرعتی که شبانه بوجود میاد کاملا از طرف خود مخابراته که روی بعضی از گروه ها اعمال کرده
مثلا همین الان یک فایل از اپلود باز گذاشتم برا دانلود با ایپی 5.223 حدود 8-7 دقیقه سرعت روی 500 قفل بود بعد یکدفعه اومد روی 40 تا 90
به محض اینکه هم ساعت میشه 6:1 دقیقه سرعت دوباره زیاد میشه
من تا اخر ماه رمضون صبر میکنم اگر درست نشد تنها راهش تخلیس
37 هم از همون حدود یکماه پیش که برا شما حذفش کردن کیفیت روزانش خوب شده
محدودیت که اعمال شده ولی نه برا بعضی گروه ها برای همه گروه هاستنقل قول:
به قول پشتیبانی شبه دیگه وقت خوابه نصف شب هم میخواید از اینترنت استفاده کنید؟؟!!:n09:
آدم آتیش میگیره این حرفا رو میشنوه:n21:
الان دانلودو stop کردم بعد از 5 دقیقه ادامه زدم دوباره سرعت رفت روی 500 ولی بعد از چند مگ که دانلود میکنه سرعت یکهو میاد روی 40 تا 90
بیا اینم عکسش باورت میشه این ایپی 5.223 باشه؟:n09:
فکر نمیکنم روی همه گروه ها اعمال شده باشه چون خیلی از بچه ها مشکلی ندارننقل قول:
به نظر من پورتایی که این شرکت جدیده از مارمالاد گرفته اینجوری شدن
مثلا کی مشکل نداره؟خارج از این تاپیکن؟نقل قول:
چون الان همه تو این تاپیک شبانشون محدوده
نه فقط من و تو محدودیم:n33:نقل قول:
مثلا همین لامپ و همسایه هاش و خیلی دیگه از بچه های همین تاپیک که توی همین چند صفحه اخیر گفتن سرعتشون شبانه کم نمیشه
چرا اونا هم سرعتشون میاد پایین ولی لامپ دانلودشو گذاشته بود رو 32کانکشن منم بزارم رو 32کانکشن سرعتم کامل میشهنقل قول:
مهم اینه که سرعت تک کانکشن مثل قبلا کامل باشه
مثل این:
2.185.0 که چند با اومدنقل قول:
اولش که همش 37.221 میومد قطع بود بعدش درست ( پیش خودم گفتم دهنم سرویس آخه هرچی IP عوض میکردم اینترنت نداشتن )
5.233 هم اومد ولی خدا رو شکر خبری از 5.223 نیست :n02:
واسه من با سرور ایران فیلم یک دفعه سرعت اومد پایین در حد 60-70 ولی دانلود رو که قطع و وصل کردم درست شد :n24:
برا منکه با 100 کانکشن هم باز سرعت همون حدود 40 تا 90 هست:n33:نقل قول:
همین چند صفحه اخیرو بخون ببین چند نفر گفتن شبانه سرعتشون کم نمیشه
پس حدسم درست بود:n02:نقل قول:
غیر از اینا ایپی 46 هم میاد اما خیلی کمیابه پینگش هم بالاست
متاسفانه این گروه هم محدودیت شبانه کمی تا قسمتی روش اعمال میشه ولی مثل گروه من نیست که سرعت بشه 50:n09:
یه چیز جالب با نت همسایمون هر 5.233 ای که میاد سرعتش افتضاحه در حد 40-50 کلی هم پکت لاست داره ولی واسه من اینطوری نیستنقل قول:
انگار مقداری از پکت لاست ها رو نرم افزار اکانتینگشون ایجاد میکنه چون سرویس اون 512 هست ولی مال من 2048
انقدر ریست کردم تا دوتامون افتادیم روی 5.233.170 باز واسه من خوب بود واسه اون افتضاح
من نمیدونم اینا چکار میکنن :n13:
سرعت با ایپی 5.223 ساعت 5:59
سرعت با همون ایپی ساعت 6:1
:n09::n09::n09:
---------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------
همسایتون یک گروه دیگس و 5.233 درسته که داره اما رقم سوم و چهارمش فرق داره در اصل گیت وی فرق دارهنقل قول:
هر گروه ویژگی خاص خودش رو داره
در کل مخابرات از پارسال که گروه بندی رو راه انداخت هیچوقت نتونسته خودشو جمع و جور کنه و دوباره نت با کیفیت مثل سابق بده دست مردم
مثل اینکه بعله :n09: ولی باز بهتر از محدودیت 50 کیلیوبیتیه شاتله :n37:نقل قول:
لعنت به مخابرات که کشتمون با ایی قطعیا !
شاتل میزاره 50-40 گیگ دانلود کنی بعد محدودت میکنهنقل قول:
من اگر میتونستم با مخابرات 50 گیگ دانلود کنم مشکلی نداشتم دیگه چون در ماه دانلود هام شاید سرجمع 50 گیگ هم نشه
من متوجه نیستم سرعت دانلود کم باید شه چرا تایم اوت هم میشه دیگه سرور داخلی پینگ نمیده ساعت 2 به بعدنقل قول:
به نظر من بخاطر محدودیت شدیدی هست که مخابرات از ساعت 2 تا 6 اعمال میکنهنقل قول:
کلا نت منهدم میشه توی این 4ساعت
واسه من وقتی 2 به بعد IP عوض میکنم سرعت اسمی میشه ولی بجاش پینگ درست میشه !!!نقل قول:
نمیدونم اینا چکار میکنن ولی سیستمشون خیلی مسخرست :n09:
سلام شما شاتل دارین که از ساعت 2 شب به بعد پینگ نمیده؟!نقل قول:
اگه شاتل دارین ماله من هم 6 ماه اینطوری شده مال من و دوستام
اصلا دیگه نمیشه گین بازی کرد لعنتی ها ولی یکی از دوستام پارس داره اصلا مشکل نداره
سلام.
من نتم الان دوروزه قطع شده یه دیقه هم وصل نشده!
لینک دارم ولی نت نیست.
کسی این مشکل رو داره..؟
اینجا هم ایپی 37.221 همچین مشکلی دارننقل قول:
نه. کلا نتم قطعه. آی پی ندارم اصلا. پریروز ساعت 5 صبح اینجوری شد! نت رفته اصن . نمیدونم واسه من فقط ایجوریه یا واسه بعضیا هم اینجوری هستنقل قول:
نه اینجا ایپی میگیره،البته چند روز پیش دو مرتبه اینجوری شد که ایپی نمیگرفت اما بعد 2 الی 4 ساعت وصل شدنقل قول:
bridge استفاده کننقل قول:
وصل میشه