برای شما هم کند شده اینترنت؟ اینستاگرام و تلگرام بزور عکس باز میشه با سرعت 16، تیکت زدم میگه اختلال سراسری شبکه های اجتماعیه :n08:
Printable View
برای شما هم کند شده اینترنت؟ اینستاگرام و تلگرام بزور عکس باز میشه با سرعت 16، تیکت زدم میگه اختلال سراسری شبکه های اجتماعیه :n08:
حدود 1 هفته است سرعت اینترنت بین الملل افتضاااااحهنقل قول:
در صورتی که سرعتی داخلی مشکلی نداره
بالاخره آروم آروم باید با طرح صیانت آشنا بشیم :)
سلام.نقل قول:
مشهدی مهدی کلا تعطیله، من 17م درخواست دادم، گفتن پره، بهت نمیدیم.
یه جای دیگه توی همون منطقه مشهدی مهدی یه خط داشتم، گفتم سرویس اونو حذف کنید به جاش روی این خطم بدین گفتن نمیشه.
الان خواستم شکایت کنم 3 ساعته هی میزنه :نقل قول:
[کد خطا:31185653-525] انجام عمليات در سرور با خطا مواجه شد.
کلا همه چی عالی
سلام رفقا مودم جدید خریدم اما حالا مودم قدیمی که روشن میکنم اینترنت نمیده اما مودم که جدید خریدم وصل میشه ! البته میدونم همزمان با دو تا مودم نمیشه وصل شد اما حتی وقتی مودم جدید خاموش میکنم مودم قدیمی اینترنت نمیده یکی گفت مخابرات فقط مک آدرس یک مودم قبول میکنه برای همین مودم قدیمی اینترنت نمیده درست گفته؟
درصورت تعویض مودم باید تماس بگیرید تا محدودیت مک مودمی که میخواید فعال باشه رو بردارند. هربار مودم عوض کنید این پروسه باید انجام بشه.نقل قول:
با پشتیبانی تماس گرفتم گفت فقط از یک مودم میشه استفاده کرد البته نمیدونم فقط مخابرات اینطوریه یا همه سرویس دهنده هانقل قول:
سلام.منم طرح غزال دارم. تا دی ماه زده اعتبار داره ولی امروز اس ام اس تهدید اومد که ظرف ۱۰ روز باید سرویس جدید بگیری .خوب اگه نگیرم چی میشه؟ قطع میکنن؟
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
بله جمع آوری زده میشه بعد 10 روز و باید حضوری برید مخابرات دوباره درخواست سرویس و هزینه راه اندازی بدیدنقل قول:
سر ده روز قطع میکنند بعد اسیر میشی باید زنگ بزنی 2020 ناز پشتیبان بکشی تا مخابرات مخوای بری تا سرویس 3 ما بخرید. دانلودهات رو انجام بده تو این چند روز بعد سرویس عوض کننقل قول:
بیشتر سرویس دهنده این کار انجام میدن. ولی یک موقع صبانت که داشتم زنگ میزدی میگفت سرویس مک حذف کنند/. ولی مخابرات بعید میدون همچین کار کنهنقل قول:
دوستان کسی میدونه چرا مخابرات برای من اینطوری شده؟ سرویس 16 مگ دارم و خطم معمولا تا 9 مگ میکشه ولی چند روزه روی 6 قفل شده.
معمولا snr تا 9 میومد پایین و سرعت روی 9-11 آپ میشد. الان هر کاری میکنم نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم چند روزی همین مشکلو دارمنقل قول:
خط من همیشه تا 20 مگ میکشه اومده رو 17
(امروز اومد رو 18)
یکی از دوستان چند وقت پیش گفته بودن که مخابرات دیگه ترافیک داخلی رو یک چهارم حساب نمیکنه. اون زمان هنوز برای من یک چهارم حساب میکرد. الان متوجه شدم که برای من هم یک دوم شده. گزارش مصرف مرداد رو دیدم فهمیدم از 26 مرداد به بعد یک دوم شده.
دوست عزیز خیلی وقت تمام اپراتورها نیم بها شده اند.نقل قول:
خب مشکل همین بخث انحصاری بودنه. اجازه بدن بقیه شرکتها سرویس بدن خب. نمیشه به خاطر پورت خالی نداشتن و انحصارطلبی اینها مشترکین قربانی بشن.نقل قول:
برای منم پیامک تغییر سرویس اومد ...
وقتی غزال ۱ ساله گرفتم، الآن تقریباً ۲ ساله تمدید شده ... حالا ماندگار مثلاً ۳ ماهه بگیرم چه طور؟
سلام به نظرم سه ماهه رو امتحان کنید بهتره.نقل قول:
یه چیزی هم در حد شایعه من شنیدم که یه هزینه 60 تومنی به اسم رانژه که قبلا 12 تومن بوده ازتون کم می شه. بازم بذارید بقیه بچه ها نظر بدن ببینید کسی به این مشکل خورده یا نه؟
یه عده خر در مخابرات نشسته اند ... خر واقعی بلانسبت خود خر ...نقل قول:
سرویس رو تغییر دادم (بدون تغییر سرعت) زدن تمام کانفیگ DSLAM منو به هم ریختند و هیچ کسی هم گردن نمی گیره ...
یعنی دیگه نمی دونم چی کار کنم ... فحش بدم، شکایت کنم، زنگ بزنم ...
سرعت رو عوض کردن یا فست و اینا رو تغییر دادن ؟؟ یه چیز دارن به نام dlmo خرابکار اصلی این برنامه اس.نقل قول:
سرعت رو عوض کردن یا فست و اینا رو تغییر دادن ؟؟ یه چیز دارن به نام dlmo خرابکار اصلی این برنامه اس.نقل قول:
برای من هم این پیامک اومد . و سرویس غزال رو عوض کردم به سرویس ماندگار یک ساله ماهی ۸۰ تومن چون احتمالا افزایش قیمت داشته باشه برای اینترنت امسال.سروس جدید رو رویfastگذاشتن . قبلا سرعت ۱۶ بود الان رو ۱۷ و ۱۸ هم میاد.نقل قول:
سلام دوستان طرح های کمپین مثل اینکه کل ترافیک یکجا میده و میشه همه رو مصرف کرد درسته؟
سلام.من پس پرداخت گرفتم . ترافیک هر ماه رو جدا میده . تمام بشه باید صبر کنم تا ماه دیگه مجدد شارژ کنن
پس پرداخت ماهانه شارژ می شودنقل قول:
پیش پرداخت کل حجم دوره ای که خرید میکنید یکجا بهتون میده
بچه ها ایا امکان عوض کردن شماره موبایل(اسمس برای وضعیت اینترنت استفاده شده) تو پنل یا سایت مخابرات هست؟ یا باید حضوری رفت کسی اطلاع داره؟
توی مشخصات فردی میتونید عوض کنید شماره رونقل قول:
شما می تونید به پنل وارد بشید؟
من 1-2 روزه اصلا نمی تونم بازش کنم. یعنی اصلا صفحه یوزرنیم و پسورد نمیاد!
adsl.tci.ir
سلام منظور از اینکه نمیاد چیه؟ اگه زمانبر هست، کمی زمان بذارید بگذره و بعد که میگه این صفحه پاسخ نمیده، چندبار رفرش کنید میادنقل قول:
ممنون. Connection timed out می داد. خیلی هم رفرش می کردم نمی شد. بالاخره مودمو خاموش روشن کردم درست شد. احتمالا ای پی جدید گرفته. نمی دونم چرا با ای پی قبلیم بالا نمی اومد!نقل قول:
یک ماهه ثبت نام کردم هنوز وصل نشده !
مملکت بی در و پیکر
کدام مرکزی؟نقل قول:
شکایت کردی؟نقل قول:
حکمت شعارنقل قول:
نقل قول:اره 11 شهریورم شکایت کردم هم از 195 هم بازرسی هیچ غلطی هم نکردننقل قول:
معرفی پروژه DLMO
با رشد تقاضای استفاده از پهنای باند و استفاده از سرویس های اینترنت،
VOIP و IPTV فناوری ADSL جهت ارایه پهنای باند تا 24 مگابیت بر ثانیه روی خطوط مسی وارد بازار ایران شد؛ ولی به دلیل استفاده از بستر زوج سیم مسی مستعد نویز و مشکلاتی از قبیل سیم کشی نامناسب داخل منزل ، عدم سازگاری مودم ، اتصال بد کانکتورها ، انشعابات اضافه و.... عملا 30 درصد از خطوط مسی جهت ارایه سرویس های سرعت بالا نامناسب است. از طرفی عدم شناسایی دقیق مشکلات باعث نارضایتی مشترکان شده است. در همین راستا پروژه DLMO با هدف بهبود پروفایل های مشترکان و بالابردن کارایی خطوط مسی تعریف شد که این سیستم موجب ارتقای کیفیت سرویس مشترکان ADSL شده و کل عملیات بهبود سرویس به صورت اتوماتیک و دینامیک انجام می شود. یکی دیگر از چالش ها در شبکه های بزرگ تنوع وندورها و تجهیزات ارایه کننده سرویس است که با استفاده از این سامانه این چالش برطرف شده است. از مزایای دیگر سیستم قابلیت مدیریت انبوه سرویس مشترکان است که بدون اینکه پایداری خطوط مشترکان دچار تغییرات شود، باعث افزایش کارائی زوج سیم مسی می شود.
همه چیز در مورد اسپلیتر مودم.کسانی که وقتی تلفن زنگ میخوره نتشون قطع میشه حتما مشاهده کنند.:thumbsup:
دوباره چند روزه پکت لاست و نوسان شدید شده :angry:
بله چند روز این مشکل بودنقل قول:
برای من نزدیک 1 ماه هست که مخابرات داره حجم استفاده شده رو "دو لا پنج لا" حساب میکنه، کس دیگه ای هم هست این مشکلو داشته باشه؟
نقل قول:
اگر از روی نمودار میگید،نمودار الکی میزنه.خودم هم هنوز نفهمیدم چطور اینقدر میزنه.اما اگر از روی قسمت پشتیبانی بخش ریز مصرف میگید رو برای من که چندبار دیدم درست نشون میداد
الان از روی نمودار برای من حدودا 9 گیگ زده درصورتی که توی ریز مصرف 5 گیگ و خورده ای زده.