اره عزیز متاهلین 3 ماه کسری دارن اگه فرزند هم داشته باشن بازم کسری جدا بهشون اضاف میشن درضمن 99درصد هم شهر خودشون خدمت میکنننقل قول:
Printable View
اره عزیز متاهلین 3 ماه کسری دارن اگه فرزند هم داشته باشن بازم کسری جدا بهشون اضاف میشن درضمن 99درصد هم شهر خودشون خدمت میکنننقل قول:
من 15 ديماه ميتونم پست كنم. من هم همين سوال رو دارم. آيا اگه اعزام در اين حالت بعد از 93 باشه، براي من 21 ماه حساب ميشه يا نه همون 24 ماهه؟ خواهشاً اگه كسي پرسيده و ميدونه يا مادهي قانوني و تبصرهها رو خونده بگه من و خيلياي ديگه رو از نگراني دربيايم!نقل قول:
احتمال قريب به يقين اگه ديماه اقدام كنم و يا حتي آذر اقدام كنم، با توجه به اينكه الان همه به تكاپو افتادن زودتر برن عمراً ظرفيت خالي براي اسفند باشه! شما هم همين نظر رو نداريد؟ آيا كسي هست كه اون موقع يعني ديماه اقدام كرده باشه اسفند رفته باشه خدمت؟
اگر انصراف میدی با دیپام میری که هر ماه اعزام دارهنقل قول:
اگر با فوق دیپلم که ایشالا اسفند پر نشده باشه
تاریخ اعزام مهمه نه تاریخ افدام اعزام هم بیوفته بعد عید میشد 24 ماه
فقط و فقط تاریخ اعزام مهمِنقل قول:
قبل 93 پست کنید بعد عید اعزام شید 24 ماهه
سلام دوستان.
من میخام واسه معافیت پزشکی اقدام کنم. میخاستم بدونم بعد از تصمیم شورای پزشکی اگه با معافیتم موافقعت نشد، اون موقع تاریخ اعزامم مشخص میشه یا الان که میخام دفترچه رو پست کنم؟؟ در واقع کی اون برگ سفید به دستم میرسه؟؟
+
اگه واسه معافیت پزشکی اقدام کنم و با درخواستم موافقت نشه میتونم واسه 1 اسفند اعزام شم؟؟ پروسه معافیت پزشکی چقدر طول میکشه؟
مرسی :n16:
سلام منم امروز افتادم کارامو انجام دادم افتادم 1 اسفند
ولی همه مدارکو بهم برگدوند گفت پیش خودت باشه:n13:
راستی اگه تعجیل بزنیم یک وقت نیفتیم مناطق ناجور بد آبوهوا لبه مرز:n02:
خب شیرین ترین دوران خدمت شما به پایان رسید و این یه هفته مرخصی هم از بهترین روزهای زندگی آدمه،انشااله در یگان هم خدمت خوبی داشته باشید و مثل من به شما بد نگذره@نقل قول:
سلام، دوستان یه سوال خیلی مهم دارم، خیلی نگرانم کرد یه نفر، می گفت تو که اسفند ماه اعزام میشی، اگرچه 21 ماهه هستی، اما چون آموزشیت فروردین 94 تموم میشه، بعد آموزشیت میشی 24 ماهه، درسته این حرف؟ من دی ماه اعزام بودم، به خاطر اینکه اسفند آسون تر میشه تمدید کردم اسفند، حالا اگه 24 ماهه بشم که بدبخت میشم، مفت 3 ماهو از دست میدم.
نقل قول:اینقدر به خودتون انرژی منفی ندین . خدمت ، خدمته . همه جاش سر و ته یه کرباسه . خیلی فرقی نمیکنه . پس قضاوت زودهنگام نکنید و کاری رو که شروع کرده اید به اتمام برسونید . به بقیه اش خیلی فکر نکنید .نقل قول:
موفق باشید . . . . .
نقل قول:
خیر صحت ندارد به شایعات توجه نکنید
ممنوننقل قول:
اره عزیز متاهلین 3 ماه کسری دارن اگه فرزند هم داشته باشن بازم کسری جدا بهشون اضاف میشن درضمن 99درصد هم شهر خودشون خدمت میکنن
اما منظورم قانونی که برا اعزامی های 94 تصویب شد نیست. منظورم اونائی هست که الان در حال خدمتن و از دوره خدمتشون چند ماه مونده ، که آیا شامل اونام میشه یا نه ؟!
یعنی منی که اعزامی 1/12/92 هستم و تا آبان 94 خدمت دارم میتونم از اون 3 ماه کسری استفاده کنم ؟!
این مصاحبه آخر سردار کمالی رو بخون توش گفته تاریخ ارسال دفترچه ملاکه یعنی 21 ماهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز اگه میخوای مطمئن بشی زنگ بزن نظام وظیفه بپرس.
ممنون از پاسخ همه عزیزان
بنده دفترچه رو پست کردم ولی برای کسر خدمت اقدامی نکردم.میتونم برگه کسری رو بعد چند روز ببرم تحویل پلیس+10 بدم تا بزارن رو پرونده؟
برای این مورد کی باید اقدام کنم؟
و مورد بعدی اینکه سابقه جبهه پدر بزرگ برای نوه حساب میشه؟
سلام ، خواستم بپرسم جه راههایی واسه کسری گرفتن وجود داره ؟ البته منهای سابقه جبهه . لیسانس عمران و در حال خدمت تو ارتش هستم.
دوستان برای ارسال مدارک اگر یکی از مدارک ناقص باشه- مثلا اخرین مدرک تحصیلی-پلیس+10 اقدام میکنه به ثبت نام مشمول تا ناقصی بعدا جبران بشه؟(سوال یکی از دوستان)یا مدارک رو کامل میخواد؟
منظور ایشون این قسمت مصاحبه هست :نقل قول:
وی در پاسخ به این پرسش که اگر مشمولی تا پیش از موعد مقرر برای رفتن به سربازی اقدام کند اما تاریخ اعزامش به سال آینده یا زمانی دیگر موکول شود نیز گفت: اقدام کردن برای سربازی یعنی آماده اعزام باشد. ممکن است به سبب تعداد زیاد متقاضی سازمان وظیفه عمومی که مسئولیت اعزام سربازان را بر عهده دارد تصمیم بگیرد مدت اعزام این افراد را به تاخیر بیندازد لذا برای این افراد نیز مطابق قانون 93 تصمیم گیری خواهد شد. به عنوان مثال اگر سرباز غایبی تا پیش از 22 بهمن امسال برای رفتن به سربازی اقدام کند، در صورتی که سازمان وظیفه عمومی تصمیم بگیرد وی در تاریخی پس از 22 بهمن به سربازی اعزام شود در این صورت تمامی تسهیلات در نظر گرفته شده برایش لحاظ خواهد شد.
ولی انصافآ جواب صریحی به سوال نداده !
کامل میخواد ... مدرک معادل هم قبولهنقل قول:
بعد تصمیم شورا مشخص میشه و برگ سبز صادر میشهنقل قول:
واسه من نزدیک دو ماه طول کشید ... اگه تعداد بیماری هاتون حداکثر دو تا باشه همین حدودا طول میکشه
مرسینقل قول:
مدرک انصراف از تحصیل ارشد رو داره ولی مدرک کارشناسی رو نه.
مدرک معادل منظورت چیه؟
مدرک انصراف فکر نکنم قبول کنن ... ببخشید من اشتباه کردم . باید بره دانشگاه نامه ابطال معافیت تحصیلی رو بگیره ( که ایشون مقطع ارشد بودند) احتمال زیاد بعد از انصراف دانشگاه باید صادر کنه که این نامه خطاب به نظام وظیفه باید باشه و میگه که این آقا انصراف داده و تاریخ انصراف در نامه ذکر شده باشه ... باید بره ساختمان اداری دانشگاه قسمت نظام وظیفه اونجا ... بعضی دانشگاه ها خودشون این جور نامه ها رو میفرستند به نظام وظیفه..... بازم میتونید از +10 سوال کنید مطمئن بشیدنقل قول:
خدا رو شکر خدمت ما هم تموم شد:n09::n09:
ایشاله همه نزدیک ترین جای ممکن به خونشون بیفتن.
دوستان خدمت رو خیلی سخت نگیرید.متاسفانه یک کار اجباری توی مملکت ماست و خیلی ها باید برن. واین رو هم بگم که معمولا این هم مثل بقیه عمرمون خیلی زود تموم میشه:n16:
این بنده خدا میگه طول میکشه مدرک کارشناسیش رو دانشگاه صادر کنه(حدود دو هفته) حالا هم نگرانه که تا بیاد مدرک رو بگیره بیفته اردیبهشت.به نظرت اسفند تا کی پر میشه؟آخر آذر؟نقل قول:
سلام
آقا چرا میگن برج اسفند سپاه سرباز نمیگیره ؟؟؟ واقعیت داره ؟؟
یک دقیقه سکوت به احترام تمام سربازانی که امروز به خدمت اعزام شدن و امشب در پادگان دور از خانواده خود خواب به چشمشان نمی یاید و شاید بعضی ها هنوز تو راه باشن(خود من ساعت 2 نصفه شب رسیدم پادگان،تا بریم بخوابیم شد دو و نیم و جالبه که بی شرفا چهار و نیم هم بیدارمون کردن) و فردا صبح اولین صبحانه خدمت رو می خوردن من که یادمه اولین صبحانه خدمتم چی بود(پنیر و حلواشکری)،الان خواب به چشمشون نمیاد و صبح زود هم یک دفعه چراغ تو چشمشون روشن میشه و صدای برپا و بلند شو می شنون و فردا شب هم تعدادی از این سربازها اولین نگهبانی خود را تجربه میکنن!:n24:
ممنون بابت پاسخ دوستان. بنده مجاب شدم كه تاريخ اقدام ملاك هست. چراكه در مصاحبه گفته شده براي افرادي كه غيبت دارن و عملاً مجرم به حساب ميان اگه قبل از 22 بهمن اقدام كنن (كه احتمال قريب به يقين در سال 94 اعزام ميشن) همون قانون 93 اعمال ميشه. حالا ما كه غيبت نداشتيم و مجرم نيستيم به طريق اولي قانون 93 براي ما صادق خواهد بود. تازه براي افرادي كه غيبت داشتن اضافه خدمت نميزنن و با اين تفاصيل افراد غايب اگه قبل از 93 اقدام كنن حداقل 6 و حداكثر 9 ماه خدمتشون كمتر خواهد بود. منطقي نيست براي افراد غايب اينطور باشه ولي براي افراد عادي جور ديگهاي باشه. البته در مصاحبههاي ديگه كه ديدم هم تلويحاً گفته شده بود كه تاريخ اقدام ملاك است.نقل قول:
در كل يه ايراد فجيع و خانمان برانداز و خانمان سوز در اين مملك وجود داره كه اون اينه كه قوانين در اختيار مردم قرار نداره. مثلاً در دانشگاهها مشخص نيست وظايف و حق و حقوق استاد و دانشجو و كاركنان چيه. معمولاً مسئولين تو جلسهها قوانين رو خودشون تصويب ميكنن بدون اينكه به كسي اطلاع رساني كنن يا اون مواد و تبصرهها رو منتشر كنن. در كل انقدر شلخته و شير تو شير و بينظم عمل ميكنن كه شايدم نشه تمام قوانين موجود رو جمع كرد. اصلاً به ذهنشون نمياد كه اين قوانين براي ديگران هست و براي اينكه قوانين اجرا بشه (نميگم حالا درست يا غلط اجرا بشه) بايد ديگران بدونن قانوني هم هست و دقيقاً چه چيزايي توش وجود داره. واقعاً چقدر كار سختيه كه قوانين نظام وظيفه رو به صورت كامل پيدياف كنن و هر سال هم آپديت كنن بدن دست جوون مملكت اينقدر بيچارههاي واقعاً مظلوم دچار استرس نشن. فكر نميكنم يكي و يا دو روز جمع آوري و تايپ اونا طول بكشه! حالا بماند تو جاهاي ديگه مثلاً قوانين گمركي از اين ايراد چقدر آدماي دزد و نامرد نفع بردن. البته حرف تو اين زمينه زياده ........
پیشاپیش یه دقیقه سکوت واسه اعزامی های دی :n14:نقل قول:
من دیروز درخواست تعجیل دادم .
به نظرتون جواب کی میاد ؟
از پلیس +10 پرسیدم . گفتش اونایی که 1/8 درخواست دادن هنوز جوابش نیومده !! (بعد 20 روز)
عزیز من اصلا مدرک اصلی رو به ایشون نمیدن چون سربازه ! مدرک موقت میدن فقط اونم حداکثر دو روز طول میکشه ... تازه +۱۰ مدرک نمیخواد . اون نامه که گفتم رو میخواد و صادر کردنش یه دو سه ساعتی بیشتر طول نمیکشه چون قبلآ بهش معافیت تحصیلی دادن حالا یه نامه میخواد که دانشگاه اون معافیت رو لغو اعلام کرده ... به احتمال بسیار زیاد خود دانشگاه فورآ میفرسته به نظام وظیفه....نقل قول:
اسفند فکر کنم تا اواسط آذر پر بشه ...
ببخشید مگه بعد از تسویه حساب چند ماه بعد کارت نمیاد؟ چطوری واسه شما همون روز آخر کارت صادر شده:n15:نقل قول:
یک ماه بعد از تاریخ ترخیص برای من اومد البته کاراش رو دو ماه قبل از ترخیصم انجام داده بودم،قرار بود قبل از عید تسویه کنم که به خاطر چند قلم بدهی تا آخر فروردین طول کشید البته تو این یه ماه فقط 2 بار رفتم پادگان یه بار برای تحویل اجناس و یه بارم برای تسویه نهایی که دو روز قبل از این کار،کارت پایان خدمتم اومد در خونه.منم با کارت رفتم و همه تعجب کرده بودن که منی که کارت دارم چرا دنبال امضای تسویه هستم:n13::n13:نقل قول:
در واقع من باید 27 اسفند تسویه میکردم و ترخیص می شدم ولی تا آخر فرودین عقب افتاد:n04:
متوجه شدید؟
نقل قول:
این مصاحبه رو هم تو دو تا خبرگزاری یک نگاهی بنداز انگار واضح تر توضیح داده
صحت خبر به عهده خبرگزاری ها
سلام ...
بچه ها يه سوال داشتم ...
اين قضيه 21 ماهه و 24 ماهه بر اساس تاريخ اعزامه يا تاريخ ارسال دفترچه ... ؟!! يعني اگه قبل عيد دفترچه رو ارسال كنيم 21 ماهه مي شيم ... ؟؟
ممنون مي شم اگه كمك كنيد ...
سلام به همه دوستان
برای امریه گرفتن خاتم آیا حتما بسیجی میخواد؟
من یه کارت بسیجی از سوم راهنمایی (13 سال پیش!) دارم. قابل قبوله؟
با تشکر
خیر تاریخ اعزام مهمه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشمولان برای بهره مندی از این تسهیلات می بایست وضعیت سربازی خود را مشخص کنند و برای این کار کافی است به دفاتر پلیس+10 مراجعه کرده و برگه اعزام به خدمت خود را دریافت کنند. پس ازدریافت برگه حتی اگر زمان اعزام در سال 94 نیز قرار گرفته باشد، باز هم به دلیل اینکه در سال 93 وضعیت سربازی مشخص شده است، طول مدت خدمت فرد 21 ماه خواهد بود. که البته در خصوص مشمولان غایب باید تا قبل از 22 بهمن امسال وضعیت مشخص شود.
با این اخبار ظاهرا تاریخ اعزام مهم نیست ... تاریخ پست کردن مهمه
نظر منو میخوای اگر الان میتونی، همین فردا برو پلیس+10 و اقدام کننقل قول:
به هیچ حرف و خبری هم اعتماد نکن.....
اگر هم به هر دلیلی نمیتونی دیگه پرسیدنش چه فایده ای داره؟؟؟
سه سال قبل افرادی مثل من با فاصله ۳ ماه تا پایان سال دفترجه پست کردند اما در سال بعد قانون ۱۸ ماه شد ۲۱ ماه اون موقع هم از این حرف ها زیاد می زدند اما فقط حرف بود و کسی هم نمیتونه بره فلان مسول رو باز حواست کنه که چرا به گفته خودتون عمل نمی کنید مثل بقیه جاهای کشور قانون رو خودشون می نویسن و به راحتی می تونن نقض کنند.نقل قول:
با این اخبار ظاهرا تاریخ اعزام مهم نیست ... تاریخ پست کردن مهمه
عزیزان کی میتونه این خبر رو تو سایت نظام وظیفه پیدا کنه؟ تا یه جماعتی رو از شک نجات بده؟نقل قول:
من که هرچی میگردم میکنم پیدا نمیشه! شاید من بلد نیستم سرچ کنم!:n13:
نمیدونم سایتش همین هست یا نه: :n13:
سایت خبرگزاری ها و ... رو رها کنید، سایت نظام وظیفه رو دریابید.
حرف مسئولين توي خبرگزاريها حجت هست و براي همه الزام قانوني مياره و در صورت اشتباه يا غلط بودن اون حرف خود مسئول جرم مرتكب شده و حداقل جرمشم تشويش اذهان عمومي هست. اگه قرار بود اينطوري نباشه اينا انقدر تنبل و ترسو و پستپرست هستند كه همون حرف تو خبرگزاريها رو هم اگه مطمئن نبودن نميزدن. يكي از دوستان هم گفته بود قبلاً براي 18 ماه خدمت هم همين قضيه رخ داده بود كه بايد گفت بله گويا اون موقع اينطور بوده اما الان از ايشون به دليل همون مشكل قبلي خيلي صريح سوال شده و ايشون هم جواب صريح داده.نقل قول:
حرف مسئولين توي خبرگزاريها حجت هست و براي همه الزام قانوني مياره و در صورت اشتباه يا غلط بودن اون حرف خود مسئول جرم مرتكب شده و حداقل جرمشم تشويش اذهان عمومي هست. اگه قرار بود اينطوري نباشه اينا انقدر تنبل و ترسو و پستپرست هستند كه همون حرف تو خبرگزاريها رو هم اگه مطمئن نبودن نميزدن. يكي از دوستان هم گفته بود قبلاً براي 18 ماه خدمت هم همين قضيه رخ داده بود كه بايد گفت بله گويا اون موقع اينطور بوده اما الان از ايشون به دليل همون مشكل قبلي خيلي صريح سوال شده و ايشون هم جواب صريح داده.نقل قول:
در ضمن سايت مذكور به لعنت خدا هم نميارزه. در بعضي قسمتاش قانون چند سال پيش رو هم به خودشون زحمت ندادن عوض كنن و اصلاً يه جايي خوندم كه خودشون گفته بودن به سايتهايي كه در زمينهي نظاموظيفه وجود داره اصلاً توجه نكنيد و فقط حرف خبرگزاريها و صدا و سيما ملاك هست.
بچه ها بلاخره من سرعقل اومدم و تصمیم گرفتم برای اینکه هم اضافه سنواتی بخشیده بشه هم سه ماه کمتر خدمت کنم تا قبل از 22 بهمن دفترچه رو پست کنم اما یه مشکلی هست :
من اگه بخام با مدرک لیسانس برم باید موقع پست دفترچه مدرکم رو هم بفرستم تا معلوم شه که لیسانسم ؟ چون هنوز با دانشگاه تسویه نکردم و مدرکم هم 6 ماه طول میکشه تا صادر شه .چکار باید بکنم ؟