واسه من 48 هستشنقل قول:
Printable View
واسه من 48 هستشنقل قول:
این شاتل چه مرگشه؟ دان استریم من روی 158 اومده ... میگه برای مخابراته!
واسه من دان استریمم رو 2559 بسته شدهنقل قول:
من به هیچ عنوان نمی تونم از ساعت 12 دیشب به بعد دانلود کنم !
چش شده ! صحبت کردم میگه از مخابراته !
احتمالا از مخابراتهنقل قول:
اگه از شاتل بود اعتراض میکردن همه تو فروم
برای چه کسانی این مشکل دانلود بوجود اومده !!!؟
سلام دوستان شاتلي! نظرتون در مورد شاتل چيه كلا؟ توصيه ميكنيد كه كسي بگيره؟
در ضمن لطفا هزينه Eco 128 يك ماهه و سه ماهه رو هم بگيد...ممنون
احتمال خیلی زیاد مخابراتتون اذیت میکنهنقل قول:
سلام خدمت دوستان من eco 128 دارم یک ماه
تا چند روز پیش دان استریمم رو 600 بود الان شده 576
شاتل که جوابه درست حسابی نمیده خواستم ببینم مشکل از کجاست یعنی امکان داره به سرعت واقعیه 128 برگرده
با تشکر
یه سول دان استریمم چیه؟؟؟
من بعد 6 ماه پیگیری مداوم از مخابرات منطقه- روابط عمومی مخابرات - و پر کردن فرم اشتراک تمام شرکتهای ارائه دهنده adsl (بخاطر لجبازی مخابرات تو مرکز ما پورت نمیدادن و میگفن فقط خود مخابرات adsl میفروشه) . امروز صبح شاتل زنگ زد گفت مرکزتون کوتاه اومده و داره تعداد محدودی پورت میده من سریع خط art 1 رو سفارش دادم وقرار داد بستم . از حول حلیم افتادم تو دیگ.......
از ساعت 10 صبح دیگه موبایلم سوخت تمام شرکتها adsl تهران بهم زنگ زدن وگفتن تو مرکز شما مخابرات داره چندتا ÷ورت محدود میده دیگه کف کردم از بس گفتم ممنون قرار داد با جای دیگه بستم. بهترین برخورد رو هم قسمت فروش پارس انلاین داشت که بر عکس جاهای دیگه که ناراحت میشدن - بهم تبریک گفت !!!!!
نه زیاد هم ضرر نکردید فوقش هزینه نصب و راه اندازی رو دادید. شما اگر ناراضی بودید اول برید شرکتی که می خواهید سرویس بگیرید قرارداد ببندید و بهشون بگید پورت رو رزرو کنند تا به محض تخلیه شدن دوباره شما رو رانژه شرکت جدید بکنند.نقل قول:
نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سرویسهای آرت که تحت قانون fair use policy نامحدود هستند دانستن نکته زیر خالی از لطف نیست:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5502074&postcount=25424
ماله من 10 ماه رو 640 بودنقل قول:
بعدش 20 روز شد 576 و بعد از 20 روز یک شب بر گشت به 160 و 1 ماهی موند رو 160
تا الان که 10 روزی میشه دوباره شده 576
خواستم بگم هیچی معلوم نیست !
من ECO 128 سه ماهه دارم ، هزینه اش 29900 تومن هست ، 6 گیگ فقط !!!!
کلا تعطیله ! الان همه ی شرکت ها همینه ، چون به هیچ عنوان خصوصی نیستن و همه زیر مجموعه موسسه ای هستند .
در کل اونقدرا هم افتضاح نیست ، اما واقعا خوب نیست .
سلام
راستش من دیگه گیج شدم بین ISP ها . الان من از یک شرکتی سرویس گرفتم که اصلاً ثبات نداره یعنی یکروز سرعت عالی پینگ میشه 70 از باکو یکبار هم مثل الان آشغال که پینگ از باکو میشه 700 . حالا نمیدونم چکار کنم ؟؟
دوستانی که شاتل 2 مگ دارند سرعتشون حوبه ؟؟ مشکلی ندارند . مثل اینکه شاتل یه دو دو مگ داره که شبانه رایگان هم داره و یکی ECO-Office که شبانه نداره من شبانه برام مهم نیست کدوم یکی از این دو سرویس شاتل بهتره ؟؟
همه جا سرعت نوسان داره یا نه ؟؟ شاتل نوسانش چطوره ؟؟ میشه روش حساب باز کرد یا نه بگیر نگیر داره ؟؟
2 مگ شاتل 250 کیلو دانلود میده دیگه نه ؟؟
من مودم LINKSYS دارم شاتل با این مودم مشکلی نداره ؟؟
شاتل تهران تا اونجایی که من میدونم 2 مگ نمیده و فقط توی بعضی شهرهاستنقل قول:
سرعت به خیلی چیزا بستگی داره مثلا نیمه اول مهر شاتل کلا بد بود الان خوب شده
شبانه 2 مگ رو سرعتشو پایین آورده
فکر نمیکنم این نوع مودم مشکلی به وجود بیاره هر چی هم میگن چرته چون میخوان مودم خوشونو غالب کنن
نقل قول:دوست عزيز سراغ شاتل نرونقل قول:
افتضاح ترين سرويس رو داره . هر روز من مشكل دارم . نه تنها من بلكه دوستان ديگه هم مشكل دارن ( حداقل توي شيراز اينطوريه )
رسماً هم ميگن سرويس ما هميني هست كه ميبيني بهتر نميتونيم . پشتيباني هم فقط دروغ تحويلت ميده كه اگر يكم فقط يكم اطلاعات داشته باشي ميتوني كاري كني كه خودش بفهمه چه دروغي گفته و ديگه نميتونه نگه مشكل از شاتل هست .
بچه ها خبر راه اندازی اینترنت ملی رو شنیدین؟
قراره تا یه ماه دیگه راه بیوفته
یعنی تا یه ماه دیگه اینترنت ایران از دنیا جدا می شه و دیگه هیچ سایت خارجی باز نمی شه
دانلود و اینا هم کلا تعطیل
تا اونجایی که من از صحبت های وزیر مخابرات شنیدم اینترنت ملی کلا سیستمش جداست و اومدنش کاری به اینترنت کنونی نداره .نقل قول:
میانگین سرعتش هم 2 مگ هست ! (امیدوارم از 2 مگ شاتل بهتر باشه ) بهترین کاری هم که میشه باهاش کرد چت کردن همراه با Video با هموطنان داخلی (البته از جنس موافق)! هست lol یه سری کارای جواد بازی دیگه هم هست که در نوع خودش حال میدن !!
و اینکه این پست اصلا ربطی به شاتل نداشت !
این سایت ماله شاتل هستش؟
[HTML]game.shatel.ir[/HTML]
بله مال شاتل هست.نقل قول:
سرور کانتر داره ولی یکجا خوانده بودم ادمینهاش چیت میزنند.
پینگ من الان روی 2000 هست تازه تام اوت هم میده هی:دی
به پشتیبانی ش میگم باز شاتل ترکید میگه:نقل قول:
در حال حاضر اختلالی از سمت مخابرات وجود دارد و باعث افت سرعت و پکت لاس شده است در ضمن زمانی برای بر طرف شدن اعلام نشده است لطفا تا بر طرف شدن مشکل تامل نمائید
من نمیدونم چرا فقط واسه شاتل از این اتفاقا رخ میده!!
سلام
یه سوال من دو روزه با مرورگر اپرا نمیتونم وصل بشم
عیب از شاتله؟
اگه کسی میتونه کمک کنید لطفا
همچین چیزی امکان نداره کل شرکت های حتی دولتی و وزارتخانه ها و غیره و همچنین دانشگاه ها نیاز به ارتباط با طیف عظیمی از وب سایت های خارجی دارند و مطمئن باشید این اتفاق هیچ وقت نمیفته و اگر هم بیفته ارتباط با سایت های خارجی قطع نمیشه..
پشتیبانی شاتل بهم گفت :
پینگ بین 300 تا 500 استاندارد هست !!!!!!!!!!!!
بهش می گم چه استانداردی ؟
دوباره : !!!!!!!!!!!!
دوباره :
!!!!!!!!!!!!
دوباره :
!!!!!!!!!!!!
واقعا که !
اون بیچاره ها هم بدبختر از ما... ما سرعتمون کم شده اونا اگه کم نکنن نونشون کم میشه... اون بنده خدا ها هم که پشت تلفن میشینن چیکار میتونن بکنن... دان استریم من همچنان روی 158
نقل قول:
پینگ بالای 200 میلی ثانیه یعنی فاجعه یعنی کیفیت افتضاح اینترنت :10:
یعنی پهنای باند اینترنت بین نفرات زیادی تقسیم شده حتی بالاتر از استانداردی که خودشون هم قبول ندارند.
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم اگه مرورگرهای دیگه باز میشن و این باز نمیشه مشکل از مرورگر و ویندوزتون هست
یه دور کوکی و هیستوری مرورگر رو پاک کنید
موفق باشید.
ببخشید نمیدونم پرسیدن این سوال جاش اینجاست یا نه . ولی من تازه گیا از شاتل سرویس 128 خریدم . سرعتش عالیه 60 کیلوبایته . مودم هم دی لینکه 2640 یو هستش . بعضی موقع ها دی سی میشم و مجبورم دوباره از easy inastall توی سی دی اینترنت رو راه بندازم که زمان زیادی میبره . بعضی موقع ها هم با اون درست نمیشه باید مثلا کابل لن رو دربیارم . یا کامپیوترو ریست کنم . کسی میدونه چشه ؟ :41:
به محض اینکه سرویس آفیس شاتل راه افتاد دو مگ آفیس گرفتم اما تازه گی ها یک خورده ناراضی شدم. قطعی و افت سرعت تا زمانی که اکو 512 داشتم برام معنی نداشت اما الان خیلی گرفتارش میشم. نمیدونم به خاطر سرویس آفیس اینطوریه یا کلا بعد از راه افتادن سرویس آفیس اینترنت همه مثل من بد کیفیت شده ؟؟؟ :13:
من تا چند روز دیگه این دوره ام تموم میشه و میخوام اکو 1 مگ بگیرم.دوستانی که 1 مگ دارن دان استریم رو هنوز رو 2مگ میبندن یا نه؟بعد سرعت دانلود شبانه چقدره و حدودا شبی چقدر میشه دانلود کرد؟
بعد تو صفحه مودم اطلاعات خطم رو به صورت زیر زده.واسه گرفتن 1مگ مشکلی داره یا نه؟راحت 1 مگ میدن یا اذیت میکنن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی به نظرتون 1مگ به صرفه تره یا 2 مگ؟
ممنون
سلامنقل قول:
به نظر من که 2مگ بگیر به صرفه تره
سرعت را شبها از اوایل مهر محدود میکردن و سرعت بیشتر از 170 نمیشد:41:
ولی روزها ثابت 260 بود
وضعیت الان را نمیدونم:46:
اگه الان سرعت بالاتر از 128 داری و قبلا بهشون نامه دادی که هیچ مشکلی نیست از طریق ایمیل درخواست تغییر سرویس بده:46:
درودنقل قول:
سلام
به نظر من که 2مگ بگیر به صرفه تره
سرعت را شبها از اوایل مهر محدود میکردن و سرعت بیشتر از 170 نمیشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی روزها ثابت 260 بود
وضعیت الان را نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه الان سرعت بالاتر از 128 داری و قبلا بهشون نامه دادی که هیچ مشکلی نیست از طریق ایمیل درخواست تغییر سرویس بده
یعنی سرویس 1 مگ یا 2 مگ شبها که رایگانه با 170 تا دانلود میکنه ؟
سلام .
من آرت ۱ دارم . تو یکی از پستا نوشته بودین که گرون کرده ولی تو لیست قیمتش که همون ۲۸ تومن هست . منم این ماه ۲۸ ریختم . حالا جریانش چیه ؟!!!
.
سلامنقل قول:
1 مگ که قاعدتا باید با 128 دانلود کنه
و 2 مگ هم با 256 ولی خب شبها محدود میکردن و 170 بیشتر نمیشد:46:
نقل قول:
یه تست سرعت بگذار از speedtest
عکسی از وضعیت سرعت modem
down stream rate
up stream rate
snr margin
Attenuation
Attainable Rate
Rate
این چهار تا را بگذار شاید نویز خطتت زیاد باشه
شاید هم اگر تو شهرهای بزرگ وشلوغ هستی مرکز مخابراتیتون شلوغ هست پهنای باند کم میاد :8:
1 مگ رو هم محدود کردن بالاتر از 100 نمیره سرعت دانلودنقل قول:
شب خوبش نهایتا میتونی 2 گیگ دانلود کنی
سلام به همه دوستان
تازگی به شهرمون اینترنت ADSL شاتل اومده. خیلی هم دارن تبلیغش رو میکنند.
الان خودم یه اینترنت ADSL از یه شرکت دیگه دارم. پهنای باندم 128 هست و محدودیت دانلود ندارم. ماهیانه 12000 تومن هم پرداخت میکنم.
الان وسوسه شدم که اینترنت ADSL شاتل با پهنای باند 512 رو بگیرم یا نه؟ قیمتش هم اگه قرارداد یکساله ببندیم ماهیانه 9500 در میآد. اما یه بدی هم داره و اون هم اینه که محدودیت دانلود داره.
البته میگن شبها از ساعت 1 تا 7 صبح به صورت رایگان میشه دانلود کرد. میخواستم بدونم که آیا در شبها دانلودش مشکلی نداره؟
یعنی به صورتی که روز خدمات ارائه میشه در شب هم همین طوره؟
شاد باشید :40:
سلامنقل قول:
کیفیت دانلود شبانه شدیدا به شهرتون بستگی داره، تو بعضی از شهرها شبانه شاتل بد و تو بعضی از شهرها خوبه، من که اهواز هستم ، دانلود شبانم خوبه، البته وقتی شما الان سرویست محدودیت ترافیک نداره واقعا مزیت بزرگیه.
در ضمن واسه شاتل اکو 128 تا 512 تفاوتی توی سرعت دانلود ندارن.
دان استریمشون تقریبا برابره.
شما بگو که الان دان استریمت چنده.
دان استریم اکو 128 تا 512 شاتل، بین 544 تا 608 هستش.
برای من که اکو 512 دارم و چند تا از همشهریام که اونا اکو 128 دارن همه یه حدوده، واسه من 576 هستش.
به نظر من اگه از سرویست راضی هستی، ISP رو عوض نکن.
این که با ماهی 12000 تومن، ترافیک نامحدود داری خیلی خوبه.
دیشب سرعت شبانه همه پایین بود؟
پشتیبانی میگفت اختلال هست
در ضمن دوستان لطف کنند چند تا لینک که سرعتش واسه شبا خوبه واسم پ.خ کنند
با تشکر