برای من فقط مخابرات هست. ارومیه.نقل قول:
Printable View
برای من فقط مخابرات هست. ارومیه.نقل قول:
250نقل قول:
فک کنم خارجی هم بالا باشه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام نخیر دوست عزیز آسیاتک نیستنقل قول:
یه نفر نبود بگه اسپیدش تو ساعت رایگان افت کرده یا نه :n28:
نه عزیزنقل قول:
من صبحی 2 گیگ دانلود کردم سرعت همون 500 بود
کرمان
چرا برا من از ساعت 2 شب تا 5 170 کیلوبایت از 5 تا 8 به یک مگ میرسه یک هفته اینطوریهنقل قول:
بله از من کم شده همیشه 1.1 تا 1.3 مگ بود الان شده 200 البته من سرویس 1 مگ دارم که 2 تا 8 صبح رایگانه ....نقل قول:
آسیاتک واقعا شورش را دیگه در آورده این از پینگ تایم خیلی خیلی بدش سرعت تک کانکشن واقعا مسخره هست
تنها مزیتی که داشت سرعت بالای سرور داخل در ساعات رایگان که دیگه اون هم برای من با تغییر گت وی اومده روی 200 ....
منم به زودی تخلیه میکنم ....
بله برا من هم افت کردهنقل قول:
دوستان به نظرتون برای تک کانشکن خوب سرور خارج و پینگ خوب خارج پارس آنلاین بهترین انتخاب هست ؟
بین انتخاب صبانت پارس و شاتل موندم ....البته ثبات هم برام مهم هست ...
برای شبانه رایگان هم این بسته 10 گیگ ایرانسل که 1000 تومن هست عالیه برای منظقه ما هم 1 مگ سرعت دانلود میده ایرانسل ...
دوست عزیزنقل قول:
مودم رو خاموش روشن کنید تا مسیر تغییر کنه.
پارس الاین به نظرم بهتر از اون دوتا باشه. حداقل در مورد پینگ برا بهتر شدنش همکاری میکنن.نقل قول:
در مورد دانلودم مطلقا رو ایرانسل حساب باز نکنید!! از کسایی که تو این فروم هستن و دستی بر اتش دارن بعیده
پینگ داغون سرعت تک کانکشن بدتر اسیاتک فقط سرور داخلی سرعتشون خوبه سرور های خارجی اصلا خوب نیست پینگ شده 500-600 تایم اوت هم زیاد شده هر روز داره بدتر میشه
سلام دوستان من الان هم از مخابرات هم از پارس انلاین سرویس دارم برای بازی پارس خوبه ولی متاسفانه دانلود شبانه رایگان نداره و ماشالا ایکس باکس وان هم که هر بازیش اپدیتاش حداق 5 گیگ هستش الان شما از آسیاتک راضی هستید؟
سرویساش برای بازی خوبه؟
دانلود رایگان شبانه داره؟
شما کدوم سرویسش رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
وضعیت پینگ و تایم اوت و همینطور تک کانکشن در طول روز بسیار ناپایدار و نامطلوبه.
فک نکنم اصلا بدرد بازی بخوره اسیاتک
تسنیم خبر میدهد
دلیل قطعیهای اینترنت معلوم شد
شناسه خبر: 913619 سرویس: اقتصادی
۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۸
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختلالات فراوان و البته مقطعی اینترنت برخی مشترکان در هفته جاری موجب شد تا مقام ارشد وزارت ارتباطات هرگونه اختلالی در شبکه انتقال و ارتباطات کشور را رد کند.
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اختلالات مقطعی و قطعیهای ناگهانی اینترنت برای برخی مشترکان کشور طی هفته جاری بهاندازهای بود که برخی شرکتهای اینترنتی ترجیح دادند روی بهسمت تلفن گویا بیاورند.
سابقاً برخی شرکتها در مواقع بروز اختلال سیستم تلفن گویایی را فعال میکردند که به مشترکان در ابتدای تماس گفته میشد دلیل مشکل چیست و تا چهزمانی احیاناً رفع میشود.
اما بروز اختلالات هفته جاری باعث شد تا برخی شرکتهای دیگر هم به این شیوه روی آورند تا در زمان تماس با واحد پشتیبانی شنونده پیام خاصی از قبیل "اینترنت برخی مناطق بهصورت مقطعی دچار اختلال شده و کارشناسان در حال رفع مشکل هستند"، باشیم.
در حالی که هفتههای گذشته مشکل قطع لینک ارتباطی ایران به برخی شاهراههای ارتباطی جهان مطرح شده بود و قطعیها به آن ربط داده شد اما اخیراً هیچ مشکل فنی از سمت وزارت ارتباطات گزارش نشده است.
محمود واعظی هم در ارتباط با این اختلالات اخیر گفته است که در حال حاضر اختلالات رفع شده و مسیر انتقال به حالت عادی بازگشته است.
وزیر ارتباطات خطاب به آن دست از مشترکانی که با قطعی اینترنت مواجه شدهاند، گفت: اگر اختلالی مشاهده میکنید ناشی از مسیر انتقال نیست و باید از شرکت ارایه کننده دلایل اختلال احتمالی را جویا شوید.
انتهای پیام/*
گیت وی چنده؟نقل قول:
اون 10 مگت شبانه سرعتش چقدر میشه؟ از سرور داخلی نامحدوده یا نه؟
دوست عزیز تجربه نشون داده که بسته های ایرانسل موقته در کل کسانی که اصلا شبانه نمیخوان این سه تا شرکت براشون خوبه مثلا شوهر عمه ام چندین ساله شاتل داره خیلی هم راضی هست چون اصلا دانلودی نداره فقط پیج باز میکنه و تلگرامنقل قول:
دوستان عجیبه که چرا جدیدا آسیاتک داره سرعت دانلود سرورهای داخلی رو کم میکنه در صورتی که بیشتر همین سایت های داخلی از آسیاتک هاست دارن و سایتهاشون روی دیتاسنترهای آسیاتکه و اینجوری مشتری بیشتری میتونه جذب کنه و ترافیکشم از ترافیک خارجی جداست اگه کسی دلیلشو میدونه بگه
چیز عجیبی نیستنقل قول:
اسیاتک اگه سرعت سرورهای داخلیش رو روی 300 هم بیاره دانلودرها مجبورن باز از اسیاتک بگیرن چون هیچ رقیبی توی شبانه نداره بقیه شرکتها یا محدود میکنن یا سرعت شبانه کمه یا اصلا شبانه ندارن
4 روز گذشت هنوز خطم تخلیه نشده !
نامردا شکایت رو هم برای تخلیه اسیا تک از تو 195 برداشتن !
برای شما وقتی تو سیستم تخلیه ثبت شد اینترنتتونم قطع شد؟نقل قول:
من زنگ زدم برای تخلیه گفتن اگر کار مهمی نداری ثبت کنیم درخواستتو چون بعد ثبت قطع میشه،الان چن روزه قطع نشده!زنگ میزنم پشتیبانی میگن خطتون قفل شده و تو فرایند تخلیه قرار دارین!
الان این قفل شدن یعنی چی؟
والا نمیدونم منظور شما چیه ولی من چون اخر قراردادم بود ( 2 روز مونده بود فقط ) 1 ماهم تموم شده قطعهنقل قول:
خب خط من عصری بعد تقریبا 4.5 روز تخلیه شد
الان کدوم میگیری؟ hiweb؟نقل قول:
اره ........نقل قول:
میگن به درد دانلود رایگان شب نمیخوره....یا اشتباه فحمیدم؟نقل قول:
اگه مصرفت زیاد باشه اره به درد نمیخوره ولی من به شبی 2-3 گیگ راضیمنقل قول:
والا من فقط با 2 گیگ هم راضیم
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
من یه سوالی ذهنمو مشغول کرده ممنون میشم راهنمایی کنین:
الان رو اسیاتک وقتی میخوام اینستاگرامم رو چک کنم پستها یکی درمیون نمایش داده نمیشن،هرکاریم میکنم نمیشه عکسها هم بیشتر نوشته هستن مثلا از اونا که نکات یا سخنان افراد مشهور رو مینویسن ولی باز نمیشه!
اما وقتی میرم رو رایتل همشون لود میشن!
حالا سوالم اینه که مگر فیلترینگ در زیرساخت انجام نمیشه پس چرا بعضا میبینیم میگن برخی از آی اس پی ها شرایط سخت تر و برخی وضعیت بهتری دارن؟یعنی آی اس پی ها هم علاوه بر اون فیلترینگ ملی خودشونم فیلترینگ مجزایی اجرا میکنن؟!
پینگ من با صبانت ۴۵ بود سرور خارج اما شبانه ش دو برابر حجم خریداری شده ستنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
کاری که اسیاتک کرده که بسیار به نفعش تمام شده اینه که اومده قبل از در اختیار گذاشتن اینترنت جهانی به کاربران واسط اینترنت جهانی و کاربران سرورهایی رو گذاشته که بسیاری از سایتها و شبکه های اجتماعی رو کش میکنه یعنی تمام دانلود های تکراری مخصوصا اونها که رو سرور خودشه و بسیاری چیزها که تغییر پذیریشون بسیار اندکه مثل عکس های اینستگرام در یک پست خاص که وقتی گذاشته میشه دیگه تغییر نمیکنه در هر 48 یا 72 ساعت کش میکنه این باعث میشه ترافیک شما از سرور کش اسیاتک انجام بشه نه از اینترنت جهانی... البته به روز شدن مربوط به برخی سرور ها و برخی سرویس دهنده ها منجمله اینستگرام وشبکه های اجتماعی و بسیاری سایت هاست... و این باعث میشه در مجموع هم مفید باشه که سرعت لود شدن سایتها و..... بسیار بالا باشه و هم ترافیک از اینترنت جهانی مصرف نشه و سودش رو اسیاتک ببره و هم بسیار پر سرعت و خوشایند دوستان باشه و هم در برخی جاها باعث مشکلاتی هم میشهنقل قول:
دوستان میشه DNS صبا رو ست کرد برای بهتر شدن بازی آنلاین یا فرقی نداره؟:n13:
میشه ست کرد در صورتی که درگاه ارتباطی اسیاتک به صبا نت پینگ خوبی بده وقطعی و نوسان نداشته باشه باید تست کنید..نقل قول:
چه جوری میشه تست کرد؟نقل قول:
DNS صبا رو میدونین؟
DNS ربطی به بازی آنلاین نداره. وقتی ارتباطتون به سرور متصل میشه دیگه مستقیما از آی پی سرور جهت ارتباط استفاده میشه و دیگه دامنه مهم نیست و لذا DNS این وسط نقشی نداره.نقل قول:
DNS بیشتر توی سرعت فراخوانی وب سایت ها نقش داره و ربطی به پینگ شما تو بازی ندارهنقل قول:
جلل خالق :n04:معلومه مغزشون کار میکنه!نقل قول:
مشکل از اسیاتکهنقل قول:
همه نرم افزارهای ارتباطی با تک کانکشن کار میکنن و از اونجایی که تک کانکشن خارجی اسیاتک داغونه برای همین بعضی پستها باز نمیشه
ویرایش: دوست بالایی دقیق توضیح داد کاملا هم درست گفت اون عکسهایی که روی سرور کش اسیاتک هستند رو شما سریع لود میکنی ولی مشکل از عکس و فیلم هایی هست که نیستند و از اونجایی که تک کانکشن اسیاتک فوق العاده داغونه عکس لود نمیشه و ارور میده
شما کافی به گیت وی خودتون دقت کنید اکثر گیت وی های اسیاتک اینترانت هست
دوستان دیروز از اسیاتک به من زنگ زدند بابت تخلیه خط من گفتم تک کانکشن و پینگ اوضاعش خرابه میخوام تخلیه کنم بعدش مستر گفت مشکلی نداره می فرستیم به مرکز مخابراتی ولی هنوز دسترسی من به نت قط نشده !!!!
یعنی هنوز تاییدش نکرده ؟
جالب اینه که اصلا هم دنبال حل این مشکل نبودن!نقل قول: