تازه کینکت اونجا پیدا کرده که میگه 180 تومن .:46:نقل قول:
اگه بازیا کینکت باحال باهاس سر میکنم تا -- این بیاد . انگاری گفتند اولا مهر میاد . راستی بازیا کینکت باحال هست ؟
تازه کینکت اونجا پیدا کرده که میگه 180 تومن .:46:نقل قول:
اگه بازیا کینکت باحال باهاس سر میکنم تا -- این بیاد . انگاری گفتند اولا مهر میاد . راستی بازیا کینکت باحال هست ؟
احتمالش نزدیک به صفره 0225 باشه ( باندل رو میگم ) چون همه باندل کینکت ها 0500 هستننقل قول:
اگه 0225 رو 380 گیر بیاری که خیلی خوبه و تا چند مدت دیگه ه**کش میاد . من که خسته شدم اینقد نیومد . میخوام شنبه یه 9504 (650 تومان ) بگیرم
کینکت واقعا عالیه و بازی هاشم عالیه در ظمن بازی های فعلی فقط برای نشون دادن قدرت کینکت هست از امسال بازی هایی میاد که دهنمون چفت میشه:31:راستی بازی های کپی کینکت هم کنسول کپی خور میخوادااااااااااااااا.نقل قول:
9504 که گیر نمیاد و انقدر کم شده . اونایی هم که دارن میگن حدود 750 تومن . اگه گیر میومد که خود منم از اینا میخریدم .نقل قول:
باحال هست؟آقا شوخی نکن خیلی توپه بهترین بازیاش بنظر من بهترینش اسپورت و دنس سنترال هست!
این بازیا روش هست یا این که جدا باید بخریم ؟ من منظورم اینه که بازیای تو خود کینکت که میخریم قشنگه یا نه ؟نقل قول:
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
اگه کپیش اومد میدیم کپی خورش کنند .نقل قول:
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
اگه کپیش اومد میدیم کپی خورش کنند . حالا فعلا با این بزیا توش حال میکنیم تا بعد .نقل قول:
بله قشنگه.تازه 3تا دموی بازی اون پایین سمت چپ هم داره که میتونی باهاشون بازی کنی تا کپی دستگاه بیادنقل قول:
حالا فعلا با این بازیاش حال میکنیم تا موقعی که --ش امد میدیم کپی خورش کنن.نقل قول:
کجا این قیمتا میده . میشه بگید تا ما هم از اونجا بخریم .نقل قول:
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------
من میترسم بهش بگم که 0225 بده ولی بهم 0500 بندازه ؟ یا این که اصلا-- نشه ( 0225 ها ) .
سلام.
دو تا سوال داشتم.
1-اگه یه xbox arcade بگیرم تمام بازیهای جدید هم روش اجرا میشه یا نه؟؟
((برای اجرا بازیهای جدید باید کار خاصی روش انجام داد یا همون کپی خور کردن اولیه کافیه؟))
2-ارزونترین xbox که الان تو بازار هست(آکبند) چنده؟
1-بله اجرا میشه همه ایکس باکس ها همه ی بازی هارو اجرا میکنند.نقل قول:
2-اسلیم ها نسبت به فت ارزون اند ولی خوب ارزون هاش کپی نمیشه اوضایی شده ها..........:41::41:
مثل اینکه من سوالمو بد پرسیدم.نقل قول:
ارزونترین xbox که الان میشه خرید (کپی خور بشه،آکبند باشه، کینکت بهش وصل شه) کدوم مدله و چنده؟
(هیچی هم نمیخوام داشته باشه، فقط خود دستگاه با دستش).
مرسی.
همون arcadeنقل قول:
هان عمو الان گرون ترین چیز این فت هاست:19: البته اگه پیداشهنقل قول:
از طلا با ارزش تر شده:31:
من پرسيدم كه مطمعن بشم علي.. اگه خودت مطمعني چرا ميگيي اينجا بگم ديگه :31:
سلام.نقل قول:
من یه سوال از شما بپرسم؟(البته بد نیست اگه همه دوستان جواب بدن)
برای یه کنسول XBOX که کپی خور شده و آکبنده تا چقدر هزینه حاضرید بپردازید؟(قصد بازاریابی و یا تبلیغ ندارم، میخوام به یه نتیجه حداقل برای خودم برسم)یعنی منطقی و با توجه به قیمتی که الان تو بازار برای کنسول کپی خور شده میدن.شما حاضرید تا چقدر به این کنسول پول بدید؟
سلام
با اومدن اپدیت جدید LT مشکل اجرای بازی AC:B و NFS و همچنین بازی های قدیمی تر رو داشبورد جدید حل شده یا خیر ؟
ممنون
گویا قراره مایکروسافت کنسول جدیدشو( گفته next-gen)تو E3 2012 نمایش بده
منبع: vg247
بله.LT1.9 مشکلات بوجود اومده توسط داشبورد 13146 رو برطف کرده ومیتونید بازی های قدیمی تر رو اجرا کنید.نقل قول:
AC:BH و NFS:HP و Halo:Rech و COD:BO و MW2 و Fable2 جزء بازیهایی هستن که ap2.5 دارن وشما بعد از نصب LT1.9 باید اونهارو توسط برنامه ABGX پچ کنید و سپس بازی کنید.در غیر این صورت این 6 تا بازی اجرا نمیشن.
من بازی COD:BO رو بدون آپدیت داشبورد یا فریمور بازی کردم. حالا سوالم اینه که آیا برای بازی های دیگه مثل AC:BH باید LT1.9 رو بریزم یا نه؟نقل قول:
در ضمن این روشی که اول داشبوردو میبرن به 2.0.9199.0 بعد باز اپدیت می کنن به 2.0.12413.0 بعدش به 2.0.12416.0 بعد هم از روی بازی AC:BO آپدیت می کنن عملیه؟ اگه آره میکلی برای بازی های قبلی یا بعدی نداره؟
هییییی وااااایی من !!! :19::41:نقل قول:
یعنی ساپورت نسخه های قبلی دیگه انچام نمیشه !!؟؟!؟!
اینجوری که خلی بده ! اسلیم تازه ۲ ساله معرفی شده ! سال دیگه بخواد نسل جدید بده و اینا رو از رده خارج کنه واقعاْ زد حاله !:13:
دوست عزیز اگر کنسول جدید تو e3 2012 معرفی بشه تا زمانی که به صورت انبوه وارد بازار بشه حداقل یکسال طول می کشه یعنی احتمالا در 2013 یا شاید 2014 وارد بازار بشه. در ضمن مایکروسافت حداقل تا چند سال آینده از اسلیم پشتیبانی می کنه و شرکت های تولید کننده بازی براش بازی تولید می کنند همین طور که الان هنوز هم بازی های کنسول ps2 تولید می شن.
خب اگه از اسلیم پشتیبانی بشه از فت هم پشتیبانی میشه دیگه !
چون فرق خاصی با هم ندارن !
سلام:دی
دوستان فرض کنید من میخوام از این پنجشنبه بازار همشهری:دی یه الایت یا ارکید بگیرم:دی
حالا چی جوری نکاتی رو میگین که باید داشته باشد رو بفهمم :دی ( بن نباشه:دی تعمیر نشده باشه و اینا :دی)
ممنون
سلامنقل قول:
دقیقا
اول بدون که جاسپره یا نه.تاریخش مال 2009 به بعد باشه
بعدش بپرس تعمیر نشده تابحال.فلگ یا بن نشده
اگه هم میتونی ازش یه چند ساعتی بگیر و تستش کن که مورد خاصی نداشته باشه.درایوش ببین سالمه.لنز درایو.خود درایو.ببین درایوش چیه
خلاصه همینا................:5:
اینکه شد انگار میری خواستگاری:دینقل قول:
منکه نمیتونم بفهمم لنزش درسته یا نه:دی بعدم اومدیم یارو دروغ بگه که بن نشده تا حالا:دی
راستی میتونم از میثم خان بخوام یه دسته دو واسم گیر بیاره ؟:دی یعنی خوب اون بهتر از این چیزا سر در میاره تا من:دی
فکر نمیکنم میثم تو کار دست دوم باشه.نمیدونم از خودش بپرس.البته تا 13ام امتحان داره
بابا اصلا مگه الایت و آرکید گیر میاد؟نقل قول:
میثم من راجع به دست دوم پرسیدم و گفت که من تو کار دست دوم نیستم... منتها خودش یه الایت داره گفت اگه بخوای اونو بهت میدم... می گفت من هفته ای یه بار قطعات دستگاه رو با یه دستگاه نو عوض می کردم و دستگاه کاملا نو هست... 500 و خورده ای :دی
تو نت بگرد چیزای خوبی گیر میاد... این آشنای ما که کنسول منو خودش جور کرد خیلی وقتا کنسول دسته دو از نت میخره میاره مغازش مردم از او می خرن :دی
الایت و آرکید هم دست دو عین ملخ گیر میاد :دی ولی نوش گیر نمیاد... که الایت و آرکید دست دو به نظرم به همه چی شرف داره :دی
سلام
اسلیم و الایت خیلی فرق دارن ؟ ینی واسه کسی که میخواد صرفا بازی کنه حالا شاید به مدت طولانی در روز باید مهم باشه که
کنسول الایت بگیره یا اسلیم ؟
مشکل سه چراغه شدن چطور ؟ اونقدر این مشکل همه گیر هست که بیخیال الایت بشم و حتما اسلیم بگیرم ؟
3چراغه مشکل به شدت حادیه اما :
از اواخر ی 2008 این مشکل به کل حل شده... تا قبل از اون کنسول ها با برد فالکون بودن که این مشکل رو داشتن اما با اومدن برد جاسپر از اواخر 2008 این مشکل کلا حل شده...
تفاوت چندانی هم ندارن... اسلیم کوچیک تره ، خوشگل تره ، صدای سیستم کولینگش کمتره ، میگن کولینگش بهتره (من تست کردم متوجه تفاوتی نشدم) ، مصرف برقش پایین تره ، وای فای داخلی داره...
در کل الایت و آرکید خیلی بهترن به نسبت قیمت...
سلام ...بچه ها من دیروز یه هارد 120 گیگ خریدم... بعد وقتی وصل کردم فقط 106 گیگ نشون داد ...یارو گفت بقیش مال برنامه ها و نمدونم اینجور چیزاست... نمیشه فرمت کنم که تمام 120 تا رو نشون بده ؟؟؟ کمکم کنید.... بعد فرق این هارد سیاه با رنگ طوسی چیه ؟؟؟ یارو گفت هیچ فرقی نداره... باز یه مغازه گفت این سیاها فابریک elite هستو بهتره و این طوسی ها fake هست و خراب میشه....من طوسی خریدم فرق داره ؟؟؟ یه جا رفتم نمایندگی بود گفت هیچ فرقی ندارن و دوتاشون یکیه...سیاه نداشت منم طوسی خریدم....
درسته اون بقیه واسه فایل های سیستمی هست ! فرمت هم کنید فرقی نمیکنه . رنگ سیاه واسه الیت و رنگ طوسی واسه آرکید هست . اگه کنسولتون سفید هست کار خوبی کردین طوسی گرفتن چون بیشتر به کنسول میادنقل قول:
ولی در کل رنگ ها هیچ فرقی ندارن !
هارد رو به چه قیمتی گرفتین؟(البته اگه از نظر قانونی اعلام قیمت مشکل داره ممنون میشم برام PM کنید.
برد 0225 کی عرضه می شه . هنوز که هنوزه خبری نیست . یعنی تا آخر جون هم نمیاد ؟
این c4 منگول که اصلا 4 روزه خبر نذاشته تو سایتش .
فرق درایور 0225 و 9504 چیه ؟ -- سختافزاریه یا نرمافزاری ؟
درایوشون فرق میکنه9504کپی شده ولی از0225خبری نیستنقل قول:
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
بابا اصلا کار های این گروه معلوم نیست...............اگه هم یه تاریخ رو اعلام کنه سر موقع نمیادنقل قول:
اهه یه خبر خیلی بد Limboاز انحصار خارج شد اونم چی رفت تو دستps3:41:
چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا:4 1:
اهه یه خبر خیلی بد Limboاز انحصار خارج شد اونم چی رفت تو دستps3:41:
چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا:4 1:[/QUOTE]
منبع؟؟؟:19::19::19::19::19:
با سلام خدمت اساتید دارای کنسول xbox360
تا 600 تومان قراره یک کنسول برای پسرم تهیه کنم اما هیچ اطلاعاتی راجع به آن ندارم با توجه به توضیحات دوستان یه چیزهایی دستگیرم شده اما با توجه به اوضاع بازار و انواع مختلف آن می خواستم دوستان محبتی کنند و به صورت خلاصه و قابل فهم که چه مدلی را و با چه مشخصات و امکاناتی را تهیه کنم بهتره
منبع؟؟؟:19::19::19::19::19:[/QUOTE]نقل قول:
---------- بازی سنتر هست.کد:http://www.----------.com/xbox360/news/2485