:whistle:نقل قول:
يه سرچ كن حتما پيدا ميكني
:whistle:نقل قول:
يه سرچ كن حتما پيدا ميكني
نقل قول:
چه عجب ...!!!!
خورشید از کدوم طرف دراومده مهربون شدی ....:31:
مرسی آقا مهدی...نقل قول:
ایشالله!
و یه نکته واقعا جالبم بود...این مسیری که من رفتم همش ساختمونا 1 طبقه بود یعنی قشنگ میشه همه جا رو دید و نکته اینجاست ک من 1 آنتن هم ندیدم!!!!!!!
البته من که خیلی صبر کردم...ولی مثل اینکه صبرم یه نتیجه ای داد!کاش سایتشو هم آپدیت میکرد!
ولی اون 190 شهرو کرده 195 شهر!
ایشالله خدا از این پوششا نصیب همه بکنه مخصوصا بچه های اصفهان!
البته باید یه بارم از بالا برم ببینم چمران چطوریه...اگه اونجارو هم درست کرده باشن که دیگه کولاکه!
حالا میفهمم وقتی من میگفتم بده شما چرا اینقدر ازش طرفداری میکردین!
ايرانسل هر جا آنتن بده واقعا 1 سر و گردن از همراه اول بهتره ولي حيف كه همه جا نميده !
منظورت از سرچ دادن چیه؟نقل قول:
خوب باید کد فعال سازی رو وارد کنم تا کار بده اما میگه شبکه ایراد داره
آره کاش موقعی هم بشه ببینیم دیگه ایرانسل اصفهان مشکلی نداره !نقل قول:
بله دیگه نشنیدی میگن اگه صبر کنی از قوره حلوا می سازی :27::46:!! همراه اول اون قوره هست و ایرانسل اون حلوا !!!
دم ایرانسل گرم.نقل قول:
حالا شما بیا تاپیک کلاه برداری ایرانسل حرفاتو پس بگیر که این متالیکا زیادی روش زیاد نشه !
بچه ها یه سورپرایز!!!!!!
اینو توی سایت انگلیسی ایرانسل پیدا کردم...همین امروز اضافه شده.ایرانسل اول سایت انگلیسیشو آپدیت میکنه...سایت فارسی بر مبنای انگلیسیست....خب اینم خبر:
E-Charge
Another First in Iran from MTN Irancell
Recharge by E-charge …
There is no need to use a physical recharge card to recharge your prepaid SIM!
All you need to do is to go to the nearest reseller, select from either the 20,000, 50,000, 100,000 and 200,000 Rials denominations , pay the price and get your SIM airtime recharged. Remember that the 20,000 Rials denomination is only available with E-charge.
There is no need to go to the bank to pay your bill/ deposit
Your Bill can be paid directly at any MTN Irancell authorized dealers (who hold the E-charge certificate) using the E-charge service. For the list of E-charge resellers click here.
All the procedures involved are carried out under the close supervision of MTN Irancell and that’s why E-charge is considered as one of the simplest, safest and quickest ways of performing such transactions.
In the first phase …
500 selected resellers in Tehran, Karaj, Shiraz, Tabriz and Mashad are ready to provide you with E-charge services.
Every time you use the service, you will be awarded a bonus of an additional 10 percent of the amount you paid as free credit to enjoy all on-net and off-net services!
So if you want to save time, money and energy use the MTN Irancell E-charge service!
این خیییییییییییییییلی خوبه!!!کد:http://www.irancell.ir/en/Layer2/?id=144
یعنی اگه 10 تومن شارژ کنی 1000 تومن بهت جایزه میده!!!!
سروش جان با خبری که در مورد پوشش معالی آباد دادی خیلی خوشحال شدم :46:
امیدوارم ایرانسل هر چی زودتر شهرک گلستان و صدرا هم آنتن دهیش را بیفته:11:
اگه تونستم تا جمعه چمران و اون ورتر رو هم چک میکنم و خبرش رو میدم
با سلام
آقا گوشيه من موتو ال7 هست مي خوام تنظيمات مربوط به جي پي آر اس رو بگيرم بايد چي به 2225 بدم؟