-
پس از محروميت از شركت در بازيهاي آسيايي
تيم ملي المپيك تاجيكستان، جايگزين اميد ايران
--------------------------------------------------------------------------------
تيم ملي المپيك تاجيكستان جايگزين تيم ملي اميد ايران در بازيهاي آسيايي دوحه شد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، پس از اعلام انصراف تيمهاي ملي المپيك كشورهاي يمن و تركمنستان از شركت در مسابقات فوتبال بازهاي آسيايي دوحه،كميته برگزاري اين مسابقات اعلام كردند كه از دو گروه بازيهاي انتخابي اين مسابقات به جاي دو تيم چهار تيم به دور نهايي صعود خواهند كرد.
به اين ترتيب و در پايان رقابتهاي انتخابي مسابقات فوتبال بازيهاي آسيايي دوحه تيمهاي اردن و قرقيزستان به عنوان تيمهاي اول و دوم گروه A و تيمهاي عراق و سوريه به عنوان تيمهاي اول و دوم گروه B به مرحله پاياني رقابتهاي فوتبال بازيهاي آسيايي دوحه شد.
اما پس از اعلام حكم فيفا مبني بر تعليق فعاليتهاي بينالمللي فوتبال ايران و حذف تيم ملي اميد كشورمان از رقابتهاي ياد شده، تيم المپيك تاجيكستان به عنوان بهترين تيم سوم در بازيهاي مرحله انتخابي به عنوان جايگزين تيم ملي اميد ايران به اين مسابقات صعود كرد.
انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//www.ipna.ir
-
امرسون: دستورات كاپلو را اجرا ميكنيم
--------------------------------------------------------------------------------
امرسون بازيكن برزيلي رئال مادريد با دفاع از عملكرد قابل قبول خويش در تركيب اين تيم اعلام كرد، تمام دستورات فابيو كاپلو سرمربي ايتاليايي رئال را اجرا خواهد كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ امرسون در ادامه مطلب فوق تاكيد كرد: "در حال حاضر تلاش خواهم كرد تا همانند سال هايي كه در يوونتوس و رم حضور داشتم عملكرد مناسبي را از خود ارائه كنم.
مهم ترين مساله موفقيت تيم است و براي بهتر شدن هر چه بيشتر وضعيت آن روز به روز بر تلاشمان خواهيم افزود. با جديت فراوان در همه تمرينات شركت خواهم كرد و لازم است هواداران تيم نسبت به اين موضوع آگاهي كامل داشته باشند و بدانند همه توانم را در خدمت رئال قرار خواهم داد."
-
ماتراتزي به زيدان پيشنهاد آشتي داد
بعد از گذشت چند ماهه از جام جهاني بالاخره ماركو ماتراتزي پا پيش گذاشت و زيدان را به صلح و آشتي دعوت كرد تا نزاع فينال جام هجدهم بيرنگ شود.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ ماركو ماتراتزي در مصاحبه اخير خود در روزنامه ماركا چاپ اسپانيا سعي كرد تا به نوعي دل زيدان را به دست آورد.
او گفت: "نزاع ممكن است پيش آيد، اما مهم اين است كه بعد از آن طرفين با هم آشتي كنند. حالا از آن موقع 5 ماه ميگذرد و بهتر است كم كم فراموش كنيم. من به زي زو ميگويم در خانه من به رويش باز است."
-
رونالدينيو:
بدون "رايكارد" در بارسا نميمانم
رونالدينيو ستاره برزيلي تيم فوتبال بارسلونا در مصاحبهاي با ابراز علاقه نسبت به رايكارد سرمربي تيمش اظهار داشت: "تصور بارسا بدون حضور رايكارد بسيار سخت است."
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ رونالدينيو در ادامه مطلب فوق تاكيد كرد: "به هيچ وجه نميتوانم روزي بدون حضور رايكارد در بارسا بمانم. معتقدم تيم بدون فرانك رايكارد از وضعيت طبيعي خود خارج خواهد شد. او شخصي است كه با جديت فراوان كار ميكند. وي بزرگ ترين حامي براي بازيكنانش است.
ما تاکنون موفق شده ايم با رايكارد به موفقيت هاي زيادي دست پيدا كنيم. او مربي بزرگ و توانمندي است و من شخصاً نميتوانم بدون مشورت با او در كارهايم براي انجام چيزي اقدام كنم."
-
نامزدهاي نهايي بهترينهاي فوتبال آسيا معرفي شدند
وحيد شمسايي همچنان در كورس رقابت
"وحيد شمسايي" از ايران، "کنچيرو کوگوره" از ژاپن و "آندري پسترياکوف" از قرقيزستان به عنوان نامزدهاي نهايي بهترين بازيکن فوتسال سال معرفي شدند.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) و به نقل از سايت رسمي كنفدراسيون فوتبال آسيا، در فاصله سه روز پيش از مراسم اهدا جوايز بهترينهاي فوتبال آسيا نامزدهاي نهايي دريافت جايزه بهترينهاي فوتبال آسيا اعلام شد.
در كنار ليست اعلام شده از نامزدهاي بهترين بازيكن فوتسال آسيا، اسامي كانديداهاي نهايي دريافت جايزه بهترين بازيكن فوتبال آسيا نيز اعلام شد. "بدر الموتاوا" بازيكن تيم ملي کويت و باشگاه القادسيه اين كشور، "خلفان ابراهيم" مليپوش قطري و بازيكن تيم السد اين كشور و "محمد شلهوب" از كشورعربستان سعودي و باشگاه الهلال، سه بازيکني هستند که به عنوان كانيداهاي نهايي معرفيشدهاند و تنها شانسهاي انتخاب بهترين بازيکن سال آسيا در مراسم چهارشنبه شب در ابوظبي به شمار ميآيند.
براساس اين گزارش در ليست نهايي نامزدهاي بهترين فدراسيون نيز فدراسيونهاي فوتبال كشورهاي استراليا، چين و کره شمالي قرار گرفتند، اين در حالي است كه هيچ تغييري در فهرست 4 نامزد بهترين باشگاه آسيا، 5 نامزد بهترين تيم ملي آسيا و چهار تيم نامزد بهترين فوتسال آسيا بوجود نيامده است. به اين ترتيب تيمهاي ملي فوتبال و فوتسال ايران نيز به عنوان نامزده دريافت جايزه بهترين تيمهاي آسيا همچنان مطرح است.
همچنين در فهرست داوران، "خليل الغمدي" از كشورعربستان سعودي، "محمد صالح سوبخيدين" از كشور مالزي و "شمس المائدين" از كشور سنگاپور به عنوان سه نامزد نهايي معرفي شدند.
در ليست كانديداهاي دريافت جايزه بهترين مربي سال نيز "چو کوانگ-سوک" از کره شمالي به همراه ما "ليانگژينگ" مربي چيني و "چوي کانگ – هي" که با چونبوک موتورز به قهرماني ليگ قهرمانان آسيا رسيد براي انتخاب نهايي رقابت مي کنند.
از بين نامزدهاي دريافت بهترين بازيكن جوان سال آسيا نيز سه نفر به اين ترتيب در ليست نهايي قرار گرفتند، "کيم کوم – ايل" از کره شمالي، "ما ژيائوکسو" از چين و "يويچيرو کاکيتاني" از ژاپن .
-
رايكارد:
همه بازيكنانم فوقالعاده بودند
فرانك رايكارد سرمربي هلندي تيم فوتبال بارسلونا در خاتمه ديدار تيمش مقابل ويارئال عملكرد همه بازيكنانش را در اين مسابقه مورد تمجيد قرار داد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ رايكارد در مصاحبهاي ضمن اعلام مطلب فوق تاكيد كرد: "با توجه به عملكرد بسيار خوبي كه بازيكنان در بازي مقابل ويارئال به نمايش گذاشتند، اطمينان دارم در رقابت هاي فصل جاري تيم به بالاترين سطح آمادگي خواهد رسيد. ما شايسته اين پيروزي بوديم و همچنين استحقاق آن را داشتيم كه شاهد نمايشي بسيار قدرتمند از بازيكنان بزرگ تيم مثل رونالدينيو باشيم. هر چند اوايل مسابقه دو تيم حملات يكساني را روي دروازهها داشتند، اما با گذشت دقايقي از اين ديدار بازيكنانم توانستند ضمن تشخيص نقاط ضعف حريف از فرصت هاي به دست آمده نهايت استفاده را ببرند و در نهايت به پيروزي دست پيدا كنيم. اين موفقيت را به همه بازيكنان تبريك ميگويم و معتقدم همه آنها در اين پيروزي مهم نقش داشتند."
رايكارد با اشاره به گل زيباي رونالدينيو در اين مسابقه گفت: "از اعجوبهاي همچون رونالدينيو ثبت چنين گل هايي كاملاً طبيعي است او بازيكن توانمندي بوده و چهارمين گل اين مسابقه را با جادوي فوقالعادهاي به ثمر رساند. همچنين معتقدم گوديانسن مهاجم ايسلندي بارسا هم يكي از شاخصههاي تيم در بازي مقابل ويارئال بود امروز ثابت شد كه اعتماد من به اين بازيكن بيهوده نبوده است و از اين بابت خوشحالم."
-
ميرانته:
نصايح سرمربي يووه را به كار خواهم گرفت
آنتونيو ميرانته جانشين جوان بوفون دروازهبان مصدوم تيم فوتبال يوونتوس در ديدار اخير اين تيم مقابل لچه در مصاحبهاي اظهار داشت: براي بازي در هر شرايطي خودم را آماده ميكنم.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ ميرانته ضمن اعلام مطلب فوق تاكيد كرد: "خوشبختانه پس از دريافت گل حريف خيلي زود توانستيم به شرايط عادي بازگرديم. هر چند در اوايل مسابقه به دليل فشار بياندازه تيم روبرو دچار سردرگمي شده بودم، اما خيلي زود توانستم خودم را كنترل كنم و به شرايط مسابقه برگردم همه بازيكنان يووه در اين مسابقه به من كمك كردند. بايد از اين فرصت استفاده كنم و خودم را براي بازي در هر زمان كه تيم به من نياز دارد آماده كنم تمرينات را خيلي خوب برگزار ميكنم و تلاش خواهم كرد تا نصايح و صحبتهاي سرمربي تيم نهايت بهره را ببرم."
-
براي مذاكره با سپبلاتر، دبير كل فيفا
مصطفوي و قلعهنوعي به دبي ميروند
داريوش مصطفوي سرپرست فدراسيون فوتبال ايران به همراه امير قلعهنوعي سرمربي تيم ملي ايران امشب به منظور ديدار با سپ بلاتر دبير كل فيفا عازم امارات خواهند شد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزتري ورزش ايران (ايپنا)، اين ديدار فردا دوشنبه و همزمان با حضور بلاتر در دبي انجام خواهد شد. نمايندگان فوتبال ايران قصد دارند پيرامون مسايل مربوط به تعليق فعاليتهاي بينالمللي فوتبال ايران و همچنين حضور تيم ملي اميد در بازيهاي آسيايي دوحه مذاكره كنند.
مصطفوي و قلعهنوعي سهشنبه به تهران باز خواهند گشت.
-
خبرگزاري آسوشيتد پرس اعلام كرد:
فيفا تعليق فوتبال ايران را لغو كرد
تعليق فعاليتهاي بينالمللي فوتبال ايران از سوي فيفا لغو شد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) و به نقل خبرگزاري آسوشيتد پرس، براساس تصميمگيري امروز فيفا تعليق فعاليتهاي بينالمللي فوتبال ايران لغو شده و تيم اميد ايران ميتواند در بازيهاي آسيايي دوحه شركت كنند.
در اين گزارش به نقل از مسوولان برگزاري بازيهاي آسيايي دوحه آمده است كه قرعهكشي جديد مسابقات فوتبال بازيهاي آسيايي دوحه بايد ظرف امروز انجام شود.
محروميت ايران و انصراف دو كشور يمن و تركمنستان از شركت در اين مسابقات باعث شده بود كه 5 تيم از مسابقات انتخابي به مرحله نهايي راه يابند و در قرعهكشي كه ديروز در دوخه انجام شد تيم فوتبال عرقا به جاي ايران در گروه 4 قرار بگيرد.
مسابقات فوتبال بازيهاي آسيايي دوحه از فردا سهشنبه 7 آذر با حضور 24 تيم در 6 گروه 4 تيمي آغاز خواهد شد. تيمهاي اول هر گروه به همران دو تيم دوم برتر از كل گروههاي به عنوان 8 تيم صعود كننده به مرحله يكچهارم نهايي شناخته خواهند شد.
تا لحظه ارسال اين خبر سايت رسمي بازيهاي آسيايي و همچنين سايت رسمي فيفا هنوز اين خبر را تايدد نكردهاند.
-
اتوئو:
فوتبال ناملموسترين مساله زندگي من است
ساموئل اتوئو، مهاجم بارسلونا كه با مصدوميت زانو دست و پنجه نرم ميكند، معتقد است كه در حال حاضر دورترين مسالهاي كه به ذهنش ميرسد حضور در ميادين فوتبال است.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ قرار است كه شير كامروني بارسلونا در سال جديد ميلادي به نيوكمپ باز گردد. وي در خصوص حضور مجدد در مستطيل سبز عنوان داشت: "در حال حاضر فوتبال بازي كردن ناملموسترين مساله در ذهن و افكارم ميباشد و ابداً نميتوانم خود را درگير اين قضيه نمايم.
فعلاً به خودم، سلامتم و وضعيت زانويم فكرميكنم. خوشبختانه روند رو به بهبود دارم. به آرامي پيش ميروم و اميدوارم به زودي سلامتم را كسب كنم."