البته این رو هم اضافه کنم که در پنجره اصلی عبارت " Protected till 10 Jan 2018" وجود داره که این معنی رو می ده که فقط 7 روز می تونم از این استفاده کنم.
Printable View
البته این رو هم اضافه کنم که در پنجره اصلی عبارت " Protected till 10 Jan 2018" وجود داره که این معنی رو می ده که فقط 7 روز می تونم از این استفاده کنم.
دوستان من ماهی 40 گیگ تقریبا مصرف دارم الان کدوم سرویس رو بگیرم که به صرفه باشه سرعت هم بیشتر از 3 مگ رو خطم جواب نمیده
نقل قول:
شما باید یا 2مگابیت رو بگیرید که دارای 40 گیگ حجم هست، یا 3مگابیت که دارای 60 گیگ حجم هست...
دوست عزیز اینجور که شما آدرس میدی همون 2 مگ 40 گیگ:n26:نقل قول:
یه سوال:!
پارس آنلاین شبانه رایگان داره یا نه ؟
ما اندیشه سبز خزر داریم شبانه 200 گیگ 7500 میدیم
اگه شرایط خوب باشه کوچ کنم !
تا شبانه رایگان چی تعریف کنیم!نقل قول:
بله پارس آنلاینم شبانه داره که 5000تومن باید پرداخت کنید!
البته اونطوری که خودشون گفتن با وجودی که واسش سقف تعیین کردن اما نامحدوده و سقفی در عمل وجود نداره
متاسفانه اندیشه حجم های بدی ارائه داده که منم اگه اندیشه بودم ازش فرار میکردم
twitch نیز داره به جمع فیلتر شده ها می پیونده. فقط هنوز این فیلتر کامل نشده. صفحات بارگذاری می شوند اما ویدیو ها به ندرت پخش می شوند و اگر ویدیویی پخش بشه با تأخیر همراه است و عملاً نمی شه ویدیو را تماشا کرد و نیاز است که از چیز_ش.کن استفاده کنی.
این خوک های نادان معمولاً برای کاری که می کنند دلیل منطقی ندارند پس من نمی خوام بگم؛ این سایت رو دیگه چرا فیلتر کردید! :n02:
مثل یوتیوب دارند عمل میکنن .نقل قول:
موقع باز شدن ویدیو درخواست ip یکی از سرورها با نام سرور به DNS داده میشه . حالا این دوستان لطف میکنن وسط راه توی داده های ارسالی شما به سرور DNS دستبرد میزنن و به سرور های خودشون هدایتش میکنن ، بعد هم یک ادرس تقلبی که وجود خارجی نداره یا مال خودشون هست رو برمیگردونن و قالب میکنن به شما بجای آدرس اصلی واقعی سرور ویدیو .
در زمان استفاده از قند شکن باید حتما داده های ارسالی شما برای پورت 53 که مربوط به DNS هست از داخل تونل امن ایجاد شده بگذره ، در غیر اینصورت با وجود شکستن فیلتر بازهم قادر به تماشای ویدیو نخواهید بود .
اگه رو کامپیوتر یا موبایل خودتون مثلا DNS شرکت گوگل 8.8.8.8 رو هم تنظیم کنید بازم فایده نداره بجای اینکه درخواست شما به گوگل فرستاده بشه در میان راه دزدیده میشه و به سرور های فیلتر منتقل میشه ، برای همین باید حتما اطلاعات با مقصد پورت 53 نیز از داخل تانل امن رمزگذاری شده بگذرد که قابل دستبرد نباشه .
دریغ از یک سر سوزن شرف که این ها ندارند ، اگر به حال خودشان رهایشان کنید و به دلخواه آن ها باشه، تمایل دارند تمام آثار تمدن و پیشرفت بشریت را نابود کنند ، زندگی را به هزاران سال پیش برگردانند که در ان کمترین آثاری از تمدن و انسانیت وجود نداشته است و با شتر این طرف و آن طرف بروند.
دیگه با اطمینان می تونم بگم اون سقف دانلود شبانه که گذاشتن الکی هست... و سقفی وجود نداره
از چهار دی که مشترک پارس آنلاین شدم تا به الان بیش از دویست و هفتاد گیگ دانلود شبانه داشتم ... سقفی که برای 16 مگ گذاشتن دویست گیگ دانلود شبانه هست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تلفنی پرسیدم به صراحت گفتن که وقتی دانلود شبانه سقفش تموم شه از ترافیک روزانتون کم میشه. دو سه بار پرسیدم و دو سه بار صراحتن گفتن محدودیت داره شبانه.نقل قول: