بابا اونا رو خودم میدونستم . فقط شب بود ندیدم اونجایی که باید میرفتی توی ساحل !
خب بالاخره تموم شد . البته یه بارم Deal رو میرم یه بار دیگه هم انتقام . چون زیاد آخرش اونقدر عجله داشتم نفهمیدم چی شد :D
Printable View
بابا اونا رو خودم میدونستم . فقط شب بود ندیدم اونجایی که باید میرفتی توی ساحل !
خب بالاخره تموم شد . البته یه بارم Deal رو میرم یه بار دیگه هم انتقام . چون زیاد آخرش اونقدر عجله داشتم نفهمیدم چی شد :D
تو مراحل 20-25 هستم که یه یاروهه میگه برو یه ماشین پلیس بدزد(به جز اون اولین بار که رومن زخمی میشه ها!؟)
میخواستم ببینم چطوری ماشین پلیس گیر بیارم؟؟
اخه نمیشه بهشون حمله کرد که!؟؟
توی مرحله .... فرانسیس رو بکشم یا برادرش رو تو پارک ؟
برادرشو بکشی بهتره چون فرانسیس بهت یه کد میده که تو دفترچه تلفن روی اسم فرانسیس کلیک کنی یه گزینه هست که تمام پلیس هایی که دنبالت هست رو میپیچونه!
همین ؟ اگر فرانسیس رو بکشم چی ؟ برادرش سودی واسمون نداره ؟نقل قول:
برادرشو بکشی بهتره چون فرانسیس بهت یه کد میده که تو دفترچه تلفن روی اسم فرانسیس کلیک کنی یه گزینه هست که تمام پلیس هایی که دنبالت هست رو میپیچونه!
فرانسیس بهت پول هم میده ولی برادرشو اگه بکشی فک کنم هیچ چیزی بهت نده من امتحان کردم اتفاق خاصی نیفتاد!
سلام دوستان در بازی packie به من زنگ میزنه و این حرفو میزنه
لطفا راهنماییم کنید. ممنونتون میشمکد:http://www.uplod.ir/download.php?file=859863
والا ما هرچی زدیم یا برنداشت ، یا وقتی هم برداشت ما رو پیچوند !نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره pegerino رو کشتم :31: / بعدش یه صفحه اومد که عکس شهر بود و نوشته بوود rockstar games یعنی تموم شد ؟ :18:
آمار بازی میگه که 66% از بازی رو رفتم و 94 تا مرحله رو بازی کردم :21::27:
packie و roman بهم زنگ زدن ولی هیچ ماموریتی ندارم :27:
الان باید چیکار کنم ؟ :41:
تبریکنقل قول:
داستان اصلی رو به پایان رسوندی باید هرچی توی نقشته انجام بدی مثل باجه تلفن یا ادمک های که در نقشه ظاهر میشوند و ...:10: