من دارم top palyer بازی می کنم به مربی ربطی داره ؟ مربی می تونه بگه به تاکنیک من اینا نمی خوره ؟نقل قول:
در ضمن فقط در نقل و انتقالات میشه ؟ آخه من وسط بازی ها درخواست دادم !!
Printable View
من دارم top palyer بازی می کنم به مربی ربطی داره ؟ مربی می تونه بگه به تاکنیک من اینا نمی خوره ؟نقل قول:
در ضمن فقط در نقل و انتقالات میشه ؟ آخه من وسط بازی ها درخواست دادم !!
نقل قول:نه دوست عزیز، دخالت چیه:31:! حرفتون درسته اما این فایل برای DirectX هستش و با نصب DirectX کامل هیچوقت همچین مشکلاتی نخواهید داشت. خودتون انتخاب کنید، نصب یه DirectX کامل یا دانلود دونه دونه فایل های DirectX!!نقل قول:
من تاحالا یک بار هم با مربی بازی نکردم؛ نمیدونم!نقل قول:
نقل و انتقال خارج از فصل انتقالات:18:؟! میخوای FIFA باشگاه رو جریمه کنه درش رو تخته کنن ببندن:46:؟!
مربی نه که ! یعنی اگه مثلا من می خوام مسی رو بیارم به تیم ( بخرم ) آخه تو مستر لیگ مربی هم هست دکتر سلامت اینا هم هستش میگم شاید اونا ردش می کنن ؟ :دی مثلا میگن به تانتیک اینا ما نمی خوره :دینقل قول:
آهان:31:!! نه! اونا از خداشونه:10: ازا ونا نیست:5:نقل قول:
به رانکین من تو جدول ربطی داره ؟ :دینقل قول:
نه بابا به رنکینگ ربطی نداره... منم همین مشکلو دارم یعنی همه دارن ....آخه مثل فوتبال واقعی میمونه دیگه ،مگه مسی به همین راحتی ها از بارسا میره؟!نقل قول:
شما توی ستینگ بازی همونطور که دوست عزیزمونم گفت باید تنظیمات نقل و انتقالاتو روی high بزاری تا همه ی بازیکنا راحت و کشکی درخواستاتو قبول کنن:31:
این high که گفتین تو تنظیمات دقیقا کجاس ؟ پلیز :دینقل قول:
دقیقا قبل از ساختن مستر لیگ. و اینکه آخر هر فصل بعضی تنظیمات رو میشه تغییر داد، دقیقا یادم نیست توی این نسخه هم هست یا نه، و البته اگر هم باشه باید اون اول تنظیم میکردین آخر فصل بشه تنظیمات رو تغییر داد.نقل قول:
شما سوالت اینه که چطوری میشه بازیکن های گرو نقیمت رو جذب کرد، درسته؟
عواملش یکی دو تا نیست، کل باشگاهت باید ارزشمند باشه و راحتت کنم، سر باشگاه به تنش بیارزه.
محبوبیت باشگاه؛ رضایت بازیکنان؛ سابقه خوب؛ نتایج خوب؛ حقوق و مزایای خوب؛ رده ی خوب توی لیگ و در بین تمام تیم ها و... اینا یه سری عوامل کلی هستش که تاثیر گذاره. ضمنا مشاور حرفه ای خرید و فروش بازیکنان (اسمشو یادم رفته) هم مهمه. شما ده بیلیون $ هم پول بدی وقتی اون آقای نقل و انتقالات باشگاهت بی ادب با طرف حرف بزنه معلومه طرف میگه $ت مال خودت.
راحتت کنم، فک کن توی واقعیتی و میخوای برای باشگاه بازیکن جذب کنی:31:
منتها اینجا دیگه میزی نداری که زیر میزی رد کنی:21:
شما باید فایل زیر رو دانلود کرده و توی پوشه ی system 32 ویندوز و پوشه ی نصب بازی کپی کنید ( البته بعد از اینکه از حالت فشرده خارجش کردید )نقل قول:
کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/ih5hxu49kcp6hsgq5b.rar
در مورد خرید بازیکن هم راحت ترین راه برای جذب بازیکن های بزرگ خرید دو آیتم مربوط به مسترلیگ در قسمت Extra Content ( ماکسیمم بودجه و ماکسیمم شانس در قبولی پیشنهادات ) و فعال کردن اون ها قبل از ساخت مستر لیگ هست ! :31:
تو pes11 تو هر هفته از فصل که بخوای می تونی پیشنهاد به بازیکن واسه خرید داد و لازم نیست حتما منتظر آغاز فصل نقل و انتقالات بشید..البته در صورت توافق بین دو تیم انتقال بازیکن به تیم مقصد فقط در پایان نیم فصل جاری انجام میشه(یعنی تو فصل نقل و انتقالات)نقل قول: