اگه میخوای از بانک واریز کنی ملت 48 و تجارت 72 ساعت طول میکشه تا تو حسابت ثبت بشه ولی اگه از همون کنترل حساب اینترنتی پرداخت کنی دو سه ساعته تو حسابت ثبت میشه.بهترین کار پرداخت اینترنتیهنقل قول:
Printable View
اگه میخوای از بانک واریز کنی ملت 48 و تجارت 72 ساعت طول میکشه تا تو حسابت ثبت بشه ولی اگه از همون کنترل حساب اینترنتی پرداخت کنی دو سه ساعته تو حسابت ثبت میشه.بهترین کار پرداخت اینترنتیهنقل قول:
من الان تو سایت رفتم دیدم میشه تغییر تعرفه دادنقل قول:
مثه اینکه درستش کردن شماهم یه نگاه بنداز
ایمان جان من امروز پرداخت کردم 1 ساعت نشد پیام تایید مبلغ رو دادندنقل قول:
اگه میخوای از بانک واریز کنی ملت 48 و تجارت 72 ساعت طول میکشه تا تو حسابت ثبت بشه ولی اگه از همون کنترل حساب اینترنتی پرداخت کنی دو سه ساعته تو حسابت ثبت میشه.بهترین کار پرداخت اینترنتیه
حالا چند روز طول میکشه تا بیان مودم رو نصب کنند؟ تاریخ دقیقش رو نمیگن؟ شاید خونه نباشم
ممنونم مهدي جان. من رفتم الان 3 ماهه نامحدود 512 كه طرح پائيزي بود رو كردم 512 با ماهي 4 گيگ حالا زد با موفقيت ثبت شد. حالا بايد پولش رو پرداخت كنم؟؟؟ از كدوم روش بهتر و سريع تر هستش؟؟؟نقل قول:
در ضمن هر گيگ اضافي قيمتش چند هست؟؟ اصلا ايارنسل داره؟؟ اگر كم آورديم بخريم. نامحدودش چه گرون شده. خدا وكيلي كجاي دنيا بابت اينترنت زير 1 مگابيت 60 هزار پول ميدن اونم كه بين 8 نفر شير شده كيفيت هم نداره بعد هر جا اينترنت 8 مگابيت كمتر نيست با قيمت 10 دلار. فرانسه كه تو خيابون راه ميري واي فاي مجاني با چه سرعتي. واقعا زور داره. اميدوارم تا سال ديگه درست بشه شرايط.:46:
دوستانی که مثل من سرویسشون قطع بود، مودمشتون رو ببرید توی یک جای باز ببینید آنتن میده یا نه.
برای من توی فضای آزاد بدون مشکل 63% سیگنال گرفت.
جای مودم رو توی خونه عوض کردم و تونستم کانکت بشم بلاخره، بعد 8 روز.
آنتن دهیش توی شرق تهران خیلی ضعیف شده.
اینم تست سرعت 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا به نظر من که بهترین راه پرداخت همیشه بصورت انلاین هست....نقل قول:
اره ترافیک هم میفروشن....بری تو قسمت طرحها!! میتونی پیداش کنی (مصرف آزاد)
با سلام
اینترنت من وصل شد مشکل از ایرانسل بود این هم تست سرعت
سلام دوستان
با تغییر مک مودم میشه از یه اکانت دو نفر همزمان استفاده کنند؟!
سلام دوستان
سوالی داشتم امیدوارم راهنمایی کنید
من کارم به صورتی هست که اصلا ثابت نیستم و احتیاج به اینترنتی دارم که با من حرکت کنه
خواستم از این مودم های GPRS بگیرم دیدم که خیلی قطعی داره و مثل دیالاپه
الان می خوام وایمکس بگیرم و مودم هم از نوع usb آیا به نظرتون اون مودمه مشکل آنتن دهی نداره یا مودم های usb مناسب نیست
خواستم از مبین نت بگیرم ، 2 ساله میده 300 تومان ، یکم برام گرونه ولی ایرانسل الان داره با مودم یک ساله میده 140
لطفا راهنمایی کنید تا بتونم تصمیم بگیرم
یه تست پینگ گرفتم اینم نتیجش
اینم یه تست سرعت!!!