راهنمایی در زمینه خرید یک لب تاپ با قابلیت های ویژه
با درود فراوان
من در صدد خریدن یک لب تاپ با ویژگیهای زیر هستم در صورت امکان مرا راهنمایی کنید:
1- از برند های معروف از قبیل hp , sony , dell باشه
2- حداقل مانیتور 15 اینچی حداکثر 17 اینچی البته من نمی دانم که چشم ما قدرت تشخیص تفاوت کیفیت تصویر در مانیتورها با قابلیت پخش hd با مانیتورهای عادی را در یک نمایشگر 15 اینچی دارد یا خیر اگه تفاوت کاملا مشهود باشه که hd باشه بهتره ولی نه الزاما
3- قابلیت پخش blu ray حتما داشته باشه اگه بتونه بلو ری رایت بکنه که خیلی بهتره چون من می خواهم در کمترین حالت این لب تاپ را سه سالی داشته باشم پس نمی خواهم به این زودی دموده بشه
4- کارت گرافیکش خیلی نمی خواهم پیشرفته باشه چون گیم باز نیستم ولی گیم معمولی بخصوص fifa بازی می کنم می خواهم تو اجرای این بازی مشکلی نداشته باشم تا فیفا 2012 . در ضمن دی وی دی زیاد نگاه می کنم و با توجه به قابلیت داشتن بلو ری می خواهم در پخش فیلم های full hd با کیفیت عالی در آینده مشکلی نداشته باشم البته می خواهم با استفاده از درایور بلو ری لب تاپ و خروجی hdmi فیلم ها را از روی تلویزیون lcd تماشا کنم.
5- قیمت لب تاپ برایم خیلی اهمیت ندارد اگه همه قابلیت هایی که را که می خواهم داشته باشم برایش به راحتی پول می دهم تا 2 میلیون را به راحتی می دهم .
6- ویژگیهای خود لبتاپ خیل خوب باشه چون همان طور که گفتم نمی خواهم به این زودیها عوضش کنم مثلا سی پی یوintel core 2 duo 6 m cache رم 4 گیگا بایت تا حد امکان با باس 1066 حجم هارد برایم خیلی مهم نیست ولی کمتر 250 گیگا بایت نباشد البته من کارهای گرافیگی سنگین و نرم افزارهای تخصصی و وب مستری و ... انجام نمی دهم بیشتر با نرم افزارهای معمولی مثل افیس و فوتو شاپ و... کار می کنم ولی می خواهم سرعت لب تاپ برای کار با این نرم افزارها عالی باشه چرا که یکی از دوستانم به تازگی یک لب تاپ dell vostro 1510 –B با سی پی یو 6 مگ کش و 4 گیگ رم و ... خرید که به نظرمن سرعت لب تاپ برای کار با این نرم افزارهای معمولی نیز اصلا خوب نبود.
7- از نظر مقاومت لب تاپ زیاد اهمیتی ندارد چون خیلی قصد انتقالش را ندارم عمر باتری برایم اهمیت دارد اگه 8 یا 9 سلولی باشه که خیلی بهتره وزنش اهمیت زیادی نداره و وزن خالصش از 4 کیلوگرم (در مورد 17 اینچ) بیشتر نباشه
8- پورت های خروجی از لب تاپ برایم خیلی مهمه هر چه پورت های بیشتری داشته باشه بهتره خروجی hdmi حتما داشته باشه
9- ساپورت سخت افزاریش هم قوی باشه که اگر یه موقعی دچار مشکل شد قطعاتش برا ی تعویض در ایران گیر بیاید.
با سپاس ویژه:11: