-
منهم بین نوین نت و پارس آنلاین موندم
برای سرعت دان شبانه مهمه
درسته پارس تا 6 بیشتر نیست ولی حداقل سرعت واقعی میده نه مثل آسیاتک از 5 یا 6 صبح تازه سرعت خوب میشه!!
تازه قبل از یک هم 10 دقیقه اینترنت قطع میشه و از اون مهمتر اینکه دان رایگان هم فقط برای 5 گیگ به بالاست
سرعت 1 مگ یا 2 مگ وقتی کیف میده که شبها هم بتونی با اون سرعت بگیری نه اینکه شبها بشه 20-30 کیلو بایت!!!
-
دیشب از ساعت 24:55 تا 01:30 اینترنتم قطع بود. برای شما چطور؟
-
منم لایزر بوددم
راضی بودم
از خواب پا شدم
قطع بود
فهمیدم شوط شدم رو اسیا
3 روز قطع
بعد وصل شدن 1 ساعت وصل ده دقیقه قطع..
اعصاب داغون
داشتم عادت می کردم..دوباره قطع شد..
زنگ زدم نیونت (واسطه اسیا و لایزر) گفت تا شب درست میشه
فرداش بدون اینترنت با کلی صحبت و التماس و پرداخت 18 تومن برای 128 و 5 گیگ الان وصل شده
speedtest پینگ رو زد 54!!یعنی باور کنم؟
سرعت دانلود رو زد 2000 باور کنم؟
فعلا شب باید بزارم دانلود ببینم چی میشه
لازر خوب بود حیف شد
-
دوستان شمـا هم تو این یکی دو روز Packet Loss داشتید ؟! با pingtest.net تست می گیرم میگـه میزانـش بین 5 تا 20 درصد ـه ! راه حلی هست کـه 0 ـش کرد ؟ اصلا نمی تونم آنلاین بازی کنم ! خیلی اذیت می کنه. پشتیبانی آسیاتک هم کـه شوت تشریف دارن ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
ببچه ها مگه از 2 تا 8 شب رایگان نیست؟؟؟؟؟از چند تا چند رایگانه؟من از آمل امممم!!! تا 9 جدی؟
یه مدت دیگه از آسیا تک در میام میرم پارس انلاین ... بخدا اون بهتره...شب کوفتم نمیشه داانلود کرد
-
بچه ها من سرویسو رو قبلا فعال کردم و 512 2گیگ بوده روی آسیاتک .
الان شبانه اصلا وصل نمیشه چرا ؟
چراغ اتصال به شرکت قرمزه !
من قبلا n میزدم آخر بوزرم الا چی ؟ الانم همون طوریه ؟
-
من امروز رفتم ازاسیا تک یه اشتراک 256 گرفتم البته تو منطقه ما همه شرکت ها پورت ها شون پر بود به جز اسیا تک و صبا نت کسی که تو دفتر اسیا تک بود گفت سرعتت اگه زیر 100 اومد بیا تا پولتو پس بدم حالا ببینیم چی میشه
اما تا ایرانسل هست زندگی باید کرد خدایی دمش گرم برای ما زیر 30 نمیاد اینم یه عکس از سرعت ایرانسل البته بیشتر بین 34 تا 43 میچرخه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
سرعت روز آسیاتک بالاست اگر گفت زیر 100 نمیاد راست گفته ولی شب قضیه فرق می کنه
فکر نمیکنم برای شما بیشتر از 30 بشه.
روز ها از حجم کم میشه ، شبا رایگانه
-
دوستان از کجا میشه دید در فلان ساعت چقدر دانلود داشتیم؟؟؟؟؟صفحه ی قبلیش رو not found میزنه
---------- Post added at 10:19 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
در ضمن دوستانی که 128 دارن شبانه براشون چنده؟؟؟؟؟
من 512 دارم روی 70 میچرخه.....
-
دوستان در مرکز مخابرات نصرالهی سرعت دانلود شبانه شبها الان چطوره؟