نقل قول:
شما اگه دانلود فیلم میکنی و میخوای یاهو مسنجر رو هم بالا بیاری مسلما شاید دچار این مشکل بشی چون تمام پهنای باندتون رو دارید برای دانلود صرف میکنید و برای یاهو چیزی باقی نمیمونه که بخواد به سرور خودش وصل بشه
Printable View
نقل قول:
شما اگه دانلود فیلم میکنی و میخوای یاهو مسنجر رو هم بالا بیاری مسلما شاید دچار این مشکل بشی چون تمام پهنای باندتون رو دارید برای دانلود صرف میکنید و برای یاهو چیزی باقی نمیمونه که بخواد به سرور خودش وصل بشه
سلام من میخوام برم ایمیلم در یاهو میگخ رمزتون اشتباس ولی دیروزش با همین رمز رفتم چندین بارم رمزای مختلفو هی زدم میگه قفله... میخوام برم پسووردمو عوض کنم چند تا کد امنیتیش نمیاد بالا تا بقیه پروسه تغییر رمزو برم ( سکرت کوئسشن..) همون پیج اول میمونم احتمال هکر هم میدم...اون کدها چرا بالا نمیاد..؟؟ چی کار کنمممممممم؟ اکسپلوررمو پاک کنم از اول نصب کنم؟ مک آفی هم نصبه ولی نمیتونم پاکش کنم فایروال وآنتی..از چیههههههههه؟ کجای یاهو برم اون کدهای امنیتی میاد بالا.؟ البته صوتی هم میگه ولی اونم نمیاد..
میشه آخرین نسخه یعنی ورژن 10.0.0.1270 رو برام توی یک لینکی بزارید غیر از لینک بالایی که توی امضاتون هست
که بشه با IDM هم دانلود کرد ممنون
کد:http://www.filehippo.com/download_yahoo_messenger/download/dfcb83093900326d169f813dbc88b877/
نقل قول:
عزیزم من نود 32 دارم و همیشه آبدیته .....
صفحه چت یاهو من هم سفید هستش و هیچ pm ی دیده نمیشه! فعلاً که با pidgin مشکل رو حل کردم ولی به نظرم نباید صورت مسئله رو پاک کرد! (تعویض ویندوز)
گمان نکنم ربطی به ویروس داشته باشهنقل قول:
چون با باز و بسته کردن برنامه درست می شه
من از وقتی ویندوز عوض کردم دیگه به این مشکل بر نخوردم. اما واقعا مشکل مسخره ایه
کلا یاهو مسنجر از این بازی ها زیاد در میاره
نقل قول:
ویندوز اگه به مشکل خورده باشه نصب مجدد بشه بهتره ولی اگه مشکلتون حل شده دیگه نیازی به اینکار ندارید
سلام من هر وقت یاهو مسنجر رو باز میکنم با این پیغام روبرو میشم پیغام رو کلوز میکنم از یاهو خارج میشه چند بار هم پاک کردم و دوباره نصب کردم ورژن یاهو 10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مشکل از خود نرم افزار و در نهایت به سیستم عامل بر میگرده
شما اول یاهو رو پاک کن و بعد با نرم افزار tune up utility سیستم رو چک و پاکسازی کامل و رجیستری و تروتمیز کن و بعد نرم افزار یاهو جدیدترین ورژنش 10.0.0.1270 رو نصب کن اگه مشکل همچنان پابرجاست و رفع نشده از یک شرکت دیگه متصل بشید به اینترنت ببینید باز هم مشکل پابرجاست اگه باز هم مشکل پابرجا بود سیستم عامل دچار مشکل شده