توصيه ميكنم از آخرين نسخه اين محصول يعني نسخه 9.0.736 استفاده كنيد.نقل قول:
در مورد قرار دادن تصوير هم بايد از نرم افزارهاي مربوط به اينكار مانند SnagIt استفاده كنيد و عكسهاي تهيه شده را در سايتهاي آپلود عكس آپلود كنيد.
Printable View
توصيه ميكنم از آخرين نسخه اين محصول يعني نسخه 9.0.736 استفاده كنيد.نقل قول:
در مورد قرار دادن تصوير هم بايد از نرم افزارهاي مربوط به اينكار مانند SnagIt استفاده كنيد و عكسهاي تهيه شده را در سايتهاي آپلود عكس آپلود كنيد.
با سلام خدمت اساتید.دو تا سوال دارم.اول اینکه تو صفحه ی اصلی kis 2010 قسمت یک نوار سبز رنگ هست که بالاش نوشته total scanning میخواستم بدونم مربوط به چیه؟دوم اینکه چطوری میشه از دسترسی یک برنامه به اینترنت جلوگیری کرد؟من از اخرین نسخه استفاده میکنم.
يكي از كارهاي يك آنتي ويروس RealTime Scan ميباشه.يعني حتي اگر شما اقدام به اسكن سيستم خود نيز نكنيد آنتي ويروس با صرف منابع كمي از سيستم اقدام به اسكن فايلهاي موجود در سيستم ميكنه و اگر مورد خاصي پيدا كنه طبق تنظيمات عمل ميكنه.اين گزينه هم گزارشي از وضعيت اسكن فايلها داره به شما ميده.نقل قول:
شما وارد تنظيمات كاسپر بشيد.در بخش Firewall شما ميتونيد ليست كامل برنامه هايي كه به اينترنت وصل شده اند را با يك علامت تيك سبز رنگ مشاهده كنيد.هر برنامه اي كه مايل نيستيد به اينترنت وصل بشه را انتخاب ميكنيد.علامت + كنار آن برنامه را باز ميكنيد و گزينه Deny را براي هر 3 گزينه مشاهده شده انتخاب ميكنيد و تمام پنجره هاي باز را Apply و ok ميكنيد.
سلام!
این نسخه trial که تو سایت Kaspersky هست چجوری تموم میشه؟ دیگه update نمیشه یا کلا کار نمیکنه؟
(باید اول trial نصب کنیم دیگه؟)
بعد مثلا میشه از یه نفر که original اش رو خریده database جدید رو گرفت؟ مشکلی نداره؟
کلا از اینکه یکی نسخه original رو داشته باشه چه استفاده ای میشه کرد؟
براي فعال كردن نسخه Trial كافيه در انتهاي مرحله نصب گزينه مربوط به Activate Trial را انتخاب كرده و به به ايترنت نيز وصل باشيد تا با وصل شدن به سرور خودش و اختصاصي كدي به كاسپر در سيستم شما فعال بشه.در طول 30 روز آزمايشي شما ميتونيد از تمام امكانات كاسپر كامل استفاده كنيد.نقل قول:
كاسپر اين قابليت را داره كه از آپديتهايش ميتونه يك نسخه پشيبان تهيه كنه.از اين آپديتها در صورت يكي بودن نسخه ها و محصول ميتوان در هر چند سيستم كه خواسته باشيم بصورت آفلاين و رعايت دستورالعمل مربوط به نحوه آپديت آفلاين استفاده كرد.
از آن نسخه Original فقط ميشه از آپديتهاش استفاده كرد.
ممنوننقل قول:
فقط نفهمیدم وقتی 30 روز تموم میشه چی میشه؟ دیگه update نمیشه یا از برنامه نمیشه استفاده کرد؟
بعدشم اینکه دستورالعمل های آپدیت آفلاین چیه؟:دی تو فروم توضیح داده شده؟
بعد 30 روز میگه خریداری کنید و اگه اشتباه نکنم دیگه آپدیت نمیشه.نقل قول:
راهنمای آپدیت آفلاین پست اول.
سلام.
من چند روز پیش کاسپر سکوریتی 2010 رو نصب کردم که تاریخ آپدیتش 20/10بود بعد یه آپدیت 60مگی رو از سایت تبیان دانلود کردم که کاسپرم رو از روش آپدیت کردم و تاریخش شد 19/11/2009 .دیروز هم که گذاشتم از طریق دیتا بیس خودش آپدیت بشه بعد از حدود سه ساعت قبل از این که دیسکانکت بشه:41:حدود 23مگ برداشته بود و برنامه تازه 24% رو نشون میداد میخواستم بدونم که اگه دوباره بخوام آپدیتش کنم باید چند مگ رو دانلود کنم ؟؟؟این رو هم اضافه کنم که من از نسخه آزمایشی (30روزه )استفاده می کنم.
سلام
من kis 9.0.0459 دارم و تا امرز آپدیت میباشد امروز ورژن 9.0.0.736 را از خود سایت کاسپرسکی دانلود کردم حال اگر بخواهم ورژن جدید را نصب کنم باید قبلی را پاک کنم یا میتوان روی آن نصب کرد . واگر میشود آیا آپدت ها منتقل می شوند یا باید جدا گانه آپدیت ها را منتقل کنم.
من از ورزن تریال استفاده می کنم و از تریال ریستر استفاده می کنم.
با تشکر
شما اشاره نكرديد از كدام نسخه ي 2010 استفاده ميكنيد؟نقل قول:
توصيه شده قبل از نصب نسخه 9.0.736 نسخه هاي قبلي را Uninstall كنيد.نقل قول:
امكان انتقال آپديتها وجود داره ولي توصيه ميكنم اينكار را نكنيد.نسخه 9.0.459 داراي اشكالات عديده اي بود.بهتره نسخه جديد را از طريق اينترنت كاملا آپديت كنيد.