استاد EXTREME لطفا به من راهنمایی کنید. چون مشکلم با احتمال زیاد به هاردم مربوطه و شما خیلی ماهرینقل قول:
Printable View
استاد EXTREME لطفا به من راهنمایی کنید. چون مشکلم با احتمال زیاد به هاردم مربوطه و شما خیلی ماهرینقل قول:
منظور از بوتيبل ، همانطوريكه در عكس زير ميبينيد بايد یكي از دو دكمه bootable CD/DVD رو براي ساخت يك CD/DVD يا دكمه bootable usb flash رو براي ساخت يك فلش مموري بوتيبيل بزنيد .پس از ساختن CD/DVD یا usb flash بوتيبل ، براي بوت شدن از آن بايد در بايوس گزينه اول بوت رو رايتر یا usb flash قرار بديد و پس از تنظيم كردن تغييرات ايجاد شده و ريستارت مجدد سيستم ، به جاي بوت ويندوز برنامه مورد نظر اجرا ميشه ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با متد scan and repair اسکن کنم؟نقل قول:
آیا با فرمت هارد درست میشه این اِرور ها؟
بالاخره تونستم هاردم رو low level فرمت کنم
متاسفنه سکور delay بر طرف نشد و همچنان در برنامه hd tune هشدار می ده
برای رفعش باید چی کار کنم؟؟
دوستان این هارد من دیگه کلا روشن نمیشه و به سیستم اجازه روشن شدن نمیده و از موقعی که روشن میکنم صدای بوق ازش بلند میشه الان باید چیکار کنم؟؟؟؟؟
سلام و خسته نباشيد
من كامپيوترم اين اواخر مرتب هنگ ميكرد و فكر ميكردم به خاطر سيستم عامل و ويندوزم هست.
هنگام بك آپ گرفتن به منظور نصب سيستم عامل جديد،ديگه اينقدر هنگ ميكرد كامپيوترم كه اجازه ي هيچ كاري رو نميداد.
با چندتا برنامه ي بوت هارد رو چك كردم،تقريبا ١٠٠٠٠تا بد سكتور داشت.
هارد ١ ترابايت هست.
چند بار واستم با برنامه ي checkdisk درستش كنم ولي وسطاش هنگ ميكنه..
راهي هست براي اين مشكل؟؟
مرسي
Mehrdad Sh.
دوستان اگه کسی می تونه به پست 6304 جواب بده.
ممنون.
نقل قول:
فعلا این تست رو انجام بدین درست نشد برین روی فرمت سطح پایین و آپدیت فریم ویر
اگه با نرم افزار و فرمت سطح پایین مشکل حل نشد دیگه نمیشه نرم افزار ی این مشکل رو حل کرد باید هارد رو ببرین برای تعمیرنقل قول:
بوق های پشت سرهم با چه فاصله ای ؟نقل قول:
منظورتون از روشن نشدن دیتکت نشدنه؟