ممنون نفس
من مموری را فرمت کردم و چند تا پوشه جدید ساخت.مثل ISO و Video و PSP ... بازی رو هم از حالت فشرده در آوردم.حالا تمام محتویات بازی رو داخل پوشه ISO کپی کنم یا PSP؟
ممنون نفس
من مموری را فرمت کردم و چند تا پوشه جدید ساخت.مثل ISO و Video و PSP ... بازی رو هم از حالت فشرده در آوردم.حالا تمام محتویات بازی رو داخل پوشه ISO کپی کنم یا PSP؟
من الآن دارم یه بازی رو کپی می کنم حالا نمی دونم جاش درست هست یا نه اما می دونید چند دقیقه زده؟الآن شد 193 دقیقه!!!!!!!!!!!!!این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
ای بابا مثل اینکه اصلاً به ما نیامده امشب یه بازی با این PSP انجام بدیم.یه دردسر تازه:
وقتی که روی آیکون بازی کلیک می کنم این ارور رو میده:
(The game could not started (80020321
دیگه دارم کلافه میشم
فايل با فرمت .iso يا .cso را تو پوشه ISO كپي كن بعد مطمئن شو فرم وير پي اس پي ميتونه بازي رو اجرا كنه من يك بار يك همچنين مشكلي داشتم فرم وير بالاتر گذاشتم حل شد.نقل قول:
آقا خودم حلش کردم.رفتم xmb رو به m33 تغییر دادم.
اگه سوالی بود بپرسید من راهنماییتون کنم:31:
xmb را به m33 تغییر دادی؟:13:نقل قول:
xmb که OS پی اس پی هست.
شما رفتی به VSH Menu و UMD iso mode را به M33 driver تغییر دادی.
اما من خودم از sony np9660 بیشتر خوشم میاد.هرچند فرقی با هم ندارند.
حلا psp را چند خریدی.چخ چیزایی گرفتی.مموری چند گیگ گرفتی چه قیمت.خلاصه تعریف کن ببینیم چه کردی.:10:
سلام استاد choory و سلام به همه اساتید گرامی سایت.
دیروز من به خاطر راهنمایی یکی از دوستان که گفتند در توپخانه تهران آشنایی دارند رفتم توپخانه و رفتم پاساژ لباف.
یه دونه PSP گرفتم به همراه یه کیف و برچسب LCD و هدفون مخصوص PSP.رم 4 گیگ و دو تا سیدی بازی البته اشانتیون.
کلاً شد 253 چوب.اما:
من دیدم چون طرف آشناست و تازه از نماز برگشته بود فکر کردم یه رم درست و حسابی داده.اومدم خونه دیدم دکی رم magicgate رو پشتیبانی نمی کنه.زنگ زدم بهش گفت ببخشید و معذرت می خوام بیار عوض کن.
اما راه من دوره نمی تونم برم اونجا دوباره.می خوام بدونم اولاً قیمت نهایی چطور بود و در ثانی این رم مشکل برای من ایجاد نمیکنه؟
اما سوال دیگه:
من NBA رو می خواستم بریزم تو دستگاه اما فایلی که پسوند iso یا cso رو داشته باشه نداره.کل پوشه رو هم خواستم بریزم دیدم زمان زده 193 دقیقه.
خوب الآن می خوام برم سراغ دانلود بازیهای مورد علاقم.من بازیهای سبک مدیریتی رو خیلی دوست دارم.چیزی سراغ دارید؟
ممنون
رم رو چند باهات حساب کرد ؟نقل قول:
اما راه من دوره نمی تونم برم اونجا دوباره.می خوام بدونم اولاً قیمت نهایی چطور بود و در ثانی این رم مشکل برای من ایجاد نمیکنه؟
هیچ مشکلی پیش نمیاد من خودم 4 تقل دارم
راستی مبارک باشه
پس آخر هدفون را گرفتی؟هدفون را چند باهات حساب کرد؟نقل قول:
رم هم من خودم 4 گیگ تقلبی دارم تا حالا مشکلی نداشته.اما اگه به شما گفته برات عوض میکنه به نظر من ارزش داره بری عوش کنی چون هر چیزی اصلش بهتر تقلبی هست.و درثانی وقتی میخواهی یک بازی را داخل مموری کپی کنی تندر کپی میشه.در ضمن الان مموری هم ارزان شده و 4 گیگ اصل با 3 سال گارانتی ایران رهجو شده 37 تومن پس ارزش نداره مموری تقلبی بخرید.
کلا مموری های اصلی سرعت خواندن و نوشتن بیشتری از تقلبی ها دارند و همینطور کیفیت.
در مورد بازی ها هم ممکنه روی سیستم شما برنامه های مثل winrar و... نصب باشه که فایل iso بازی را به صورت یک فایل zip نشان بدهد و شما اون فایل را شتباهی از از حالت فشرده در آوردی و بازی تبدیل به یک سری فولدر و فایل شده است.
هیچوقت نباید بازی ها را UNZIP کنی.چون بازی های psp به صورت تک فایل iso یا cso هستند.
شما در ویندوز به قسمت folder options برو سپس به تب view سپس در قسمت advanced setting تیک گزینه hide extensions for know file type را بردار تا پسوند فایل ها را نشنان دهد.
مانند عکس زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالت معمولی به این صورت هست
وقتی تیک گزینه ای که گفتم را بردارید به این شکل میشه.
شما باید همین تک فایل را بدون خارج کردن از حالت فشرده با پسوند iso و یا cso به داخل فولدر iso پی اس پی کپی کنید.
این لیست خرید من همراه با قیمت:(تومان)
PSP Slim:210000
برچسب LCD:3000
کیف:3000
هدفن:12000
memory 4 gig:22000
کابل usb:3000
سر جمع 253000 تومان.
چطوره؟گرون نخریدم؟
راستی طرف می گفت الآن توبازار fat کم پیدا میشه.