سلام آقا اين mms کار مي کنه يا نه?
سلام آقا اين mms کار مي کنه يا نه?
خرجش 32 تومنه :46: مي توني به خودت mms بزني:31:نقل قول:
نقطه .نقل قول:
سر خط.....
:27::27: آقا ما هم ملت جالبی داریما !!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدواریم که راست باشه و آخر شهریور راه بیفته (البته اگه مخابرات بزاره!)
هان؟ چیه؟ فکر کردین فقط خودتون بلدین برید سفر تحقیقاتی؟
منم رفتم ولی درون شهری!اینم گزارشش:
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااایییی یی:19::18:
عجب آنتندهیی درست کرده!:18:
این امین خان گفت تو پاسداران آنتن میده ها!!
ولی فقط پاسداران نبود که!من تا میدون احسان یهنی سر معالی آباد آنتن دهی داشتم!قبلا تعطیل تعطیل بود!
و درکل 80 درصد این جا رو آنتن دهی 5 از 5 و بقیشم 2 یا 3 از 5 داشتم.
برای شما که توی شیراز نیستید:نقشه پوششو که باز کنید...سمت چپ نوشه آیت الله قدوسی.
در حقیقت این اشتباهه!پایینیه پاسدارانه و بالاییه رجایی(که بهش میگن فرهنگ شهر).من تا بالای رجایی یعنی اون سه راهه آنتن داشتم(بالای قدوسی توی نقشه)...البته بالاتر نرفتم!همونجا رفتم چون میخواستم برم استخر(مفتی بود).بعدشم برگشتم!:8:
حال میکنی آنتن دهیو!کیفیتشم عالی بود!:31:
البته از اون بهتر این بود که استخر خالی خالی بود! آخراش که شمردم 30 نفر توش بودن!!!
از توی 4 متری زیر آب میشد اون طرف استخرو دید! آبش تمیز تمیز بود...خیلی حال داد!:27:
ولی این آنتن دهیه زیااااااااااااااااااااده!! !!باور کنید مقایسه کنید از اون تیکه رسمیه بیشتره!!!:27:
ایول ایرانسل خیلی حال دادی!:40:
الانه که این آقا میلاد خفمون کنه!:21:
خوب متن خبر را میزاشتینقل قول:
ايرانسل و مخابرات براي تدوين آييننامه MMS پشنهاد دهند
معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: تدوين آييننامه استفاده از سرويس MMS تلفن همراه (ارسال صوت و تصوير) به اين سازمان تكليف شده و در حال تنظيم آن هستيم و اميدواريم تا پايان شهريورماه اين آييننامه تدوين شود.
لطفالله سبوحي در گفتوگو با ايسنا درباره آخرين وضعيت تدوين آييننامه مربوط به MMS اظهار كرد: از مخابرات و ايرانسل درخواست كرديم كه پيشنهادات خود را براي سازمان ارسال كنند تا بعد از بررسيهاي لازم به يك جمعبندي در اين رابطه برسيم و از طرفي بايد هماهنگيهاي لازم با ارگانهاي ذيربط نيز انجام شود.
وي ادامه داد: در صورت تصويب و تدوين ضوابط مربوط اميدواريم بتوانيم اين سرويس را تا پايان شهريورماه به اپراتورها اعلام كنيم كه همزمان ابلاغ تعرفهها نيز بايد انجام شود.
سبوحي در ادامه با بيان اينكه ايرانسل پيشنهاد اوليه خود را در رابطه با تعرفه به ما ارايه داده است، گفت: بديهي است اگر مخابرات نيز بخواهد درخواست ارايه اين سرويس را به ما ارايه كند تابع همين شرايط و ضوابط خواهد بود.
آقا سروش تبریک میگیم....نقل قول:
دیدی بالاخره مشکل شماها هم داره حل میشه....
چارش کمی صبر بود.....
ایشالا به زودی کل کشور تحت پوشش میره تا دیگه شاهد اینگونه مسائل نباشیم
چرا این Gprs من وصل نمیشه؟
چیکار باید بکنم؟!
صرف نظر از اصفهان البته ! :دينقل قول:
ایشالا به زودی کل کشور تحت پوشش میره تا دیگه شاهد اینگونه مسائل نباشیم