بالاخره امروز lte اومد بالای انتن گوشی و مشکل از گوشی نبود کلا این سیمکارت هم دیر بسته هدیش فعال شد هم اینکه دیر فورجی شد
Printable View
بالاخره امروز lte اومد بالای انتن گوشی و مشکل از گوشی نبود کلا این سیمکارت هم دیر بسته هدیش فعال شد هم اینکه دیر فورجی شد
خب برو حالشو ببر فقط اصلا تا تمام شدن این اینترنت هدیه سیم کارت رو بالای 2 تومن شارژ نکن و همیشه چک کن ببین چیزی کم نکرده باشه .نقل قول:
طرح تعویض "رایگان" سیم کارت به یوسیم (ویژه دارندگان تلفن همراه با پشتیبانی از اینترنت پر سرعت نسل 4)
کافی است با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات مشتریان یا فروشگاههای زنجیره ای همراه اول، علاوه بر تعویض "رایگان" سیم کارت خود به یوسیم جهت بهره مندی از اینترنت نسل 4 و 4.5، یک بسته اینترنت پرسرعت 4GB (2+2) هدیه بگیرید.
چرا بسته نا محدود یکماهه شبانه فورجی نمیشه راهی داره؟
دیشب ساعت ۳ شب سرعت با فورجی زیر ۳ مگ بود به نظرتون سرعت پایین نیست؟ بسته شبانه فقط فعال بود انتن نصفه؟؟
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
اونجور که من فهمیدم رایگان نیست و مبلغ ۷۳۰۰ از حساب کسر میکنن ولی بازم به صرفه هست چون بسته ۴ گیگی که میدن ۱۲ تومن هزینشه که رایگان میشه.نقل قول:
اگر فقط دیشب اینطور بوده، چرا پایینه،ممکنه تعدادی کاربر دیگم در حال استفاده بودن، اگر شبای دیگم این حالت بود با انتن نصف و تجهیزات حاضر طبیعیه.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
از من با اینکه دو تا پیام تعویض رایگان اومده بود 5 هزار شارژ کسر کرد ولی بسته 2+2 گیگ اینترنت هدیه رو بهم داد .نقل قول:
نقل قول:نه کاملا رایگان هست من چند روز پیش تعویض کردم به یو سیم و بعد 2 دقیقه اینترنت 2+2 هم فعال شد و هیچ هزینه ای دفتر ارتباطی گرفت:n01:نقل قول:
از شارژ هم کم نشد:n01:
4g همراه اول بروجرد (میدان ایت ا...بروجردی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]