اگه هدفونی میخوای که کیفیت داشته باشه و خراب شد دلت نسوزه میتونید هدفون iriver که الان مدلشو نمیدونم و تو ناصر خسرو 23 میفروشند یا هدفونای A4tech که واقعا نسبت به قیمتشون کیفیت خوبی دارن رو تهیه کنی.
Printable View
اگه هدفونی میخوای که کیفیت داشته باشه و خراب شد دلت نسوزه میتونید هدفون iriver که الان مدلشو نمیدونم و تو ناصر خسرو 23 میفروشند یا هدفونای A4tech که واقعا نسبت به قیمتشون کیفیت خوبی دارن رو تهیه کنی.
Sensation xe عزیز اگه میترسی هدفونت زود خراب بشه هدفون iriver که مدلشو نمیدونم که قیمتش تو ناصرخسرو 23 تومنه یا هدفونهای A4tech که نسبت به قیمتش کیفیت بالایی داره رو تهیه کنی.
کسی راهنمایی نکرد MW600 بهتره یا Jabra STREET2 ؟ (هردو یک قیمت 90 تومان)نقل قول:
با سلامنقل قول:
مدل MW600 برتری محسوسی نسبت به مدل های Jabra داره. بهتره به فکر تهیه سونی باشید
سلام من خيلي دنبال hje 300 گشتم ولي پيدا نكردم . به خاطر همين ep-630 خريدم ولي الان كه بسته بنديش رو با اينترنت مقايسه ميكنم فرق داره . چه جوري بفهمم تقلبيه يا نه ؟؟
چه قیمت؟ کیفیت صداش چطوره؟نمایندگیشو گیر میاوردی خیالت راحت تر بودنقل قول:
چون این مارک فیک زیاد داره عزیز
کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟ 80 نمیخوام بدم.:13:
26 تومن . ساخت چين . كيفيتش بد نيست . راستش زياد نميتونم تشخيص بدم ولي اوني كه من خريدم جعبه اش اين شكليهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش فیک خوبش در حد 20 تومن من قیمت دارم!!! شکل و جعبشم که خودشهنقل قول:
به نظر من به احتمال زیاد اصله و بدبینانش فیک درجه 1
بنام خدا.دوستان من این مدل klipsch s4a رو که مخصوص اندروید هست رو نتونستم پیدا کنم.چون گوشی من گالاکسی 2 و اندروید هستش.اگه ممکنه یه پیشنهادی بدید که بشه پیداش کرد.انتظاراتم رو هم یکبار دیگه میگم.بیس زیاد و کیفیت صدای عالی-داشتن کنتزلهای جواب دادن به تماس و کنترل موسیقی.سیمدار باشه(بلوتوثی نباشه مثل jabra street 2)-قیمتش هم حدود 100 تومن.ممنون و موفق باشید