من هم مشکل از کار افتادن فن داشتم، یکی از دوستان گفت باز کن احتمالاً کثیف شده، من هم پشت لپ تاپ را باز کردم و همانطور که دوستم گفته بود یه مقدار پرز قالی گرفته بود، تمیزش کردم و کاملا الان داره کار میکنه/ شاید شما هم اینطوری باشه!نقل قول:
Printable View
من هم مشکل از کار افتادن فن داشتم، یکی از دوستان گفت باز کن احتمالاً کثیف شده، من هم پشت لپ تاپ را باز کردم و همانطور که دوستم گفته بود یه مقدار پرز قالی گرفته بود، تمیزش کردم و کاملا الان داره کار میکنه/ شاید شما هم اینطوری باشه!نقل قول:
نقل قول:
اکثر سازندگان لپتاپ ، طراحی رو طوری انجام میدن که تحت هیچ شرایطی گرد و غبار و پرز نتونه وارد لپتاپ بشه و امروزه بیش از 99 درصد لپتاپ ها این ویژگی رو دارند. پس مشکل با تمیز کردن فن لپتاپ حل نمیشه
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
انقدر سوال من توی دو سه صفحه من سخت بود که کسی نتونست جواب بده ؟
4 تا مجازی نیست عزیزنقل قول:
اصلا بحث هسته مطرح نیست در ویندوز. بحث بر سر thread هست.
ترد کوچکترین واحد پردازشی هست که پردازنده میتونه در واحد زمان انجام بده و این ملاک ما هست !
حالا پردازنده ی شما قادر هست در هر واحد زمانی 8 thread رو به طوری همزمان و موازی پردازش کنه
چون در گذشته پردازنده ها تک هسته ایی بودن و هر هسته می تونست فقط از یک نخ یا thread پشتیبانی کنه به خاطر همین میگن پردازنده شما 8 هسته ایی هست ! یا یه همچین چیزی
اما در اصل 4 هسته ایی هست و هر هسته 2 ترد (thread)
سلام. ببخشید من VAIO EA دارم. بعضی وقتا بی مورد داغ میکنه (مثلا برنامه سنگینی هم باز نیست و حتی مدت زیادی از روشن بودن نمیگذره..)
و سرعت فن زیاد میشه و میزان استفاده از cpu هم که در task manager مینویسه میره بالا...
میخواستم ببینم لپ تاپ دچار مشکل هست یا کلاً سونی این لپ تاپ رو اینطوری ساخته؟!
سلامنقل قول:
حرف شما درسته! ولی توجه کنید که من درباره فن صحبت کردم که منفذ ورود گرد و غبار است، ضمن اینکه شما اگر فن لپ تاپ را باز کنی میفهمی چقدر گرد و غبار داره ! حداقل لپ تاپ من چنین بود. فکر کنم یه منبع درآمد خوبی برای تعمیر کارها با شه که فقط فن را تمییز کنند و خدای نکرده پول تعمیر قطعه از مشتری بگیرن! البته بعضی تعمیرکارهایی که بی انصاف هستند.
ضمن اینکه من بصورت احتمالی به دوست عزیز توصیه کردم که فن را یه نگاهی بیندازه شاید مثل من کثیف باشه.
بله منظور من هم فن بود ، فن هم تحت هیچ شرایطی نباید کثیف بشه ، به طور مثال سونی و لنوو رو می دونم که اینگونه هستند و من چند بار که بررسی کردم اصلا کثیف نشدن ، اپل هم به همین گونهنقل قول:
نقل قول:
هروقت استفاده از پردازنده زیاد بشه سرعت فن هم افزایش پیدا میکنه
مشکل از لپتاپ شما نیست
در task manager بررسی کنید کدوم فرایند بیش از حد از پردازنده استفاده میکنه و بعد برای رفع مشکل اقدام کنید
مشکل می تونه از یک برنامه یا ویروس باشه
احتمالا مشکل از برنامه vaio media server هست ! اون رو پاک کن
در task manager احتمالا باید این اسم ها رو ببینی
SSSvr.exe
PicAppSrv.exe
SV_Httpd.exe
UPnPFramework.exe
این ها مربوط به برنامه های سونی هستند ، اگر از اینها بود پاکشون کن
یعنی از لیسته پاکشون کنم؟ بعد از روشن شدن دوباره، باز نمیان؟نقل قول:
اگر از برنامه دیگری یا ویروسی بود یا ریکاوری درست میشه؟
نه چیزی رو پاک نکن ، فقط تو task manager و در قسمت prosses ببین کدوم تسک بیشترین استفاده رو داره تا بررسی کنیم ببینیم مشکل از چیه ، وقتی که load پردازنده بیش ز حد بالاست (غیر معقول)این کار رو انجام بده ، البته یادت نره در قسمت prosses گزینه ی show all prosses رو انتخاب کرده باشینقل قول: