اینو اگه کسی با کسپر تست نکرده بریم تو کارش و یه ویندوز رو قربانی کنیمنقل قول:
Printable View
اینو اگه کسی با کسپر تست نکرده بریم تو کارش و یه ویندوز رو قربانی کنیمنقل قول:
نقل قول:
عباس میدونم ویندوزت خراب شده الانم می خوای با یک تیر دو نشون بزنی همینکه مخرب تست کنی و هم ویندوز تعویض کنی
برو تو کارش برات ارزوی موفقیت میکنم:31:
شما بعد از اجرای مخرب ها بلافاصله ریستارت کردین یا با سیستم به کار کردن ادامه دادید؟نقل قول:
هرچند تو سیستم من آلودگی باز زیاد بود ولی بشدت شما نبود
به نوت پد و ویندوز مدیا پلیر و چند فایل دیگه آلوده کرده بود
و بعد هم که ماجرای از بین بردن لاگین ویندوز و ....
ولی بعد از اسکن و حل مشکل لاگین موردی ندیدم
سلامنقل قول:
آقا مسعود .
خیلی ممنون از شما که وقت پر ارزش رو برای اینکار گذاشتی.
منظور از پکیج دقیقا این بود که پوشه ی USB Virtualization رو کاملا کپی کنید داخل درایو کول دیسک.
بعد از طریق اون فلش سیستم آلوده بشه، البته روی ویندوز ایکس پی کاربرد داشت، بعید میدونم
روی 7 به این شکل جواب بده.
به هرحال تشکر.. زحمت زیادی کشیدی. امیدوارم موفق باشی..
راجع به وضعیت های بعدی هم توضیحی اگه هست خوشحال میشم بگی که نتیجه ی آخر چی شد.
نشد :41:
ویندوز سون 32 بیت
حالمون گرفته شد ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عباش داداش اون 2 تا فایل دیگه اجرا کن این فایل اصن اجرا نمیشه مشکل دارهنقل قول:
امید تیم مایی
خب عملیات با موفقیت انجام شد
گزارش تکمیلی به زودی ...
در حال ویرایش ...
من یک دقیقه بعد از اجرای مخربها سیستم را ریست کردم.نقل قول:
یه نکته را هم فکر کنم فراموش کردم بگم و اون اینکه من بعد از ریست کردن سیستم و قبل از نصب آنتی ویروس باز هم مخرب ها رو اجرا کردم.
برای این ریست کردم که مخرب کاملا روی سیستم مستقر بشه و برای این دوباره مخربها رو اجرا کردم که اگر یکی از آنها بعد از ریست شدن غیر فعال شده باشه ، دوباره راه اندازی بشه.
درود بر امین عزیزم.نقل قول:
من همون ابتدای کار فایل شما رو گرفتم و کنار گذاشتم برای تست
بیشترین نگرانی من این بود که مبادا این مخرب هم مثل بعضی های دیگه در ویندوز مجازی اجرا نشه.
خوشبختانه اجرا شد و ما تونستیم طبق دستورالعمل امتحانش کنیم.
البته همانطور که گفتید برای اجرای اتورانی با محدودیت مواجه شدیم.اما من سعی کردم چند بار مخرب رو اجرا کنم تا چیزی از قلم نیفته.
در ادامه بیشتر توضیح میدم.
خوب من روی ویندوز مجازی تستش کردم.
فقط در مورد سرانجام کار بگم که بعد از اینکه بیش از 800 فایل(Safe Mode) برای پاکسازی پیمایش شد، سیستم در حالت معمول اجرا شد و دیگه خبری از شروع مجددِ عملیات کشف و شناسایی نبود.
اما این پاکسازی ها هزینه بر دوش سیستم گذاشت.یعنی حداقل msconfig هم که قبلا باز میشد ، دیگر باز نشد!
خوشبختانه Taskmanager رو رویت کردم!
حتی فایل اجرایی برنامه Winrar هم حذف شد.
در نتیجه ویندوز به یک تعمیر اساسی نیاز پیدا کرد.
تجربه خوبی بود و من از شما تشکر میکنم.در فرصت بعدی میل دارم این مخرب رو با Norton Power Eraser تست کنم.
منم این پیام رو دیدم .بهش توجه نکردم.فکر کردم یه پیغام دروغین از جانب ویروسه.نقل قول:
نقل قول:
فایل دانلود شد
آنتی ویروس بطور کامل غیر فعال شد ( هر سه گارد حفاظتی بسته شد ) غیر فعال کامل
فایل ها را اجرا کردم و بعضی هاشون را چند بار
گارد ها را باز کردم حدود 20 30 مورد بلاک شد و درخواست ریست داد
ریست کردم و الان داره سیستم را اسکن هوشمند انجام میدهد فعلا که خبری نیست بعد هم میرم پاکسازی کامل سیستم
البته از قدیم گفتند شب دراز و قلندر بیدار شاید بریزه سیستم شکم هم
سلامنقل قول:
پس دیدی چرا بیتدفندر صبح که اسکن کردم ، ویروس تشخیص نداد !
انوقت تو میگفتی بیتدفندر اشتباه میکنه ، با اینکه می دونستم باید فایل ویروس نباشه ، چون ویروس توتال 4 تا سوییت که به خودشونم گیر میدن به عنوان ویروس شناسایی کرده بودن ، شاید این یک فالس بوده در شناسایی فایل توسط کسپر یا وارد دیتابیس شده به اشتباه که بعدا از دیتابیس خارج کردن .
گرچه با چهارتا شناسایی کم و زیاد نمیشه واقعا برچسب خوب یا عالی یا متوسط یا ضیعیف به سوییت داد ، درسته شاید سوییتی در یک زمان عالی کار کرده باشه ولی استدلال کردن این موقعیت برای زمان های دیگر کار درستی نیست...
و از این صحبتا :31: