عزیزم وایمکس ایرانسله دیگهنقل قول:
از این بیشتر نباید توقع داشته باشی
میدونی چقدر سر این کاراش من حرس خوردم؟
Printable View
عزیزم وایمکس ایرانسله دیگهنقل قول:
از این بیشتر نباید توقع داشته باشی
میدونی چقدر سر این کاراش من حرس خوردم؟
دوستان من الان 2 مگ دارم اگه بخوام 1 مگ کنم چطوری تغببر بدم؟
کاری نداره برو تو پنلت ecare.irancell.irنقل قول:
قسمت تغییر طرح تعرفه
اونجا عوض کن ولی از اول ماه بعد اجرا میشه
دوستان امروز از ایرانسل بهم زنگ زدند و سفارشم رو تایید کردند
اگه من مبلغ مورد نظر رو به حسابشون واریز کنم و بعد درست خط نده پولم رو پس میدهند؟
بعد که مبلغ رو به حسابشون توی بانک واریز کردم باید به کدام قسمت سایت برم برای دادن شماره پیگیری؟
شما پول رو بریز طرف که اومدن واسه نصب مودم کنار دست طرف وایسا که چک کنه واست! ببینه گیرندگی خوبه یا نه.نقل قول:
چه مودمی تهیه کردی؟
حتما بده طرف بره تو برنامه ی مودم و درصد گیرندگی رو چک کنه .
البته توی خونه جا با جا فرق داره !
مثلا من تو اتاقم بهترین گیرندگی رو دارم ولی وقتی میگذارم روی میز توی پذیرایی سرعت افت میکنه!
یا مثلا توی اتاق روبه رو میگذارم کلا فرکانس قطع میشه!
شما وقتی بری از طریق بانک ملت ( فکر کنم ملت بود ) پول بریزی یه جایی واسه دادن شماره وایمکس هست که یه شماره پرداخت رو که بهت اس ام اس میده یا ایمیل میزنه رو توی فیش واریزی وارد میکنی.
بعد توی یه اس ام اس بهت تاییدیه میده که پرداخت انجام شد!
به نظر من برو بانک که اگه پرداخت انجام نشد شماره فیش رو داشته باشی. ( که احتمالا نیم درصده)
مودم داخلی BM632W رو تهیه کردمنقل قول:
شما پول رو بریز طرف که اومدن واسه نصب مودم کنار دست طرف وایسا که چک کنه واست! ببینه گیرندگی خوبه یا نه.
چه مودمی تهیه کردی؟
حتما بده طرف بره تو برنامه ی مودم و درصد گیرندگی رو چک کنه .
البته توی خونه جا با جا فرق داره !
مثلا من تو اتاقم بهترین گیرندگی رو دارم ولی وقتی میگذارم روی میز توی پذیرایی سرعت افت میکنه!
یا مثلا توی اتاق روبه رو میگذارم کلا فرکانس قطع میشه!
شما وقتی بری از طریق بانک ملت ( فکر کنم ملت بود ) پول بریزی یه جایی واسه دادن شماره وایمکس هست که یه شماره پرداخت رو که بهت اس ام اس میده یا ایمیل میزنه رو توی فیش واریزی وارد میکنی.
بعد توی یه اس ام اس بهت تاییدیه میده که پرداخت انجام شد!
به نظر من برو بانک که اگه پرداخت انجام نشد شماره فیش رو داشته باشی. ( که احتمالا نیم درصده)
یعنی من توی بانک باید شماره وایمکس رو بدم؟ کدام شماره؟ شناسه ی پرداخت؟
اگه احتمالا درست خط نداد مبلغ مور نظر رو پس می دهند؟
شما وقتی میری بانک توی یه بخشی ( البته خود مسئول بانک راهنمایت میکنه) شناسه پرداخت رو وارد میکنی و مبلغ مورد نظر!نقل قول:
والا اینطوری که خودشون میگن اگه کیفیت مطلوب نباشه اشتراک و مبلغ رو پس میدن. شما توی چه منطقه ای هستی؟ توی مناطق تحت پوشش هستی یا نه؟ ( البته زیاد نمیشه به این نقشه دل بست چون دوست خودم تو منطقه ی قرمز بود الان مودم وای فای داره استفاده میکنه بدون مشکل )
با سلام
دوستان من یک مودم فضای باز دارم با یک اکانت 2 مگ الان 6 روزه اینترنتم قطع شده چراغ روی آداپتورم دو تاش روشنه سومیش خاموش و روشن میشه سمت افسریه هم هستیم
از بس به این 707 زنگ زدم خسته شدم الان پنج روزه قراره پشتیبانی به هم زنگ بزنه اعصابم دیگه خورد شده
می خواستم اگه دوستان راهنمایی می تونن بکنن که ثواب داره
توی تب status wimax موقعی که connect status روی SS_DL_SYNCHRONIZATION می یاد و چراغ خاموش میشه RSSI -75 و CINR +12 هست و موقعی که چراغ روشن میشه و وضعیت SS_AUTHRONIZATION میشه RSSI -85 و CINR +29 هستش حالا نمی دونم مشکل از منه یا این ایرانسل
هر کاریم تا حالا به ذهنم رسیده انجام دادم مودم رو با دکمه آبی ریست کردم تنظیمات هزار دفعه چک کردم نه تو حالت یریدج و نه تو حالت روت مودم چراغش ثابت نمی شه سایت ایرانسلم نمی تونه باز کنه
تو اکانتمم رفتم وضعیتم فعاله
این 707 هم که فقط بلده فرم پر کنه پشتیبانی تماس بگیره الان 6 روز شده
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
راستش داستان این قطعی ها و سرعت کم سراسری هست و ایراسنل هم توی این روزا خیلی مشکل داشتهنقل قول:
الان سرعت اینترنت من شدیدا افت کرده و وقتی هم زنگ میزنم میگن سراسری هست و به زوده درست میشه!
سرعتهایی با پهنای باند بالاتر هم به مراتب بیشتر ضربه میخورن تا کسانی که 128 یا 246 دارن!
الان من یه مدت هست که بیتشر وقتا با وایمکس دارم کار میکنم و میتونم بگم سرعت شبکه ودسترسی من به اطللاعات مورد نظر به شدت کم شده و وضعیت من در بهترین حالت ممکن هم هست!
بهرحال که نگران نباشین پی گیری کنین تا چند روزه دیگه همه درست میشه!
واسه خیلی ها این مشکل هست! کم و بیش!
ايمان جان من الان به 512 نامحدود ماهيانه هم نميتونم تبديل كنم. چيكار بايد بكنم؟؟؟ خودشون ايميل زدن در سايت تغير تعرفه كنيد ولي من نميتونم قسمت دومش خاليه نميشه انتخاب كرد. تا 30 ام تموم ميشه اعتبار. خيلي بي در و پيكره سايتشون واقعا.نقل قول: