اون موقع درست نشدنقل قول:
اما بعدش ظاهراً درست شد
مثل اینکه تنظیمات فوراً اعمال نمی شه
IOS 10.0.1 هست
ممنون
Printable View
اون موقع درست نشدنقل قول:
اما بعدش ظاهراً درست شد
مثل اینکه تنظیمات فوراً اعمال نمی شه
IOS 10.0.1 هست
ممنون
سلام
قضیه این پیام چیه ایرانسل فرستاده
شمارهای غیر فعال ایرانسلی را به 3120 پیامک و سپس از آن سیمکارت غیرفعال استفاده کنید تا هردو اینترنت همراه 7 روزه رایگان بگیرید.
هزینه ارسال: رایگان
خیلیا سرعتشون خوبه ! (و شاید حتی در گذشته و بر بستر wireless و adsl هم از سرعت دانلود شبانه بالا و بدون محدودیت حجمی برخوردار بوذن:n05:) اما با علم به اینکه اغلب isp-ها در صورت بالا رفتن مصرف کل، در سرویسهای ارائه شده تجدید نظر اساسی خواهند کرد، دست به دانلود بی رویه و ذخیره-ی داده-ها برای چند سال آینده و نسلهای بعدی-شون:n08: نزده و نمیزنننقل قول:
سلام :n16:دوستان چطوری میشه از SXTlite برای دریافت سیگنال 4جی استفاده کرد ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر
تا جای که اطلاع دارم شما سیمکارت میزاری تو روتر بعدش روشنش میکنی و گزینه lte scaner میزنی چون دیدم همچین گزینه ای تو میکروتیک هست بغیشم نمیدونم چجوری ولی اگر بحث کانفیگ های دیگه باشه اون قضیش فرق داره چون میکروتیک پیچیده هست باید دید چجور کانفیگی لازمهنقل قول:
حالا شما چون تو کار دانلودی اونم هرشب ۱۲۰گیگ فکر نکن بقیه هم اینجورن،مثالش منم که عکسای تست سرعتی که گذاشتم رو نمیدونم دیدی یا نه اما با اینترنت من و امثال من فقط دانلود شبانه نداریم،بنده هر دو هفته یبار دانلود میکنم اونم ۱۵گیگ و راضیم هستم البته قبل از خراب شدن نت منطقمون ،و کاری هم به شما ندارم که چقد میخاین دانلود کنید نوش جونتون پول تعرفه دادین پول مودم یا انتن بهتر دادین،اما سرعت نت بعضی جاها اونقد بده که ادم یه ویدیو یوتیوب نمیتونه راحت نگاه کنه هی قط و وصل میشه وسطش اشک ادمو در میاره،اینجا هست که یه عده حرصشون در میاد و چون دستشون به جایی نمیرسه و گیر میدن به امثال شما که عکس سلفی با نوک قله اورست میگیری میزاری اینجا،بعدشم نه خیر من اینجا دولت که هیچی قانونم که هیچی کلا هیچی تعیین نمیکنم برا کسی اما یه چیزیم بگم اینجا اینستاگرام نیست که همه روز عکس بزارن توش ،نقد و بررسیه فقط نقد و بررسینقل قول:
برا شما اینجور بوده و هست اما برا خیلیا هم اینجور نبوده و نیست مثالشم منم ،من به شخصه به سرعت ۲۰ مگابیت که ثابت باشه راضیم اما خب !بنده با همین ایرانسل سرعت دانلود صفر رو هم تجربه داشتم و متاسفانه این سرعتایی که تو تایپک میزارن برا من رویا هستنقل قول:
اگه خودت یا دوستات سیم کارت هدیه غیرفعال دارین به 3120 شمارشو اس ام اس کن بعدم فعالش کن واسه هر دو سیم کارت 20-30 مگابایت! اینترنت رایگان بگیرنقل قول:
چه فایده داره سرعت بالا و بدون نوسان با محدودیت شدید حجمی ؟؟ این چیزیه که در آینده نزدیک اتفاق میوفته ...نقل قول:
دوست عزیز یعنی به نظر شما sxlteبا این انتنای چینی اختلاف ۱۰برابری میتونه داشته باشه اون هم تو وضعیت الان خراب نت تهران چون خیلی از دوستان از کم شدن سرعتاشون گله دارننقل قول:
هنگام مکالمه تلفن همراه در حالت 3g و 4g با ایرانسل نویز و قطع و وصلی دارم به طوریکه از هر سه کلمه یک کلمه شو متوجه نمی شم ولی تو 2g همه چی خوب می شه!
کسی دلیلش رو می دونه؟
سلام. ببینید مثال مصرف بنزین که زدم درست بود و برای این بود که این موضوع برای دوستان روشن بشه که تقریباً هر چیزی که به اسم نامحدود در ایران ارائه میشه به ناچار با رفتار و فرهنگ استفاده ی مردم ما تبدیل به محدود میشه. این واقعیت مثل روز روشن هست و کسی نمیتونه انکار کنه. به مثال دوم اشاره نکردید، از سرعت شکن ایمنی در خیابون ها حرف زدم، آیا شما میتونی با خیال آسوده از خط کشی عابر پیاده خیابون مسیر خونتون رد بشی و احساس استرس نداشته باشی؟ اگه اینطور هست من به شما تبریک میگم و رانندگان با فرهنگی دارید که احترام عابر پیاده رو در عبور از خط کشی خیابان رعایت میکنند. بنده خیابانی که هستم و همچنین همه ی خیابان های دیگه تقریباً یک بار نشد با خیال راحت از روی خط کشی عابر پیاده رد بشم و اگر لحظه ای کم توجهی کنم راننده ی محترم دقیقاً با بنده تصادف خواهد کرد، هرچند که وقتی خودم راننده هستم به این موضوع توجه میکنم و موقع عبور عابر پیاده از خط کشی خیابان سرعتم را کم میکنم به حدی که متوجه بشه به خاطر عبور اون سرعت کم کردم. شاید از یک چهاراه تا یک خط کشی خیابان ۳۰متر نباشه، اما بعد از سبزشدن چراغ به حدی شتاب و سرعت رانندگان محترم بالاست که با کم ترین بی توجهی، عابر پیاده به زیر گرفته میشه. اینها رو برای شما مثال زدم تا صرفاً شما رو متوجه فرهنگ و رفتار مردممون کنم که در بقیهی زمینه ها بسط داده میشه...نقل قول:
هرگز نگفتم و نمیگم که در مورد مصرف بنزینی که مثال زدم یا مثال سرعت شکن باید از این حالت ها درمورد اینترنت الگو برداری کرد. منظورم روشن هست و امیداروم متوجه شده باشید. این بحث ها بیشتر جامعه شناسی هست و بررسی رفتار مردم یک جامعه در مورد پدیده ها ...
بینید من بار دیگه حرفمو تکرار میکنم که دانلود زیاد یک یوز شبکه هیچ سودی برای ایرانسل نداره. میگم یک یوزر چون دانلودهای حجیمی که دوستان انچام میدند در حالت تک یوزر یک سلول رخ میده و وقتی کاربر اضافه میشه سرعت کاهش پیدا میکنه. من چیزهایی که گفتید میدونم.در حالتی که چندین کاربر یک سلول بسته خریدند و در حال رد و بدل کردن دیتا هستند، اون موقع هست که برای اپراتور سود داره.نقل قول:
ببین دوست من، خود من هرگز موافق برداشته شدن هیچ یک از بسته های دانلود شبانه نیستم، گرچه به سرعت بسیار خوبی هم دسترسی داشته و دارم، اما دانلود هیچ فایلی رو مگر اینکه لازم باشه انجام نمیدم. پس گرچه دانلودر فعال نیستم، اما موافق برداشته شدن هیچ بسته ای هم نیستم. بحث من این هست که یک کاربر وقتی سرعت بسیار بالایی داره و مدام از شبکه در حد چند ده ترابایت دانلود انجام میده احتمالاً با محدودیت هایی روبرو خواهد شد. (این موضوع رو میتونم از بچه های فنی ایرانسل بپرسم ، اما سوالات مهم تری هست...). من گفتم توی صحبت قبلیم، تنها سرعت بالا به یک نفر یوزر تعلق میگیره و در این حالت دوست من، با افزایش کاربرها مقدار دانلود و ذخیره سازی فایل کاهش چشمگیری پیدا میکنه....نقل قول:
نقل قول:
پیشنهاد میکنم در مورد این موضوع بیشتر فکر کنید. اپراتور کار اقتصادی انجام میده و به فکر منافع اقتصادی خودش هست. افراد بالادست اپراتور نقشهی راه براش تعیین میکنند و اپراتور فقط مجری هست. منتها مجری فعالی هست و این حُسن رو داره.
سپاس جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطالب کاملا قابل فهم و قابل درک و اصولی بود و ممنون بابت اینکه اطلاعت مفیدی رو جهت بالا بردن آگاهی به اشتراک گذاشتید
سرعت 4G قزوین واقعا از شهرستان خودم افتضاح تره
3G شهرستان شرف داره به 4G قزوین
Sxtlite سیم کار نمیخوره. فقط اکسس پوینت هست. اون sxtlte هستنقل قول:
آقا یه سوال
اگه مدت اعتبار بسته نامحدود سه ساعت هست پس داستان 2 تا 8 بودنش چیه؟
از ساعت 2 تا 8 این بسته قابل استفادس. هر لحظه که شروع به استفاده کنی تا سه ساعت بعدش. مثلا اگه 4 شروع کنی تا 7 . میتونی دو تا بسته سه ساعته هم بگیری از 2 تا 8 بذاری یه سره دانلود.نقل قول:
عجب پس اینطوریه:n02:نقل قول:
وقتی یکیشو فعال کردم تو ایرانسل من حجم باقیمونده رو 64 گیگ زده وقتی دوتا بزنیم میشه 128 گیگ ولی من که نمیتونم تو یه شب این همه بگیرم سرعتم از 18 مگابیت بالاتر نمیره البته هر شبم دانلود نمیکنم ولی در کل ایرانسل با این طرحاش باعث شد ADSL رو جمع کنم:n05::n10: الانم طرح یک ساله 48 گیگشو زدم به نظرم خیلی به صرفه تر از بقیه طرحاشه حتی به صرفه تر از ADSL
اقا ی سوال .این بسته های ترکیبی رو کسی زده؟ تو قسمت مکالمه فقط میشه با داخلی مکالمه کرد یا با همراه اول هم میشه...بسته اینترنتش کمه چرا
نخر ترکیبی رو اینا اگه میتونستن اینترنتش رو هم داخل شبکه میکردن!!! مکالمه فقط و فقط با ایرانسل و با تلفن ثابت هم نمیشه پیامک هم داخل شبکه ای هستشنقل قول:
دوست گرامی من هم که اپدیت کرده بودم به ios 10 این مشکل برام وجود داشت قبلنا یه پروفایل اس میکرد نصب میکردی درست میشد اما الان دیگه سایتش خرابهنقل قول:
این روشو تست کن برای من رو 6s 10.0.1 جواب داده البته گوشیم صفحش شیکست فروختمش والا با اسکرین نشونت میدادم
برو تو جنرال ی جا هست قسمت ریسته ریست های گوشی اونجاست
reset network رو بزن بعد از ریست شدن دوباره mtnirancell رو جای apn ها همینطور lte وارد کن صد در صد نتیجه میگیری برای من lte میمومد کنار انتن اما نت نداشت سافاری هیچ صفحه ای رو باز نمیکرد
آره واقعا سرویس به صرفه-ایه، خصوصا برای اونهاییه که مصرف چندانی ندارن در طول روز:n01: فقط امیدوارم ایرانسل این بسته-های ساعتی شبانه نامحدود رو حذف نکنه :n28:نقل قول:
واقعا نمیفهمم چرا سرویسهای adsl اینقدر گرون شدن ؟؟ انتظار ارزونی نداشتیم !!:n41:
کدوم سرویس به صرفه رو میگید همشون یا حجمشون اونقدر کمه که غیر قایل استفاده است یا اونقدر زیاده که با وبگردی خالی نمی رسی تو مدت مشخص شده تموش کنینقل قول:
200 مگابایت ماهانه واسه هر روز 6.6 مگابایت 5000 تومان !!!!!!!
100 گیگ 6 ماه هر روزش 500 مگابایت !!!!
تناقض رو مشاهده می کنید؟
48 گیگ یکساله با قیمت 120 تومن رو میگیم ! واسه اونهایی که مصرف زیادی ندارن و اهل استریم نیستن خوبه :n01:نقل قول:
البته ریسک قرارداد بلندمدت اینه که احتمال داره ایرانسل بسته-های فعلی شبانه رو حذف کنه:n41:
قبلا یه بسته 100 گیگ یه ساله داشت 175 تومن+15 تومن مالیات حالا تبدیلش کرده به شش ماهه که برای من به صرفه ترین بسته همینه. من فکر میکنم دلیل اینکه شرکتهای adsl هنوز قیمتها رو تعدیل نکردن اینه که ایرانسل باعث نشده مشتری زیادی از دست بدن و همچنان فروش خودشون رو دارن .نقل قول:
3 ماهه درست حسابی اصلا نداره ادم مجبوره 2 ماهه 30 گیگ بگیره چون 3 ماهه 12 گیگ خیلی حجمش کمه. بسته های قبلیش بهتر بود حیف شد حذف شد منتظر بود من مودم بگیرم بعدش حذف کنه شانس ماست اما در کل برای امثال من که خطشون نمیکشه واسه adsl خوبه و برای استفاده معمولی adsl بصرفه تره .برای دانلودر ها هم فقط ساعتی ها نامحدود بدرد میخوره اگر اونارو حذف کنه برای دانلودرها صرفی نداره واسه دانلود، قرار بود مخابرات فیبر 100 مگابیتی راه بندازه اگر راه بیوفته قطعا من با نت خط دیگه اینطوری استفاده نمیکنم چون هر سرویس برای یه جور استفاده درست شده ولی الان بخاطر مشکل نویز خط دارم جابجا استفاده میکنم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان تو منطقه ى ما الان حدود يك ماهه سرعت اينترنت ايرانسل داغونه، هر چى پيگيرى مى كنم ميگن داريم بروز رسانى مى كنيم نميشه كاريش كرد، كسى تجربه داره حدودا چقدر طول مى كشه اين بروز رسانى..؟!!
برای من به صرفست چون اینجا فقط مخابرات هست و یکسالش میشه 150 تومن ماهی سه گیگ ولی ایرانسل یک سالش 120 تومنه ماهی چهار گیگه (12*4=48 ) واسه من سرعت ایرانسل 18 مگابیته ولی مخابرات اسمی 512 کیلو بیته واقعی هم سه مگابیته هر دو هم شبانه رایگان ندارن (مخابرات گیلان طرح USO ) ولی واسه ایرانسل هر وقت بخوام دو تومن نا محدود میزنم نه هرشب که دانلود بی رویه کنم مثل سابق. در کل برای من به صرفه هست برای بقیه که ADSL درست درمون داشته باشن شاید به صرفه نباشه.نقل قول:
اگر مشکل سرعت باشه پیگیری کنید ممکنه حل بشه اما در حد کمی نه اینکه مثلا از 4 مگابیت بکنن 50 مگابیت مگر اینکه منطقه شما تو طرحشون باشه و در اینده بهتر بشه مثلا برای من از 50 مگابیت کردن 4 مگابیت یعنی برعکس امااگر مشکل پوشش باشه و دکل دوره ازتون کاری نمیکنن چون خرج براشون داره و در کل بدون کارشناسی هر جا شهرداری اجازه داده دکل و سایت زدن و اگر تو نقشه دکل ها ببینید اصلا اصولی نیست یه جا چندتا دکل یه جا بدون دکل.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه براى من سرعت قبل از اين نرمال بود يعنى مثلا از ٤-٥ مگ تا ٢٠ مگ بود در طول روز، الان اومده فيكس رو يك مگ كه غير قابل تحمله، پيگيرى هم كه مى كنم ميگن داريم بروز رسانى مى كنيم، مى پرسم چقدر طول مى كشه آخه مى گن نميدونيم[emoji52]نقل قول:
سلام دوستان
مودم 3g 4g وای فای خوب چی پیشنهاد میکنید ؟
منظورم از خوب گرون قیمت نیست
قیمت مناسب کارایی خوب
نه جانم شانس منه که گندهنقل قول:
منتظر بود من دانشجو بشم بعد جمعش کنه اینجا هم که 2 گیگ میدن واسه یه ماه تف تو این شانس
2 سال بود که این 6 ماه 30 گیگ رو داشت منتظر بود من احساس نیاز کنم به بسته های دراز مدت قرمساقا
در بخش ( راهنمای خرید مودم) مطرح کنید به دلیل قوانین وضع شده نمیشه اینجا چیزی گفتنقل قول:
دوستان ایرانسل به کاهش پینگ وصل نمیشه در حالی که تا 2 3 هفته پیش وصل میشد برای شما هم مشکل داره ؟ کانکشن وصل میشه ( PPTP ) ولی ارسال 0 میشه و فقط دریافت میکنه و عملا اینترنت قطع میشه بعد که قطع میکنم دوباره درست میشه
بعد چند روز درست شدن سرعت بعد 2 ماه و نیم ، باز دوباره سرعت برگشت به همون حالت داغونش :n04:
اینا بیمارن به خدا !!!
رنج ای پیت رو چنده؟نقل قول:
لامصب رکوردمو هرشب ایرانسل میترکونه من تو یک ساعت 52 دیقه تونستم یک بسته ایرانسل 3 ساعته رو بترکونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالیه انصافا عالیه خدا پدر مادر این واعظی رو رحمت کنه واقعا از توی این چند ساله روند عالی داشته اینترنت
از وقتی ایرانسل بسته های شبانه گذاشته پرفروش ترین های دیجی کالا شده هارد و مودم و گوشی های 4G نسبتا ارزان !!!
رنج آى پى بايد چى باشه كه خوب باشه دوست عزيز..؟!!!نقل قول:
20 مگابایت ایرنترنت پر سرعت به شما تعلق گرفتنقل قول:
هر موقع نامحدود کردن بعدن تشکر میکنم.
فعلا ک نکردن :n06: ی دوهفته ای میشه دارم 1 ترا دان کردم هیچ خبری نی :n10:نقل قول: